Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie mogę odinstalować gry!

aggy
07.08.2013, 15:09
Witam,
mój problem jest dokładnie taki, jak w temacie. Na wstępie napiszę, że gram na Macu, mam parę dodatków oraz pierdółek z internetu. Chcę trochę przeczyścić komputer, dlatego przydałoby się odinstalować Simsy. Niestety tu zaczynają się schody, gdyż wyświetla mi się komunikat "Nie można otworzyć programu "Dezinstalacja The Sims 3; może być on uszkodzony lub niekompletny" żadne pliki nie były usuwane, co może być przyczyną?
Dzięki z góry za pomoc.

carineesz
07.08.2013, 18:10
Mam podobny problem. Z tym że gram na Windows 8 i zdecydowałam się odinstalować Simsy. Wszystkie dodatki odinstalowały się poprawnie, a tylko z NZTŚ jest problem. Wszystkie pliki zostały usunięte oprócz ikon, których nie da się usunąć. Gdy próbuje zainstalować NZTŚ wyświetla mi się dezistalacja dodatku, która i tak trwa sekundę i nic nie odinstalowywuje.

aggy
07.08.2013, 18:28
Nie wiem, jak to wygląda na Windowsie, ale u mnie jest jeden plik do odinstalowywania Simsów. Jest to aplikacja, poprzez którą usuwa się poszczególne dodatki. Także w moim przypadku dezinstalacja jest w ogóle nie możliwa. Zupełnie nie wiem, co mam z tym zrobić, próbowałem już wszystkiego.

Searle
08.08.2013, 11:59
Ja usuwam gry poprzez "Dodaj i usuń programy" w Panelu sterowania.