PDA

Zobacz pe³n± wersjê : Cztery ¿ywio³y 2012 - Zadanie czwarte

Vanitas
04.02.2013, 17:14
LOVE STORY 

Zadanie polega na napisaniu jednego odcinka 'Opowiadamy jak sobie gramy', którego tematem przewodnim bêdzie historia mi³osna jednej pary.

Wymagania:
1. OJSG musi byæ wykonane za pomoc± gry The Sims 2 lub The Sims 3
2. G³ównym w±tkiem OJSG musi byæ historia mi³osna dwojga simów, których stworzyæ i wystylizowaæ musicie sami.
3. Dozwolone jest u¿ywanie wszelakich dodatków z Internetu oraz obróbka zdjêæ w programach graficznych (jednak proszê o zachowanie rozs±dku).
4. Oprócz tekstu musicie zamie¶ciæ tak¿e zdjêcia - maksymalnie 6 o rozmiarze nie wiêkszym ni¿ 800x600 px.
5. D³ugo¶æ tekstu nie jest ograniczona, jednak pamiêtajcie, ¿e to OJSG, a nie fotostory wiêc nie przesadzajcie.

Opiekunowie dru¿yn musz± przes³aæ kompletn± pracê do mnie, do 18.02.2013 do godziny 19.00. Po tym czasie prace zostan± opublikowane oraz zostanie utworzona sonda.

4. G³osowanie
W g³osowaniu mog± braæ udzia³ wszyscy u¿ytkownicy forum The Sims. £±cznie z uczestnikami konkursu, jednak¿e nie mog± oni g³osowaæ na swoj± dru¿ynê – w takim wypadku delikwent zostanie zdyskwalifikowany i/lub wydalony z grupy i zbanowany na okres dwóch miesiêcy.
G³osowanie zacznie siê, gdy opiekunowie poszczególnych dru¿yn wy¶l± do organizatora ostateczn± prezentacjê przed terminem koñcowym. Zostanie wtedy utworzony specjalny temat z sond±, widoczny dla ca³ego forum.
G³osowanie jest anonimowe – to znaczy, ¿e nie ujawniamy, na kogo g³osowali¶my. Pod pracami nie bêdzie napisane, czyjej s± dru¿yny, aby zminimalizowaæ faworyzowanie. Dlatego te¿ ZABRANIA SIÊ wpisywania, która praca do której dru¿yny nale¿y. W przypadku z³amania tego zakazu, u¿ytkownik zostanie zbanowany na okres dwóch miesiêcy i/lub zdyskwalifikowany/wydalony z grupy. Na g³osowanie bêdzie czas oko³o 2-3 dni.
Za nastêpuj±ce miejsca bêd± punkty:
1 miejsce – 4pkt.
2 miejsce – 3pkt.
3 miejsce – 2pkt.
4 miejsce – 1pkt.

Tutaj (http://forum.thesims.pl/private.php?do=newpm&u=23938) znajduje siê link do wy³ania do mnie prywatnej wiadomo¶ci.

¯yczê powodzenia wszystkim grupom! :)

neville
04.02.2013, 17:16
bardzo ciekawe zadanie, podoba mi siê :)

i pytanie: czy to jest ostatnie zadanie?

Meryam
04.02.2013, 17:24
Bardzo fajne czwaTRe zadanie :)

Vanitas
04.02.2013, 17:33
Tak, to ostatnie zadanie.
Enobaria - ju¿ poprawi³em, dziêki za zwrócenie uwagi ;)

rudzielec
04.02.2013, 17:39
zadanie jest mega, szkoda tylko, ¿e ostatnie :<
naprawdê nie da³oby siê zrobiæ piêæ? <robi ma¶lane oczy>
du¿o osób by chcia³o :3

Fallen
04.02.2013, 17:53
By³abym naprawdê szczê¶liwa, gdyby uda³o siê zrobiæ jeszcze zadanie pi±te. :)
Czwarte bardzo mi siê podoba. :)

Vipera
04.02.2013, 18:20
Boskie zadanie <3
Oczywi¶cie te¿ ubolewam nad tym, ¿e ostatnie. Naprawdê nie mo¿e byæ 5?

Cytry¶nia
04.02.2013, 18:36
Zadanie boskie, ale dlaczego ostatnie :( Nie da³oby siê zrobiæ jakiego¶, chocia¿by ma³ego?

Laselight
04.02.2013, 18:44
Zgadzam siê z wami.

Szkoda, ¿e to zadanie ma byæ ostatnie. Ten konkurs jest ¶wietn± zabaw± i szkoda go tak szybko koñczyæ.

Kenny McCormick
04.02.2013, 20:45
ostatnie? nie no... w koñcu moge g³osowac na powietrze i tylko raz? SKANDAL :P
to nie na powa¿nie ofc

no i ¿yczê powodzenie wszystkim <3 ale wiadomo, kto wygra :*

Alcioo :33
04.02.2013, 20:48
CO. Ostatnie! Nie dlaczego!> NIE NIE NIE NIE. Przy³±czam siê do osób, które prosz± o jeszcze jedno zadanie <3 Zadanie 4 jest ¶wietnie wymy¶lone i mam nadzieje, ¿e bêdzie jeszcze jedno :3 !

Vanitas
16.02.2013, 19:43
Termin oddawania prac zostaje przesuniêty do ¶rody, 20.02.2012, do godziny 19.