Zobacz pełną wersję : który kryształ najbardziej lubicie
ja osobiście lubię lewitacje
a wy? :)
Jamam tylko jeden "Gorąca stopa" , ale mi się nie podoba! <_< -_- <_< -_-
Lewitacja The Best!!!!!I latanie też.Albo duch.SZKP
Koteczek
19.07.2004, 14:11
Mi najbardziej podoba się teleportacja,bo np.gdy się zakładam z Aptekarzem Toddem i jest muchomorowy wyścig to bardzo się przydaje...
ja nie mam zadnego
P.S. Skąd te kryształy?
Ale mi chyba najbardziej podoba sie teleportacja
np.mara umie sie teleportowac a w pojedynku na dotkniecie muchomora to musi być!
Najardziej lubię teleportację bo można się szybko przemieszczeać szczegulnie jak simy blokują sięw kibelku.
Originally posted by monika_16@Jul 19 2004, 07:25 PM
szczegulnie jak simy blokują sięw kibelku.
wtedy wpisuje move_objects on i jak się zablokują to ich przenoszę.
MI najbardziej się podoba teleportqacja. Ponieważ .. Gdy już jest za 5. I mój sim może stracic przcę. Robię pauzę. Simsm teleportuj się i jedź do pracy. Chociaż czasami samochód może uciec. Ale można też wpisać kod jak to napisała Medishon.
Foczki B) Foczki B)
skąd te kryształy?!?!?!?!
Mati9 jak dużo czarujesz po pewnym cazasie same Ci wyrastaja... ;)
Ja najbardziej lubie teleportacje.. :D
Koteczek
20.07.2004, 14:14
Originally posted by mati9@Jul 20 2004, 12:40 PM
A z tej (http://sims.kelsha.net/buyable1.html) strony można ściagnąć te kryształy.
viper_88
20.07.2004, 16:31
Ja najbardziej lubię teleportację :) Jest bardzo przydatna :Dja nie mam zadnego
P.S. Skąd te kryształy?
Ale mi chyba najbardziej podoba sie teleportacja
np.mara umie sie teleportowac a w pojedynku na dotkniecie muchomora to musi być!
Czy ja dobrze rozumiem, że ty przypuszczalnie najbardziej lubisz teleportację, skoro nie wiesz skąd się biorą kryształy?
Koteczek
26.07.2004, 06:09
Originally posted by Koteczek+Jul 20 2004, 03:14 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Koteczek @ Jul 20 2004, 03:14 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mati9@Jul 20 2004, 12:40 PM
A z tej (http://sims.kelsha.net/buyable1.html) strony można ściagnąć te kryształy. [/b][/quote]
SORRY!!!!!!!Z TEJ (http://sims.kelsha.net/magic1.html) STRONY!!!!!!!!!!!!!!!!
oczywiscie teleportacja inne sa mi zbedne ;)
Dla mnie także ulubionym kryształem jest teleportacja :D Bardzo się przydaje nie tylko do Muchomorowym Wyścigu, ale także w przemieszczaniu się w domu z parteru na pierwsze piątro ^_^
Koteczek
26.07.2004, 12:59
Originally posted by kaczusia@Jul 26 2004, 10:46 AM
Dla mnie także ulubionym kryształem jest teleportacja :D Bardzo się przydaje nie tylko do Muchomorowym Wyścigu, ale także w przemieszczaniu się w domu z parteru na pierwsze piątro ^_^
Do tego służą schody! :o
Originally posted by Koteczek+Jul 26 2004, 12:59 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Koteczek @ Jul 26 2004, 12:59 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-kaczusia@Jul 26 2004, 10:46 AM
Do tego służą schody! :o[/b][/quote]
Oczywiście wiem, że do tego służą schody, ale teleportacją Sim pojawi się szybciej na piętrze :D Bo zanim dojdzie pieszo do wyznaczonego miejsca na piętrze minie troche czasu, a Simowi energia spadnie :D Teleportacja jest i szybsza i wygodniejsza ^_^
Koteczek
27.07.2004, 13:05
Originally posted by kaczusia+Jul 26 2004, 02:25 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kaczusia @ Jul 26 2004, 02:25 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Originally posted by Koteczek@Jul 26 2004, 12:59 PM
<!--QuoteBegin-kaczusia@Jul 26 2004, 10:46 AM
Dla mnie także ulubionym kryształem jest teleportacja :D Bardzo się przydaje nie tylko do Muchomorowym Wyścigu, ale także w przemieszczaniu się w domu z* parteru na pierwsze piątro ^_^
Do tego służą schody! :o
Oczywiście wiem, że do tego służą schody, ale teleportacją Sim pojawi się szybciej na piętrze :D Bo zanim dojdzie pieszo do wyznaczonego miejsca na piętrze minie troche czasu, a Simowi energia spadnie :D Teleportacja jest i szybsza i wygodniejsza ^_^ [/b][/quote]
Tak,Kaczusia a rację.Jestem za.Teleportacja górą!!!
Jak wogole sie wykorzystuje te zaklecia na sobie ta releportacja jest w krysztale???
Koteczek
27.07.2004, 16:15
No jak klikasz na ziemię to pokazuje Ci się opcja podejdź tu lub teleportuj się tutaj. :) To teleportacja,a gorąca stopa,to jak klikasz na sima innego,to pokazuje Ci się opcja zabaw,i klikasz i jest gorąca stopa,ale jest też magiczna sztuczka,duch,a ugaszenie,to jak masz pożar,to klikasz na pożar i jest opcja-ugaś i rzuć zaklęcie wygaszenie,no i sim czaruje i pojawiają się chmury z deszczem nad ogniem,tak jak w zaklęciu doskonały ogród i ogień pokonany :)
Hejka! Nie zabardzo znam sie na sciąganiu z neta, wiec pytam. Jak juz sie sciągnie te krysztaly to gdzie one potem są? W trybie budowania, kupowania? :huh:
Akselandra
11.08.2004, 11:24
Ja mam tylko ducha (zielony) i magiczną sztuczkę (żółty), ale wydaje mi się, że najlepszy jest fioletowy czyli teleportacja :)
Hejka! To kto mi odpowie? :(
Kryształy są w trybie kupowania.
ja lubie teleportację,ducha i elektryczną głoń ^_^ .
