Zobacz pełną wersję : Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i głosowanie
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/logo-2.png
Prezentacja prac konkursowych
Praca nr 1
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca1.jpg
Praca nr 2
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca2.jpg
Praca nr 3
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca3.jpg
Praca nr 4
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca4.jpg
Praca nr 5
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca5.jpg
Praca nr 6
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca6.jpg
Praca nr 7
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca7.jpg
Praca nr 8
http://i1059.photobucket.com/albums/t436/GingerSs/praca8.jpg
Głosowanie potrwa do 24 listopada, do godziny 20:00. Ogłoszenie zwycięzcy odbędzie się po sprawdzeniu sond. Przypominam, że nie można głosować na swoje prace. Nie można także zdradzać, która praca jest czyjego autorstwa. Takie praktyki zostaną ukarane banem czasowym!
Życzymy wszystkim powodzenia! :)
Świetna robota! Powodzenia życzę! :P
Mroczny Pan Skromności
20.11.2012, 14:14
Jeszcze raz gratuluję pomysłu na konkurs :)
Buu, dlaczego nie można głosować na kilka? :D To była naprawdę trudna decyzja.
up: zgadzam się :D
Nie mogłam się zdecydować, ale zagłosowałam.
Powodzenia ;)
Volturia
20.11.2012, 14:30
spodziewalam sie hardcoreow photoshopowych, ale fajnie ze jest w miare prosto i przejrzyście ;D
@Volt: też się spodziewałam :P
No, zagłosowane ;)
Laselight
20.11.2012, 14:53
Ciężko było się zdecydować , ale zagłosowałam.
Cytryśnia
20.11.2012, 14:54
mi podobały się trzy prace, ale jedna była najlepsza :D
La Tortura
20.11.2012, 15:13
Nie przypuszczałam, że będą tak dobre prace. ;) Zagłosowane.
rudzielec
20.11.2012, 15:28
spodziewalam sie hardcoreow photoshopowych, ale fajnie ze jest w miare prosto i przejrzyście ;D
ja się za to spodziewałam, że większość skupi się na tym co będzie widać FAKTYCZNIE a nie, co zostanie zasłonięte ;)
może jakaś inna jestem, ale na logikę się nasuwa, że nie opłacało się robić loga na całą szerokość obrazka, bo większości i tak widać nie będzie, NO ALE :rolleyes:
jedno logo jest przepiękne, w sumie to chciałabym żeby było na stronie ;)
Alcioo :33
20.11.2012, 15:45
A wg mnie wybór byl łatwy ;dd
Zagłosowałem. Miałem spory dylemat, ale w końcu wybrałem najlepszą opcję ;).
Trudno było wybrać, jednak zagłosowałam. Świetne prace, najbardziej podobają mi się trzy. ;)
ja się za to spodziewałam, że większość skupi się na tym co będzie widać FAKTYCZNIE a nie, co zostanie zasłonięte ;)
może jakaś inna jestem, ale na logikę się nasuwa, że nie opłacało się robić loga na całą szerokość obrazka, bo większości i tak widać nie będzie, NO ALE :rolleyes:
Masz rację, ale jak tak patrzę na górę forum, to uważam, że bardzo ciężko było zrobić cokolwiek, by było to widać. Nie wiem, jak u innych (nie mam pojęcia, czy to zależy od rozdzielczości, nie sprawdzałam), ale u mnie nie ma zbyt wiele wolnego miejsca, bo lwią część zajmuje sam nagłówek forum, potem ta badziewna reklama (nie można jej usunąć? ;/), no i sam znaczek "The Sims Polska" też trochę zasłania. Ogólnie kiepskie pole do popisu moim zdaniem.
Mimo wszystko jestem zachwycona niektórymi pracami, uważam, że poziom jest naprawdę wyrównany i autorzy sobie poradzili z wyzwaniem. Gratulacje! :)
Psychosis
20.11.2012, 18:37
Zagłosowałam choć miałam dylemat, niestety mój faworyt przegrywa, ale wszystko może się zmienić. Tak czy inaczej życzę powodzenia każdemu uczestnikowi i niech wygra najlepszy. ;)
Będę szczera, jedna praca mnie zabiła xDDDDDDDDDD
A poza tym, nooo, miałam spory dylemat. Spodziewałam się czegoś gorszego.
