PDA

Zobacz pełną wersję : MTU! - Edycja Letnia - głosowanie TS3

Charionette
31.08.2013, 21:23
Zapraszam do głosowania na najlepszą metamorfozę Jo i Jake'a Simov.

Metamorfozy można znaleźć tutaj. (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65618)

Alcioo :33
31.08.2013, 21:30
Nie ma sondy, dlaczego? :|

@edit: Poprawione :3

Diana
01.09.2013, 11:36
Zagłosowałam na piątą metamorfozę. Wszystkie prace były moim zdaniem warte uwagi i dopracowane, ale piątka najbardziej mi się spodobała. :)

Słodki Pan Ciastek
01.09.2013, 12:23
Sam wystąpiłem i przyznam, że konkurencja jest duża, aż za duża.

Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom ;) Powiem szczerze, że mam już swojego faworyta którym nie jestem ja...

lizzielovesit
01.09.2013, 14:29
Ja również wzięłam udział i życzę wszystkim powodzenia!
To mój pierwszy konkurs na tym forum, ale myślę, że poszło mi całkiem nieźle, chociaż parę rzeczy mogłam dopracować. W każdym razie pozostałe prace mi się podobają. Jeszcze raz powodzenia :)

Zagłosowałam na pracę nr 4.
Widzę, że rzuciliście się na pracę 5. Zdjęcie z gry wyszło super, ale np. te rzęsy :rolleyes: Albo w pracy nr 1 to coś między oczami (zapewne to jakiś bajerancki hipsterski kolczyk pod jakąś specjalną nazwą, ale ja akurat nie znam się na tym kompletnie). Praca nr 4 wydaje mi się być najbardziej naturalna :) No i muszę powiedzieć, że moja praca wyszła chyba najgorzej, ponieważ zmieniłam najmniej szczegółów w wyglądzie simów :rolleyes: Ciekawe kto wygra ;)

Alcioo :33
01.09.2013, 14:33
Również wziąłem udział ;) Powodzenia ;>
Konkurencja jest okej, podoba mi się.
Pozostałe prace są dobre, jednak dwie szczególnie mi nie przypadły do gustu. :c
Oddałem głos, ale w tym dziale zostawię to w tajemnicy. :P
Jak widzę, aktualnie wygrywa metamorfoza, na którą nie oddałem głosu, zagłosowałem po prostu na inną, soooł...
Wracając, życzę powodzenia, nie mogę doczekać się końca głosowania. <wredna minka z GG XDDDDD>

Everlasting
01.09.2013, 14:39
Praca z numerkiem cztery jest moim faworytem. Bez obrazy dla autorów, ale u całej reszty widzę mega plastelinowe rysy twarzy, zbyt uwydatnione rzęsy i dziwnie lśniące włosy u facetów oraz brak zatuszowania kanciastych rysów twarzy u kobiety.

Shiver
01.09.2013, 18:13
Ja też zagłosowałem na czwórkę. Urzekła mnie szczególnie fryzura i sukienka simki. Wygląda bardzo dziewczęco i delikatnie :3

Privilege
01.09.2013, 18:19
Również życzę powodzenia bo konkurencja jest ogromna. Też mam faworyta, który zrobił o wiele lepszą pracę niż ja i należy się mu laur zwycięstwa :). Tak więc życzę powodzenia

Meryam
01.09.2013, 19:35
Mój głos poszedł na pracę numer cztery :) Definitywnie najbardziej dokładna praca spośród wszystkich, wszystkie detale są dopracowane... Po prostu najbardziej mi się spodobała :D

Searle
07.09.2013, 09:00
Moim zdaniem najlepsza jest praca nr 5 i na nią też zagłosowałam :)

Sqiera
07.09.2013, 09:06
A mi najbardziej spodobała się praca numer 4 i to na nią poleciał mój głos.

Wszystkim biorącym udział w konkursie życzę oczywiście powodzenia ;)

Muffshelbyna
07.09.2013, 18:43
Zagłosowałam na piątkę, spodobała mi się najbardziej. Sprawia wrażenie dopracowanej, rodzeństwo, jakby to określić, pasuje do siebie. :P
I ogólnie całość wygląda bardzo dobrze. :)