PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 2 - Windows 8 problem

eS_guy
29.12.2013, 09:28
Hejos, dawno tu nie zaglądałem więc nie wiem czy nie było już takiego tematu ale mam problem z grą odkąd mam Windowsa 8.

Po pierwsze gra się włączała i niby wszystko okej do momentu wejścia w rodzinę lub do CAS. Wtedy od razu koniec i info "Program The Sims 2 - Osiedlowe Życie przestał działać".
Ściągnąłem więc Patcha do OŻ i był mały postęp. Dało się wejść w rodzinę i do CAS ale na parę minut, bo po jakimś czasie znów - "Program The Sims 2 ..."

Na pewno wielu z Was ma Win8 i podobne problemy. Ktoś coś na to
zaradził?
Dodam, że na siódemce i tym samym laptopie wszystko śmigało jak ta lala :)

Próbowałem też uruchamiać w trybie zgodności, jako administrator itd ale mało to dało ... Gdyby ktoś coś wiedział to czekam na odpowiedź ;)

Fallen
31.12.2013, 12:36
Masz jakieś nieoficjalne dodatki?

Bella555
03.01.2014, 19:00
Miałam prawie ten sam problem, z tym, że od razu po próbie włączenia w Win8 pokazywało mi się "Program The Sims 2 przestał działać". Po długim szukaniu rozwiązania wreszcie znalazłam łatkę, dzięki której wszystko jest już ok. Tyle że nie wiem gdzie ta łatka jest, bo było to już dosyć dawno :P Jak znajdę to wyślę linka, może to pomoże :)
edit: to chyba był ten patch http://the-sims-2-patch.softonic.pl/ :)

eS_guy
07.01.2014, 08:44
Dzieki!
Jak bede miec chwile czasu to na pewno wyprobuje ;)

Bella555
08.01.2014, 08:43
Daj znać, czy ta łatka naprawiła problem ;) Jest ona łatką do podstawy, nigdy nawet nie myślałam o tym, żeby ściągać łatkę do ostatniego dodatku, pomimo że mam wszystkie ;p Jeżeli jest jakaś niezgodność z systemem to trzeba ją naprawić od podstawy ;D