Zobacz pełną wersję : Brak folderów?!
lazuryt00
30.12.2012, 16:50
Hej :)
Mam problem z folderami. A mianowicie:
zrobiłam reinstalke simsów, ponieważ pousuwałam parę złych rzeczy i wgrałam jeszcze gorsze xd
Odinstalowałam wszystkie dodatki, USUNĘŁAM WSZELKIE FOLDERY do simsów, tak jak zawsze.
Ale tu pojawia sie problem... po ponowym zainstalowaniu nie mam ŻADNYCH folderów..
Co mogę spróbować z tym zrobić?
Jeśli usunęłaś w moich dokumentach to po włączeniu gry te foldery zrobią się od nowa ale będziesz miała grę "od początku" żadnych save itd.
lazuryt00
31.12.2012, 11:23
Właśnie wiem ;)
Tyle, że ja już grałam trochę a folderu w dokumentach jak nie było tak nie ma ;_;
A nigdzie indziej nie mam pomysłu aby był >.<
To jest niemożliwe, ze nie masz folderów w moich dokumentach. Nawet jak się lauchera (?) włącza, a nie masz tych folderów, same ci się robią, więc powtarzam TO JEST NIEMOŻLIWE ... no chyba że twoja gra tego nie wytwarza, to już nie wiem. Może poszukaj dokładnie, albo zainstaluj jakiś (bylejaki) dodatek (CC) poprzez dwukrotne wciśniecie, jak się zainstaluje, wejdź w lauchera (?) , zakładka download i wciśnij ten pobrany plik. Wtedy na dole odblokują ci się 3 przyciski, wybierz "pokarz plik" i powinno cię przenieść do tego folderu "download" w Moich Dokumentach (znaczy powinno, chyba, ze gra u ciebie gdzieś indziej tworzy ten folder)
lazuryt00
31.12.2012, 11:37
Lubie zadziałało :D Wielkie dzięki :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.