Zobacz pełną wersję : Dzielnica Showbiznesu
Czy zawsze samemu tworzycie budynki w dzielnicy Showbiznesu? A może jedziecie do tych gotowych? Głosujcie!
Czasem buduję, a czasem jadę do tych gotowych.
C*H*O*M*C*I*O
25.07.2004, 17:51
A czego nie ma opcji ŚCIĄGAM Z NETA?
Originally posted by Zong@Jul 19 2004, 01:10 PM
Ja tez raz tak raz tak...
imported_madzia:)
25.07.2004, 20:11
Wszystko co jest potrzebne do wykreowania gwiazdy jest w gotwej dzielnicy showbiznesu Maxisa,a pozatym budowanie zabudowywanie działek w simsach nie jest moim ulubionym zajęciem.
więc jak naposała Medishon "Dynda mi to"
nie , nie buduje ... jade do gotowcow ^_^ no chyba ze mi sie strasznie nudzi i wogole nie chce grac simem ... to costam wybuduje..
Originally posted by Medishon@Jul 19 2004, 01:34 PM
Czy zawsze samemu tworzycie budynki w dzielnicy Showbiznesu? A może jedziecie do tych gotowych? Głosujcie!
ja jak mi sie chce B) :ph34r: :D
Karlamijcia
29.07.2004, 23:31
raz tak raz tak... zalezy od mojego nastroju....
Jak kupiłam grę to tylko szłam do zrobionych. A jak już miałam jedną gwiazde z 5 gwiazdkami to zaczynałam robic...
JA odrazu stworzyłam dzielnicę ze wszystkim na jednej paraceli(inne też są, ale ta naj ważniejsza), żeby nietrzeba było szukać odpowiedniego sprzętu po ;) paracelach
Originally posted by Karlamijcia@Jul 30 2004, 01:31 AM
raz tak raz tak... zalezy od mojego nastroju....
oczywiście zgadzam sie z tobą :P
Ja nie buduje..jak już to na stworzonych parcelach coś dokładam, a tak to mi się najzwyczajniej nie chce :unsure:
Ja muszę zrobić jeden budynek "w którym jest wszystko". Bo inaczej bym musiała jeżdzić z jednego do drugiego. :huh: A u siebie mam wszystkie rzeczy ;) czyli sklepy, bary i wszystkie rzeczy do "awansowania". :P
O tak taki budynek się przydaje i zgadzam się z innymi nie trzeba szukać! Tak samo jak w zwierzakach, (prawie) zawsze jadę do mojej parceli.
Cześć ja zbudowałem tylko jeden budynek po poco się wysilać! B) ale pomóż mi odpowiedz na moje pytanie! jestem zrospaczony
Cześćja zbudowałem tylko jeden budynek po poco się wysilać! B) ale pomóż mi odpowiedz na moje pytanie! jestem zrospaczony
Caro'tka
03.09.2004, 19:56
ja zaglosowalam na czasem jak mi sie chce heh:P :P
mi sie czasem chce jak mi sie bardzo nudzi ale tak w ogole to ostatnio w simsy nie grywalam -_-
Ja raczej rzadko buduję coś w krórejkolwiek dzielnicy. wolę budować domy. Czasem, w przypływie dobrego humoru wybuduję centrum handlowe albo hotel. Zazwyczaj wrzucam wszystkie potrzebne rzeczy jak popadnie na jedną parcelę, zeby móc wszystko załatwić za jednym wyjazdem ;)
phoenix_girl
04.09.2004, 19:11
Ja zawsze buduję sama.. i jest to zazwyczaj jeden budynek all in one, wszystkie obiekty do zdobywania kariery w jednym... Wygoda przede wszystkim ;) ;D
Zawsze samemu, wtey mam pewnośc że podczas ciężkiej simpracy mój sim będzie miał dobrze...
Ja nie robię już swoich parcli,odkąd ostatni raz pojechałam do własnoręcznie zrobionej.Tak poustawiałam przedmioty że mi się simy pozacinały.
Ja tylko czasami sama coś dorabiam a ostatnio to po prostu dobuduwuję pewnie obraz po którym jestem szczęsliwa. :D
Ja ty;ko jedna parcele sama zbudowałam.Czasami cos dodaję do tych zbudownych.Nowe budować to strata czasu.Te zbudowane i tak sa ładne.
Ja też jak mi się chce to buduje jak nie to jadę do gotowych..
I jedna sprawa czenmu tu jest tylko jedna opcja :-| ;)
Ja tylko przerabiam te gotowe :) A sama nie buduję, bo paskudne wychodzą :\
Ja nigdy nie buduję.mZawsze jeżdżę do gotowców, bo są takie... ładne! Moje są szpetne i są z innej bajki. Amen.
A ja jeżeli mi się chce to przerabiam te które są, moje nigdy mi nie wychodza - wole robic wlasne domki ale nie buduje sama centrum heh
Uwielbiam robi wzystko, więc odpowiedźjst jasne ;-)
zbudowałam sobie parę fajnych parceli ze wszystkim i teraz ciągle tam jeżdże. Na tych gotowych zawsze czegoś brakowło i wiele ogólnie nie podobało mi się.
Sonda byłaby niezła, gdyby było więcej możliwych odpowiedzi niż jedna :-)
Ja np. zawsze buduje swoja parcele, i stawiam w niej wszytko to co potrzeba z wszytkich dziedzin. Przy okazji zaoszczedz duuuuuuzo bardzo cennego czasu, a zwlaszcza dla gwiazdy!!! :ashoot:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.