Lewitacja i tylko lewitacja (no i moze teleportacja ^_^ )
bloodwave
11.08.2004, 20:19
ja najbradziej to teleportacje..............a zasadniczo to wszytskie sa fajne
Sebastian
11.08.2004, 22:53
najlepsze ugaszenie i teleportacja
andonezja
12.08.2004, 00:24
wiele z was lubi lewitacje :blink: ale to troche glupie po prostu siem nad ziemia unosisz....
najlepsza teleportacja ;p przynajmniej przydatna ;p
Ja mam tylko gorąca stopa , ale on jest dupny. Innych sztuczek nie widziałam. No może oprócz lewitacji , bo jak mi duch przychodzi i ja rzucę zaklęcie wyjście ze skóry i przed duchem bez kryształu mogę ->zabaw->lewitacja
Ja lubię teleportacje. Reszta to takie-siakie. <_<
Mnie najbardziej podoba sie teleportacja. Ale miałam tylko lewitacje. ^_^
Ja niestety nigdy nie doszlam do tego zeby miec krysztal, ale najbardziej chcialabym miec teleportacje, boo jest najbardziej przydatne
Uwielbiam teleportacje, ale podoba mi się też lewitacja.
Hmmm...Moj ulubiony kolor krysztalu to czarny :P Daje swietny efekt oswietleniowy wieczorem :) A tak...to lubie teleportacje :)
NiEzNaNa
14.08.2004, 21:43
Jak mnie długo nie było na forum :) No cóz wakacje są (jeszcze) :)
Teleportacja oczywiście :) Najbardziej przydatna, a na drugim to... lewitacja albo gorąca stopa
moim teleportacja ale jak sie używa lewitacji bo jom już mam ale nie wiem jak jej użyć
imported_madzia:)
15.08.2004, 13:36
Mam tylko umiejętność elektrycznej dłoni
jest całkoem śmieszna
Lubię:
- Teleportacje - za to, że mogę przemieszczać się szybciej,
- Elektryczną Dłoń - za "Porażającą" frajdę,
- Ugaszenie - dzięki temu mój ulubiony Sim umarł by już 5 razy,
- Ducha - za zniknie w podłodze,
- Lewitacje - za unoszenie się w powietrzu,
- Magiczną sztuczkę - bo mój dziadek coś takiego robi,
- Gorącą Stopę - za "Ciepłe" witanie gości" :D
ale jak sie robi lewitacje
Ja lubie teleportacje i ugaszenie! ^_^ (Ugaszenie przydaje mi się gdy mi smoki coś podpalą!) :wub:
ok już wim klikasz na gostka zabaw i tam jest lewitacja
Macie jakiś sposób żeby wyrósł mi magiczny kryształ. Ale oprócz z netu i z czarowaniem , bo czaruje , czaruje... i KOBZA!!!
Lewitacja - podejdź do magicznego sima wybież opcje zabaw... lewitacja. :)
Sama sobie pomogłam. Zciągnęłam z netu te kryształki. Teraz mogę się wypowiedzieć. Najbardziej lubię teleportację.
Najlepsza jest teleportacja
A byla chyba tez taka umiejentosc straszenia sąsiadow, ale nie jestem pewna :huh:
phoenix_girl
04.09.2004, 19:14
Ja najbardziej lubię kryształ, który uczy się posługiwać się ogniem (to chyba był czerwony, albo czarny...) Jak fajnie podskakują ci simowie ;)
Teleportacja jest najbardziej przydatna ;)
Akselandra
05.09.2004, 20:25
Ja lubię teleportacje i elektryczną dłoń, he he jak oni fajnie wtedy wrzeszczą...
Ja nie stworzyłam za douzo krysztalkow... Ale z tych co mam to najbardziej lubie ,,deszcze bogactw".
Ja lubie teleportacje :) TELEPORTACJA THE BEST!
Kamilllek
10.09.2004, 17:28
Ja lubie teleportacje i duszek... tak to są moje ulubione kryształy a miałem wszystkie (ściągnięte z internetu :lol: )
Mariell
Ja nie stworzyłam za douzo krysztalkow... Ale z tych co mam to najbardziej lubie ,,deszcze bogactw".
ty chodzi o te kryształy co wyrastają z ziemi :D ale nie przejmuj się ja też kiedyś tak myślałem :rolleyes: (to o czym ty mówisz to są amulety)
Ja mam wszystkie ale najbardziej lubie lewitacje teleportacje i ugaszenie i oczywiście elektryczną dłoń!A gorąca stopa duch i magiczna sztuczka mi się nie podobają!
Ja mam wszystkie ale najbardziej lubie lewitacje teleportacje i ugaszenie i oczywiście elektryczną dłoń!A gorąca stopa duch i magiczna sztuczka mi się nie podobają!
JA elektryczna dłoń lewitacja ugaszenie teleportacja a nie lubie magiczej sztuczki gorącej stopy i ducha
JA elektryczna dłoń lewitacja ugaszenie teleportacja a nie lubie magiczej sztuczki gorącej stopy i ducha
Spoko jest teleportacja ale nigdy jej nie miałam , miałam lewitacje i straszenie
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.