Zobacz pe³n± wersjê : Cztery ¿ywio³y 2012 - Co dalej?
Proszê ka¿dego uczestnika z grup Ogieñ, Woda, Ziemia o wypowiedzenie siê czy nadal chcecie braæ udzia³ w konkursie. Natomiast osoby z Powietrza proszê o wypowiedzenie siê czy chcecie podj±æ ze mn± negocjacje. Warunkiem ponownego uruchomienia konkursu jest wypowiedzenie siê ka¿dego z uczestników, w zale¿no¶ci od wyników zostan± podjête dalsze decyzje.
Alcioo :33
30.01.2013, 18:27
Bardzo przepraszam, ale nie zrozumia³em co mamy zrobiæ :) Poproszê ja¶niej .. ;)
Napisaæ czy jeste¶cie gotowi braæ udzia³ dalej w konkursie.
Bjork editZastosowa³am, pozytywne modelowanie odpowiedzi ;)
Tak, nadal chcê braæ udzia³ w konkursie. :)
e: popieram Wisienkê (pozdrawiam najwspanialsz± dru¿ynê - Ogieñ <3)
Malfurion
30.01.2013, 18:35
Jak najbardziej :)
Ja mogê braæ dalej udzia³ w konkursie.
Cytry¶nia
30.01.2013, 18:38
No có¿, patrz±c na to, ¿e zrobili¶my ju¿ trzy zadania, w³o¿yli¶my w to tyle nerwów i pracy, do tego wszyscy (albo przynajmniej wiêkszo¶æ) z¿yli siê ze swoimi dru¿ynami i ich cz³onkami (pozdrawiam kochan± ziemiê! <3), moja odpowied¼ brzmi: tak, chcê aby konkurs nadal trwa³ i siê zakoñczy³ ¶wietn± zabaw± i wspania³ymi wspomnieniami :)
Ja równie¿, o ile bedziemy sie bawiæ, a nie stresowaæ. ;)
Powiem bez bicia- jest mi to obojêtne.
rudzielec
30.01.2013, 18:58
Mo¿e trochê siê rozpiszê, ale ok, bo w sumie nie chce tego tak zostawiaæ.
Po pierwsze chcia³am napisaæ, ¿e chcemy nadal braæ udzia³ w konkursie, ale odpadn± od nas dwie osoby, bêdzie to Kenny i Malin.
A po drugie, chcia³am jeszcze raz przeprosiæ za t± g³upi± sytuacjê, jaka wynik³a w tym niema³ym zamieszaniu, niestety mn± równie¿ kieruj± emocje.
Nie chcê tu pisaæ o tym, co wynik³o z d³ugiej konwersacji miêdzy mn± i Bjork, ale mam nadziejê, ¿e przestaniecie wy¿ywaæ siê na nas s³ownie, bo my NAPRAWDÊ sobie na to nie zas³u¿yli¶my.
Tak wiêc zgodnie z moim sumieniem, przepraszam wszystkich, którym moje s³owa wyrz±dzi³y jak±kolwiek krzywdê, broni³am jedynie swojej dru¿yny.
Nie chcê jednak ¿yæ ze ¶wiadomo¶ci±, ¿e po³owa forum ma do mnie jakie¶ "ALE", st±d moje przeprosiny, nie chcê siê z nikim gniewaæ.
Mam nadziejê, ¿e nadal bêdziemy siê dobrze bawiæ.
To tyle ode mnie i mojego sumienia, które w tej chwili zosta³o oczyszczone :)
Te¿ chcê dalej braæ udzia³ w konkursie :)
Gold_Chocolate
30.01.2013, 19:23
Chcê dalej braæ udzia³ w konkursie. :)
Fajer <3
W 4¿ w³o¿yli¶my sporo pracy i serca ;)... Jestem za wznowieniem konkursu.
Je¶li zakoñczymy teraz, ta edycja ju¿ zawsze bêdzie siê kojarzyæ tylko z afer±...
