Zobacz pełną wersję : PMSW-Studenckie Zycie:Nabór
Jako,ze dawno nie było tej edycji gry,wiec postanowiłam ponownie ja zorganizować,ale tym razem na zupełnie nowych-innych warunkach,aby uniknąć sytuacji,jakie zaistniały przy ostatniej edycji i dlatego zaczynam konkurs od Naboru.
Ale na początek krotko wyjaśnię,ze tym razem będziecie urządzać pokój dla studenta lub studentki dziennikarstwa.
A teraz wyjaśnię zasady Naboru do konkursu
-zanim zdecydujesz się wziąć udział w konkursie,to proszę zastanów się,czy sprostasz zadaniu, ponieważ zgłoszenie zobowiązuje do wzięcia udziału w zabawie i nie będzie można się wycofać
-glosujesz,w której edycji gry weźmiesz udział
-konkurs odbędzie się, jeżeli będą co najmniej po 3 zgłoszenia z każdej edycji gry
-zgłoszenia są przyjmowane do 20.09.2013roku
Wielka prośba do tych, którzy graja w TS2,czy ktoś byłby tak miły i pomógłby mi w konkursie,chodzi o budowle, ponieważ ja osobiście już tej gry nie mam.Za pomoc będę bardzo wdzięczna :D
Ja mam takie dwa pytania... Żeby się upewnić.
Mamy urządzić tylko jeden pokój, tak? Nie mieszkanie, nie dom?
I ile mielibyśmy czasu na urządzenie go?
myslalam,aby było prościej i szybciej,o jednym pokoju
No dobrze, ale ile czasu mielibyśmy na przygotowanie pracy? Niby to jeden pokój, ale mamy obowiązki, szkołę, pracę itd. i chyba większość osób chciałaby wiedzieć ile będzie mieć czasu przed zgłoszeniem się ;)
Myślę, że tak :)
Ale niech inni też się wypowiedzą c:
Termin 2 tygodnie jest ok.
Tylko mam jedno ale (co do mojego udziału) nie wiem kompletnie, czy zdołam naprawić grę do czasu konkursu. Napotkał mnie jeden z tych "trudniejszych błędów" a dodatków w postaci S3P nie mam dawno :(
Powiem tak, jeżeli zabraknie jednej osoby do konkursu (z mojej gry) to się postaram zrobić to jak najszybciej... nie, zacznę to robić teraz. Moje zgłoszenie możesz potraktować "w razie wypadku" czy coś : )
to ja już zagłosuje na ts3, jak by coś się działo z grą to napisze
Bardzo chętnie wezmę udział w konkursie :) 2 tygodnie czasu na jeden pokój jest nawet spoko, chociaż zbudowanie super fajnego pokoju na konkurs to gdzieś 3 godzinki.
Aha, no i wezmę raczej udział w edycji The Sims 2.
Ilona, możesz liczyć na moją pomoc :) Czekam na szczegóły.
Z chęcią wezmę udział :) Mam tylko nadzieję, że zamieszanie związane ze studiami nie pokrzyżuje mi planów.
TS2 oczywiście.
marandile
13.09.2013, 22:12
Wezmę udział w edycji TS3 :) Uwielbiam dekorować pojedyncze pokoje ;) Mam nadzieję, że konkurs wystartuje ;)
co jeśli ktoś nie ma studenckiego życia ?
aby wziąć udział w konkursie nie trzeba mieć tego dodatku,wystarczy sama podstawa gry i wyobraźnia :D
ale jestem szczęśliwa Waszym zainteresowaniem tym konkursem :D
dzięki Liv
okej, szkoda trochę jednak że tylko pokój,a nie całą bryłę.
Z chęcią wezmę udział w edycji TS2. A jakie są nagrody ? Czy nagród nie ma i po prostu chodzi o zabawę ?
revallsay
14.09.2013, 09:44
Ja się zgłaszam do dwójki:) Mam pytanie: czy do zdjęć pokoju będzie można dołączyć jego opis? Mam jeden pomysł na dekorację, ale nie wiem czy każdy zrozumie dlaczego wybrałam ta a nie inną ozdobę ;)
A jakie są nagrody ? Czy nagród nie ma i po prostu chodzi o zabawę ?
Jak co edycję/konkurs, nagrodą jest ranga + sam fakt wygranej :)
Privilege
14.09.2013, 14:36
Rozumiem, że regulamin i inne duperelki jak bryła będą jeszcze dodane? Jeśli tak to kiedy :). Żeby nie było, nie naciskam tylko jestem ciekawa jakie dokładnie zadanie zostanie dla nas przygotowane :p
Ja mam też jedno pytanie - czy trzeba koniecznie już się zgłaszać? Ja najpierw chciałabym zobaczyć bryłę pokoju i spróbować coś porobić z tym, bo jak mi nie wyjdzie to nie chciałabym nie dotrzymywać obietnicy :/
lizzielovesit
15.09.2013, 17:49
Rozumiem, że dodatek Na Studiach/Studenckie Życie jest konieczny?
Kilka postow wyzej ;)
aby wziąć udział w konkursie nie trzeba mieć tego dodatku,wystarczy sama podstawa gry i wyobraźnia :D
marandile
17.09.2013, 12:23
Kiedy start? :D
Kiedy start? :D
już można zaczynać http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65757 ,ale przypominam,ze można jeszcze zgłosić swój udział w konkursie. Nabór zostanie zamknięty 20.09.2013 o 22.
Biorę udział :) Oczywiście The Sims 3 :)
Biorę udział z The Sims 3. :)
ciesze się z dwóch nowych uczestników,a sonda zostanie automatycznie zamknięta 21.09.2013 o 19:02,wiec chętni mogą się jeszcze zgłaszać
Volturia
21.09.2013, 14:49
rozumiem, ze jak zaglosowalam to jestem brana pod uwage, ale w razie czego : present ;)
rozumiem, ze jak zaglosowalam to jestem brana pod uwage, ale w razie czego : present ;)
oczywiscie :D
sonda zostala zamknieta,wszystkim uczestnikom zycze milej zabawy i czekam na Wasze prace :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.