Ale zagłosowałam, oby mój faworyt wygrał <3
miałam dylemat między trzema, ale wybrałam w końcu jedno. ładnie by się według mnie prezentowało..
Cheyenne
20.11.2012, 19:18
Prace były świetne, ale nie miałam problemów z podjęciem decyzji. Zagłosowałam i czekam na wyniki.
Będę szczera, jedna praca mnie zabiła xDDDDDDDDDD
A poza tym, nooo, miałam spory dylemat. Spodziewałam się czegoś gorszego.
Ale zagłosowałam, oby mój faworyt wygrał <3
Wiem która :D, no jedna mnie urzekła i zagłosowałem...
Perplexité
21.11.2012, 19:48
zaglosowalem na xxx,oby ta praca wygrała ;)
Zagłosowałam choć miałam dylemat, niestety mój faworyt przegrywa, ale wszystko może się zmienić. Tak czy inaczej życzę powodzenia każdemu uczestnikowi i niech wygra najlepszy. ;)
Upupup. Podpisuję się obiema rękoma. ^^
Powodzenia wszystkim!
Aperlaxive
21.11.2012, 23:17
Hmm, zagłosowałam i mam nadzieję, że praca, którą wybrałam wygra :)
Z przyjemnością ogłaszam, że w konkursie na nowe logo Forum The Sims Polska zwyciężyła praca numer 6, której autorką jest...
Malin
Gratulujemy! :)
Z kolorem rangi zgłoś się do któregoś z administratorów
Gratulacje Malin!
Zasłużyłaś, logo wyszło ci świetne :3
Mroczny Pan Skromności
24.11.2012, 19:57
Gratuluję Ci, Malinko :* W pełni zasłużone zwycięstwo :D
Administracjo, kiedy mniej więcej możemy spodziewać się nowego logo? :)
Gratuluję Malin, logo cudne, takie "ponadczasowe", super :)
La Tortura
24.11.2012, 20:00
Gratuluje, zasłużone zwycięstwo. :)
Gratulacje Malin, świetne logo! :) Zasłużona wygrana :)
Cytryśnia
24.11.2012, 20:12
wiedziałam że ono wygra! :D Pokazuje wszystko, jest... Po prostu zwycięzcą, GRATULACJE
a właśnie, kiedy się pojawi "oficjalnie"?
Aperlaxive
24.11.2012, 20:27
Świetna praca, gratuluję Malin :)
brawo Malinko : ))
zwycięstwo zasłużone
+ kiedy zdradzicie kto jest autorem pozostałych prac? ;]
Perplexité
24.11.2012, 20:59
graluje ci Malin ;)
ale ta praca jest poniżej oczekiwań,poprostu jest dość słaba wg mnie,bardziej byłem za 1
Tak podejrzewałam, że to może być Malin, jak zwykle perfekcyjnie! Gratuluję, w pełni zasłużone zwycięstwo :)
O rany, naprawdę nie spodziewałam się zwycięstwa i jak śledziłam wyniki, to wierzyć mi się nie chciało w to, co widzę. Wielkie zaskoczenie i radość, że przy tak wysokim poziomie (tu ukłon zwłaszcza dla autora pracy nr 1) wybrano akurat mój projekt. Jest mi bardzo, bardzo miło.
Co do samego logo, pomyślałam, że w końcu gra The Sims to nie tylko TS2 i TS3, ale też pierwsza część, od której właściwie wszystko się zaczęło, dlatego też powinna o niej być jakaś "wzmianka" i stąd pomysł na takie kadry. Poza tym, bardzo trudno było cokolwiek zrobić, gdyż ta reklama u góry niszczy absolutnie wszystko. Jeśli administracja zdecyduje się umieścić obrazek, to zobaczymy, czy to w ogóle znośnie się będzie prezentować (w końcu nie jest powiedziane, że obrazek zawiśnie).
