Zobacz pełną wersję : THE SIMS: WKACJE CZY ABRAKADABRA ?
KTÓRE THE SIMSY WYMIENIONE WYŻEJ ^_^ SĄ WASZYM ZDANIEM LEPSZE ??? MAM DYLEMAT BO CHCE SE JAKAŚ Z TYCH DODATKOW KUPIĆ I JAK MOZECIE TO POWIEDZCIE W KTÓREJ CZĘŚCI JEST WIECEJ RADOCHY :) I POZATYM SŁYSZAŁEM O JAKIS SMOKACH W THE SIMS ABRAKADABRA CO ONE ROBIA NIMI SIE OPIKUJE TAK JAK W THESIMS:ZWIERZAKACH ??
O rany. O smokach masz WSZYSTKO napisane w temacie smoki. Lepsza ABRA , moim zdaniem.
kup abrakadabra one więcej dają a smokami truniej sie opiekować niż psami ^_^
Moim zdaniem powinieneś kupić abrakadabre. Chociaż zależy czego chcez i potrzebujesz! ;)
Abrakadabra jest lepsze ale ja bym na Twoim miejscu nie kupowala nic bo niedlugo wychodza TS2 ja na nie kase zbieram
Teraz bedziecie tak każde dodatki ze sobą porównywać? :P
Najpierw "Gwiazda, czy Abrakadabra", teraz to... :P
zbieraj kase na The Sims 2 !! kupis sobie abre czytam wakacvje , wyjdzie ts3 i co ? poczekaj do wrzesnia i kup ts2 ^_^ ^_^ ^_^
macie racje niech zbiera na TS2to będzie fajniejsza gra od tych dodatków razem wziętych :D
C*H*O*M*C*I*O
17.07.2004, 10:33
No nie wiem.Tam nie można będzie być gwiazdą,czarodziejem...
Originally posted by @aneta@@Jul 16 2004, 05:06 PM
macie racje niech zbiera na TS2to będzie fajniejsza gra od tych dodatków razem wziętych :D
Tez tak uwarzam!!.....Poczekaj do wrzesnia na TS2!!!!!.. A jak juz cos masz wybrac to wybierz sobie abre..
Własnie poczekaj do września na TS2 a jakbym miała wybierać między ts abra i wakacje to wybrałabym abrę ^_^
a ja nie wiem ^_^ oba dodatki sa super... najlepiej bylo by kupic dwa jak sie nie umiesz zdecydowac ale jesli musisz to wybierz abrakadabre :D
Lepiej poczekać na The Sims 2, ale jak coś to już Abrę. :)
Czekaj na TS2, ale jeżeli nie możesz się doczekać kup Abre :D
Originally posted by Grzehuu@Jul 16 2004, 11:17 AM
KTÓRE THE SIMSY WYMIENIONE WYŻEJ ^_^ SĄ WASZYM ZDANIEM LEPSZE ??? MAM DYLEMAT BO CHCE SE JAKAŚ Z TYCH DODATKOW KUPIĆ I JAK MOZECIE TO POWIEDZCIE W KTÓREJ CZĘŚCI JEST WIECEJ RADOCHY :) I POZATYM SŁYSZAŁEM O JAKIS SMOKACH W THE SIMS ABRAKADABRA CO ONE ROBIA NIMI SIE OPIKUJE TAK JAK W THESIMS:ZWIERZAKACH ??
Lepsze the sims to wakacje
Droga Oktawio. Dobrze sie znamy. Nie wyciągaj pochopnych wnioskow ^_^ Najpierw wyprobuj abre i zwierzaki, a potem osądzaj ktore lepsze. :)
Abra jest lepsza ale teraz to już lepiej TS2. :P
Cóż według mnie kup sobie TS2 bo TS wyszło z mody i będziesz żałowała, że kupiłaś jakiś staroć a nie stać cię na świetną gre jaką jest TS2.
Hmmm......Ja bym zbierał na 2.Ale jak pytasz.To wybrała bym wakacje.
a ja bym za ta kase za ktora mozesz kupic jedna czesc (mowimy chyba o oryginalach) to kupila bym wszystkie na raz i problem by sie skonczyl ;] a tak nawiasem mowiac uwazam ze nie oplaca sie kupowac oryginalnych gier bo kosztuja majatek a i tak sie kiedys znudza i pojda w kat :| a poza tym simsy nie sa az tak nadzwyczajna gra zeby kupowac oryginaly, bo za szybko sie nudza ...ja wole kase wydac na jakies ciuchy czy cos w ogole jakies przyjemnosci niz takie glupoty jak gry ;] np the sims 2 kosztuje ponad 120 zl, a na gieldzie mozna to kupic za 20 jak kazda gre prawie ;] albo sciagnac z neta i miec za darmo, ja mam z neta tzn bede miec z tym ze na 5 plytach, tu jeszcze dochodza umiejetnosci techniczne :P a jesli ktos takowych nie posiada to musi kupic sobie oryginal za prawie ze 100 zl czysta glupota.... ;] ale spoko
a teraz konkretna odp. na twoje pyt. otoz ja kupila bym na twoim miejscu abre bo wakacje sa totalnie nudne i wlasciwie nie ma tam nic super, chyba poza kilkoma przedmiotami....
karolina
13.10.2004, 14:33
a ja bym za ta kase za ktora mozesz kupic jedna czesc (mowimy chyba o oryginalach) to kupila bym wszystkie na raz i problem by sie skonczyl ;] a tak nawiasem mowiac uwazam ze nie oplaca sie kupowac oryginalnych gier bo kosztuja majatek a i tak sie kiedys znudza i pojda w kat :| a poza tym simsy nie sa az tak nadzwyczajna gra zeby kupowac oryginaly, bo za szybko sie nudza ...ja wole kase wydac na jakies ciuchy czy cos w ogole jakies przyjemnosci niz takie glupoty jak gry ;] np the sims 2 kosztuje ponad 120 zl, a na gieldzie mozna to kupic za 20 jak kazda gre prawie ;] albo sciagnac z neta i miec za darmo, ja mam z neta tzn bede miec z tym ze na 5 plytach, tu jeszcze dochodza umiejetnosci techniczne :P a jesli ktos takowych nie posiada to musi kupic sobie oryginal za prawie ze 100 zl czysta glupota.... ;] ale spoko
a teraz konkretna odp. na twoje pyt. otoz ja kupila bym na twoim miejscu abre bo wakacje sa totalnie nudne i wlasciwie nie ma tam nic super, chyba poza kilkoma przedmiotami....
tu nie gada się o piratach,przeczytałaś regulamin?
Z tego co wiem to lepsze są TS2 ale ja ich nie mam więc nie mogę Ci nic doradzić. Zależy też jaki masz komputer. Jeżeli masz jeden z najnowszych
Niteczka
14.10.2004, 07:42
a co do tmatu to ja lubię oby dwie części,ale chyba wakacje,nie nie nie./...abrę,NIE!!!!!!!!Lubie oby dwie!!!!!!!!!!!
Abra wakacje sa do dupy
pozdrawiam
Ja bym wybrala abrakadabra bo mam te dwa dodatki i wakacje mnie wkózaja.
tez bym wybral abre ale nie lubie ani jednego ani drugiego :p dla mnie fajne simsy konczom sie na randce (ewentualnie jeszcze gwiazda)
ale zrób jak chcesz. ;) twój wybór - twoje pieniądze!
Iza4032246pl
15.10.2004, 17:49
lepsze są the sims abrakadabra
jak dla mnie TS Abra jest ciekawsza niż wakacje
Takich tematów było TYSIĄCE. ;( :1smutny:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.