Zobacz pełną wersję : Nie mogę zainstalować gry - Origin
Mam taki problem. Ściągnąłem Trójkę w programie Origin, klikam "Zainstaluj", wybieram język polski, później pojawia się plansza czy pozwolić EA na zbieranie informacji o rozgrywce, i daję "Dalej". I koniec. Kolejne plansze się nie wyświetlają, tym samym gra nie chce się zainstalować.
Początkowo myślałem, że wystarczy pobrać grę od nowa, co zrobiłem. Znów to samo...
Proszę o pomoc.
Zacznę od początku, bo czasami pomijamy podstawy ;)
Czy masz dużo miejsca na dysku?
Czy zmieniałeś folder, gdzi gra się ściągnęła? (Origin jest "gupiutkie" i mi się nie udało zmienić folderu ściąganych gier, by później bez problemu je instalować).
Czy wprowadziłeś kod do gry?
Tak, miejsca mam naprawdę dużo. Gra się ściągała od zawsze do tego samego folderu, nic nie zmieniałem. Kod do gry w Origin wprowadziłem wtedy, gdy zakupiłem. Czyli on jest już tak jakby przypisany do mojego konta, więc nie trzeba go ponownie wpisywać..
A nie ściągasz może próbki The Sims 3? Bo ja musiałam jeszcze wprowadzać kod, poprzez ustawienia programu (ten, który przyszedł mailem) i dopiero wtedy ściągało mi grę... A okładka do próbki ma tylko napis The Sims 3...
Może chcesz zainstlować na dysku C:\ wejdz w Origin/ustawienia aplikacji/ogólne i zmień na dysk D:\ albo E:\ (gdziekolwiek chcesz) tak samo "Instalatory gier będą zapisywane w następującym folderze" i daj na gotowe i spróbuj ponownie.
Teraz próbuję na innym kompie. Dam znać, jak się ściągnie.
Wszystko śmiga na drugim kompie. Nie wiem, co mogło się stać na tym pierwszym..
Sory za post pod postem, ale chciałem, żeby było zauważone ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.