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy głosowali na moje prace i za wszystkie miłe słowa <333 :)
Laselight
24.11.2012, 23:25
Gratuluję Malin.Świetna praca.
e. logo świetnie się prezentuje. nie mogę od niego oderwać oczu.
rudzielec
25.11.2012, 10:32
No koleżanko dałaś czadu :D
akurat na Twoją prace głosowałam, bo chciałam żeby zawisła jako logo :3
GRATULACJE KOCHANA! :)
teraz muszę sobie ściągnąć program do blokowania reklam i będę podziwiać to piękne logo <3 :D
ja się akurat swoją pracą nie popisałam tym razem, ale dziękuję ślicznie za te 6 głosów :3
Gratuluję :)
Aczkolwiek muszę przyznać, że nie podoba mi się to, jak logo wygląda na forum. Może w prezentacji wyglądało ładniej, ale na forum nie wygląda fajnie.
Osobiście liczyłam na pracę nr 5, ale cóż, na tym polegają konkursy, nie zawsze wygrywa czyjś faworyt :P
Jeszcze raz gratuluję :)
Ludzie, apeluję do Was, żebyście nie narzekali na reklamę, z którą nie możemy wiele zrobić, tylko zainstalowali sobie AdBlock - z tego, co wygooglowałem, jest dostępny na Chrome, Firefox, IE, Operę, Safari i pewnie wiele innych - pięć minut roboty i spokój z reklamami praktycznie wszędzie:)
Logo fajnie się prezentuje, ale faktycznie szkoda, że jest ucięte.
Malfurion
25.11.2012, 11:14
Gratulacje Malin. Co prawda, glosowalem na inna prace, ale ta rowniez prezentuje sie swietnie! :)
A ja jak zwykle nie w czasie :P
Poziom prezentowanych prac jest naprawdę wysoki i nie dziwię się, że użytkownicy mieli trudny orzech do zgryzienia!
Mnie szczególnie do gustu przypadły prace 1, 5 i 6, ale to właśnie ta ostatnia wygrała, z czego się niesamowicie cieszę. :)
Logo świetnie się prezentuje, mimo że jest przycięte. Forum teraz na powrót się ożywiło.
Serdeczne gratulacje, Malinko! :)
E: Oj, szkoda, że reklama zasłania nowe logo, ale z drugiej strony to z nich utrzymuje się forum (to tak działa, prawda? :P). Czy poznamy pozostałych twórców?
Psychosis
25.11.2012, 11:51
Również gratuluję, mimo że nie głosowałam na twoją pracę, logo naprawdę ponad czasowe, odświeża wygląd forum i świetnie pasuje!
alpherainn
25.11.2012, 11:55
Gratulejszyn Malin! :)
ddo bwayo
25.11.2012, 13:37
Gratuluje i przyznaje, że logo bardzo ładnie wygląda na forum. Weszłam i miła niespodzianka, co prawda nie głosowałam na tą prace, ale może i lepiej, że wygrała ta bo bardzo ładnie współgra z całym forum :)
Gratuluję, sam głosowałem na to logo i uważam, że to najlepszy wybór, choćby dlatego, że nie prezentuje tylko jednej odsłony serii TS ale każdą po trochu. Umieszczenie logo z postaciami tylko z serii drugiej byłoby głupie. Jeszcze raz gratulacje :)
Master of Disaster
25.11.2012, 16:24
Również głosowałam na Twoją pracę, Malin, i uważam, że ten wybór jest słuszny, Cieszę się, że oddałaś hołd poczciwej jedynce, serdeczne gratulacje!
Kędziorek
25.11.2012, 16:30
Głosowałam na nr 6 z tego samego powodu co Absolem. Fajnie, że na logo widnieją wszystkie trzy części The Sims, a nie tylko jedna. Tego mi właśnie brakowało na poprzednim. Gratulacje Malin!
Volturia
26.11.2012, 20:37
wg mnie logo jest nieco za ciemne i za malo skontrastowane albo po prostu wygladalo tak przy moim pierwszym - Zielonym. Dziekuje za rywalizacje, wygrywa zawsze najlepszy :)
'Umieszczenie logo z postaciami tylko z serii drugiej byłoby głupie. ' - hola hola wybacz, moze nie od razu glupie? nie mam niestety 1, 3ka mi nie wiem czemu mi nie chce dzialac i nie chcialam brac czyis zdj anonimowych z internetu, bo to slabe i dopiero glupie :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.