Ruda, jestem dumiana z ciebie :P
@ruda: mi³o mi z tego powodu!
Ja tam bym chcia³a, bior±c pod uwagê, ¿e zosta³am dodana do dru¿yny a jeszcze nic nie zrobi³am.
Bêdzie powtórka 3 zadania?
Aperlaxive
30.01.2013, 19:36
Chcia³abym dalej braæ udzia³ w konkursie.
Ja równie¿ chcia³abym dalej braæ udzia³. Z¿y³am siê z ogniem <3
Uczucia mam mieszane. Je¶li jednak moja grupa decyduje siê kontynuowaæ udzia³, jestem z nimi.
Charionette
30.01.2013, 21:05
Oczywi¶cie, ¿e chcê dalej braæ udzia³ :)
Mój fajer <333
Jesli woda jest za to ja trzymam sie razem z nimi :)
Kenny McCormick
31.01.2013, 12:19
Jak napisa³a Rudzia, ja rezygnuje z konkursu :) Tym samym, proszê o usuniêcie nicka i zablokowanie dostêpu do dzia³u powietrza :)
A... No i za mnie, do dru¿yny wchodzi Master of Disaster. Ona, jak i dru¿yna, zgodzili siê na to :3
Pozdrawiam, Kenny.
<3
Nie mam g³owy, by wymy¶laæ co¶ nowego, wiêc skopiujê tylko fragment tego, co pisa³am ju¿ w dziale Powietrza, my¶lê, ¿e powinno wystarczyæ za ca³e wyja¶nienie, a jak nie, to odsy³am do mojej wypowiedzi w zamkniêtym przez Bjork temacie:
Ja ze swej strony rezygnujê z dalszego udzia³u, za du¿o mnie to kosztowa³o nerwów, stresów, zbyt wiele facepalmów polecia³o, zbyt du¿o s³ów napisano w temacie, który zamknê³a¶. Pewna granica (dobrego smaku te¿) zosta³a przekroczona i nie dam siê dalej tak traktowaæ, tym bardziej, ¿e za stara ju¿ jestem na takie rzeczy. Stara³am siê unikaæ wszelkich pyskówek i nic nie pisaæ, chocia¿ czasami palce a¿ ¶wierzbi³y, by co¶ odpisaæ co niektórym... Jednak stwierdzi³am, ¿e to poni¿ej mojej godno¶ci, choæ nerwy ucierpia³y i to porz±dnie. Naprawdê niepotrzebne mi to w dalszym ci±gu.
Bardzo siê cieszy³am na ten konkurs, pierwszy raz bra³am w nim udzia³, czyta³am w archiwum o poprzednich edycjach i by³am zachwycona, ale to, co siê sta³o... to trochê za wiele jak dla mnie. Po dobrej zabawie nie ma ¶ladu, pozosta³ tylko niesmak i ogromne rozczarowanie, zw³aszcza osobami, które szanowa³am i mia³am o nich dobre zdanie.
Tak wiêc ja rezygnujê. Kto za mnie wejdzie, nie mam pojêcia, ale wiem, ¿e bêdzie to dobra decyzja dru¿yny.
Tyle ode mnie w tym temacie.
Pozwól, Kenny, ¿e to jednak ja zdecydujê kto wejdzie na Twoje miejsce.
Nie wymagam wyja¶nieñ, chce tylko wiedziec czy zostajecie czy odchodzicie.
rudzielec
31.01.2013, 15:23
@up: w³a¶nie, bo zapomnia³am zapytaæ, czy s± ju¿ w ogóle jacy¶ kandydaci, lub chêtni na miejsce Malin i Kennego?
Kenny wybacz, ale nie mo¿esz tak z góry ustaliæ kto za Ciebie wejdzie no :<
równie¿ nadal chcê braæ udzia³ w konkursie
ja tak samo <przychodzi po zakoñczeniu afery>
tak samo czyli, ¿e chcê braæ udzia³
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.