Zobacz pełną wersję : Problem z reinstalacją Sims 3
Zaczeło się od tego, ze próbowałam ściągnąć sobie darmowych simów. Launcher nawet ich przyjął, ale w trakcie ich instalowania przypomniało mu się że jest aktualizacja i czy ją chcę. Zgodziłam się i chyba chciał jednocześnie zainstalować do końca simów i zrobić aktualizację i nie dał rady. Pojawiło się, że nie może jednego z tych kontynuować. I zawiesił się. Potem za każdym razem jak włączałam simy to ten guziczek rozpoczęcia gry był nieaktywny i za każdym razem nie mógł pogodzić tej aktualizacji. Reinstalacja(oryginalnej!) gry skończyła się tak, że nawet już po pierwszej próbie nie pyta o kolejne wpisanie kodu tylko zaczyna instalować, ale przy ok 90% zatrzymuje się nie instaluje dalej. Po prostu nie. I task manager ciągle mówi że coś robi, że niby się instaluje. Godzinami. Co jest nie tak?
Przerabiałam pare razy problem niepojawiającego się okienka na serial. Nie wiem do końca co jest temu winne i co to naprawia bo problem znikał sam, ale spróbuj może uruchomić instalację z pliku setup na płycie zamiast z autostartu. Co do simów, to możliwe, że wykorzystują oni jakiś elementy niezgodne z twoją aktualną wersją simsów i dlatego grę trafił szlag. Dodatki z internetu zawsze muszą być zgodne z aktualnie posiadaną wersją gry.
Anulaa89
29.10.2013, 13:27
Waszym błędem najgorszym jest aktualizacja przez launcher. Darujcie sobie tą zabawę z tym badziewstwem i aktualizujcie manualnie. Wtedy lanucher bankowo nie zeświruje.
Nigdy nie aktualizowałam przez launchera, a ostatnim razem jak miałam ten problem, windows był skopany, więc to jeszcze co innego.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.