Zobacz pełną wersję : Ulubiony pomocnik magicznej fasoli
Irma_Lair
21.07.2004, 08:29
No właśnie?Co wolicie?Piękne pelargonie na energie słoneczna,czy też upiorny korzeń problemu?Sprawdźmy!
Mam pytanko: co to jest ta rośllina na energie słoneczną?? Nigdy o niej nie słyszałam (ja nieczytam opisów roślin i rzeczy więc może w tym problem).
A ten korzeń problemu??
__________________________________________________ _
Martek
Lolówno! Przecież jest jeszcze fasola, kryształy i wogóle jeszcze pełno żeczy z Uroczysk! Nie wiem po co taka SONDA-FLONDRA!!!!!
Irma_Lair
22.07.2004, 08:46
nie rymuj ,bo i tak ci to nie idzie.A mi mchodzi o POMOCNIK MAGICZNEJ FASOLI, a nie o KRYSZTAŁY!Chyba jest różnica, no nie?! :angry:
No być jest różnica ale ja nadal nie znam tych roślin... może mi ktoś wyjaśni oki??
Maciek S.
22.07.2004, 09:30
Po co te rośliny??
Irma_Lair
22.07.2004, 13:27
Po co?Po ty by fasola rosła!
Irma , coś ci się chyba z avem stało , bo taki jakiś... -_-
Pelargonie na energię słoneczną ;) ^_^
Wiec tak ja chyba bede musial napisać sprostowanie ... btw. pelargonie na energie słoneczna, korzeń problemu to nie sa zadne rosliny ktore pomagaja rosnac magicznej fasoli (Irma_Lair)... Maciek S. - te rosliny sa praktycznie po nic .. wyrastaja gdy duzo czarujesz ... gdzies na dzialce po pewnym czasie da sie je zauwazyc ... jedynie przydaje sie magiczna fasola ( po niej wchodzi do nieba i tam bierzesz składnik magiczne fasole ). Irma_Lair, Magi ma racje po co sonda z takimi ubogimi rzeczami, moglas juz dac chociaz magiczna fasole ... ale i tak by było zamało ... Magi na przyszłość nie złość sie tak, nie musialas na nia najeżdzać tak odrazu ... :) Pozdrowionka
Irma_Lair
23.07.2004, 09:49
Sondy nie mogę już edytować...a co do avantara,to go sama zrobiłam,to mój pierwszy i trochę mi rzeczywiście nie wyszedł.
Originally posted by Irma_Lair@Jul 23 2004, 10:49 AM
Sondy nie mogę już edytować...a co do avantara,to go sama zrobiłam,to mój pierwszy i trochę mi rzeczywiście nie wyszedł.
acha , no moje pierwsze są jeszcze gorsze.
Wiesz Medi nie przypuszczała bym...
AVRIL!
mi się tam wszystko podoba co wyrasta - zawsze to jakieś urozmaicenie ogródka - i świadectwo że sie dużo czaruje na danej parceli :D
Bardziej mi sie podobaja pelargonie....Przynjamniej sa ladne..
Irma_Lair
09.08.2004, 10:17
Jak i większości!
Mnie sie bardziej podobają pelargonie. Ale nie wiem czemu zagłosowałam że wszystko mi sie podoba :huh:
Panna_night
09.08.2004, 22:49
Mi bardziej podoba się korzeń, choć też zagłosowałam na wszystko. Jest dziwny, ale i odmienny. I to prawda, zawsze jakieś urozmaicenie ogródka
Najbardziej lubie magiczną fasole :P Ha ha! Ale wszystko jest fajne! Korzeń problemu pasuje do mrocznej scenerii, a fasola i pelargonia (tak mi sie wydaje) pasują do normalnej działki!
A najbardziej lubie kryształy (zwłaszcza fioletowy - najbardziej przydatny). Teraz mówie serio. :blink:
Mi najbardziej podobają się Pelargonie na energię słoneczną ^_^
Sebastian
10.08.2004, 12:39
najbardziej lubie peralgonię a nie lubie korzenia bo umie wyrosnąć na wejściu do domu
Mi się podoba wszystko! :D Każda rzecz mi pasuje do ogródka!
A swoją drogą,ciekawe do czego służy ten korzeń? :huh: :blink:
Najbardziej podobają mi się pelargonie. One zawsze upiększają mi ogród ^_^
Originally posted by Sebastian@Aug 10 2004, 01:39 PM
najbardziej lubie peralgonię a nie lubie korzenia bo umie wyrosnąć na wejściu do domu
To go przestaw!! Co za problem wpisać kod i go przestawić???
może ona nie zna kodo move_obiecs? :blink:
ja najbardziej lubie pelargonie. sa sliczne.
Przeciwności : śliczne Pelargonie i szere i brzydkie korzenie. Może mają coś ze sobą wspólnego..........przeciwności się przyciągają(a ja się dziwiłam, że zawsze rosły w tym samym czasie ^_^ )
Mi się podobają i pelargnie i korzemnie. Najgorsza jest fasola. <_<
Mi korzeń problemu bo mi tylko on wyrosnął
No być jest różnica ale ja nadal nie znam tych roślin... może mi ktoś wyjaśni oki??
Korzeń problemu wyrasta jak czry ci sie nieudaja
Pelargonie na energie słoneczna rosna jak duzo czarujesz tak samo jak fasola i kryształy.
Black Raven
22.12.2004, 13:19
na jednej swojej działce mam 4 korzenie, 3 pelargonie, chyba 7 kryształów(w tym dwa białe)i z 6 fasol :huh: a najwyższa przestała mi rosnąć i nie moge po niej wejść. Mam też małą hodowlę smoków :D pokażę kiedyś :D
edit: nie mam zdjęć z roślin i kryształów ale mam zdjęcia innych rzeczy z tej działki o której mówiłam :)
Hodowla smoków :)
http://black.www.w.interia.pl/haber1.jpg
I mikroplantacja muchomorów :P
http://black.www.w.interia.pl/haber2.jpg
wiecie ten temat to.............śmiech czy niemożna spytać o coś więcej
P.S co to za pelargonia na słońce
???? ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.