Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Szalone strzałki

dżin.
22.08.2013, 09:47
Witam. Mój problem jest dość nietypowy, nie zmienia nic w grze, tylko jest strasznie niewygodny, kiedy np. przychodzi mi zrobić jakieś zdjęcie w grze. Kiedy naciskam przy włączonym Tab(i nie tylko wtedy) poszczególne strzałki lub kolejno awsd kamera pędzi jak szalona i nie mogę złapać dobrego ujęcia, bo jedno naciśnięcie przesuwa mi widok o prawie cały pokój. Da się jakoś zmniejszyć intensywność tego przesuwania strzałkami i awsd?(Sprawdzałem także, czy to samo się dzieje, jak włączę przesuwanie na krawędziach i jest powtórka z rozrywki ;____;) Ktokolwiek cokolwiek wie?

Hefalump
22.08.2013, 20:25
Zauważyłem że w niektórych miejscach (przynajmniej u mnie) jest to szybsze, a w innych wolniejsze) np na barce z Rajskiej wyspy 10 minut łapałem kadr, a w domu to było łatwe. Nie wie ktoś jak to regulować?

Poskacper
23.08.2013, 07:51
Albo jeżeli się rusza strzałkami (bądż wasd) z shiftem, to porusza się ekranem szybciej, również z shiftem szybciej oddala i przybliża się ekran.

Gio
23.08.2013, 08:14
Ekran przesuwa się wolno przy samej ziemi, a bardzo szybko np. w wieżowcach, czy na wyższych piętrach domów.

dżin.
23.08.2013, 10:37
czy na wyższych piętrach domów.
no to mam odpowiedź na swoje pytanie. Dziękować :)