Zaloguj siê

Zobacz pe³n± wersjê : Cztery ¯ywio³y 2013 - Zadanie Czwarte - G³osowanie

Charionette
03.02.2014, 19:40
G³osowanie odbywa siê poprzez PM. Wysy³acie na mojego PM (http://forum.thesims.pl/private.php?do=newpm&u=23841) numer pracy, który wybieracie.
Przyk³adowy PM:
Wybieram pracê nr 1

G³osowanie potrwa do 06.02.2014r. do godz. 18. Po tym czasie opublikujê wyniki g³osowania.

Searle
04.02.2014, 15:05
Wzystkie opowiadania bardzo fajne, ale z wyborem, moim zdaniem, tego najlepszego nie mia³am problemu :)

astoria
04.02.2014, 16:06
mnie osobiscie nic dupy nie urwalo (oprocz naszej pracy ehhehe), wiec wybralam jedyne, ktore bylo w miare ciekawe i mialo nawet niezle zdjecia

La Tortura
04.02.2014, 21:49
Ogieñ wygra, takie info dla was <3

Pink Panther
04.02.2014, 21:50
Ogieñ wygra, takie info dla was <3

Nie ma takiej opcji, Ziemia ju¿ ma zaklepane zwyciêstwo, sorki, mo¿e za rok :D

£ezka
04.02.2014, 21:55
Chopy, chopy ... nie sprzyczoæ sie, bo prowda jest krótko i bolysno - tylko WODO chopy, tylko WODO... To je richtig zdatno dru¿yno - radze zapomintoæ te s³owa, bo to je czysto racja chopy!

Lubie
04.02.2014, 21:59
Chopy, chopy ... nie sprzyczoæ sie, bo prowda jest krótko i bolysno - tylko WODO chopy, tylko WODO... To je richtig zdatno dru¿yno - radze zapomintoæ te s³owa, bo to je czysto racja chopy!

tak, wiemy ze plec Flo czasami trudna do okreslenia (pozdrawiam CW) ale moge reczyc za to, ze ³ona chlopem nie jest.

#AJMSOOOSORY #£OGIEÑ KRÓLE #WYGRANA £OGNIA #RESZTA DO DOMU #BRAK NADZIEJI DLA INNYCH #UPS

La Tortura
04.02.2014, 22:03
ahahahhahahaha, taa, moja p³eæ to zagadka od zawsze.
pozdrawiamy przegranych - wodê, powietrze i ziemie..;*

Lubie
04.02.2014, 22:05
flop, kochana, nie niszcz marzen i nadziei innych. :c

Shiver
04.02.2014, 22:32
Woda ma rosó³ i pyry, wiadomo ¿e wygramy.

Hebe
04.02.2014, 22:36
Ach, jak mi brakowa³o tych przepychanek typu "o³emgie, woda jest najlepsza", "nieprawda, bo ogieñ jest lepszejszy" czy "ziemia wygra, bo jeste¶cie cioty, a my jeste¶my najlepsiejsi".

@Down, a mnie Twoja.

La Tortura
04.02.2014, 22:41
http://kotburger.pl//uimages/services/kotburger/i18n/pl_PL/1259080250_by_Qwers_500.jpg
...

prace fajne, ale ogien wygra ;<

£ezka
04.02.2014, 22:42
Chopy, chopy... Ni mo o czym godoæ - naszo WODO zdrowio i wygrany dodo... To se czybo raz a dobrze zapomintoæ chopy!

Lubie
04.02.2014, 23:00
Chopy, chopy... Ni mo o czym godoæ - naszo WODO zdrowio i wygrany dodo... To se czybo raz a dobrze zapomintoæ chopy!

fajnie masz, zazdroszcze :c

Cytry¶nia
05.02.2014, 13:00
tak, wiemy ze plec Flo czasami trudna do okreslenia (pozdrawiam CW) ale moge reczyc za to, ze ³ona chlopem nie jest.

przecie¿ ona jest mê¿czyzn± :|

Meryam
05.02.2014, 14:01
ONA JEST GENDEREM
Ona jest peda³em, w³a¶nie siê dowiedzia³em, ¿e duuusz± i ciaaaaaaaa³eeeeeeeem, ona jest peda³em xD

:D

PLS PLS PLS WODA WYGRA I WSZYSCY TO WIEDZ¡ #UPS
Boicie siê przyznaæ po prostu.

FresH
05.02.2014, 15:58
w d... g³owach wam siê poprzewraca³o. ona nie jest ¿adnym gejem, a ogieñ wygra :)

Mroczny Pan Skromno¶ci
05.02.2014, 17:26
w d... g³owach wam siê poprzewraca³o. ona nie jest ¿adnym gejem, a ogieñ wygra

jak to nie... podobno lubi ch³opców, wiêc...

no i wkrad³a Ci siê "wyrazówka", bo zapewne mia³a¶ na my¶li "woda wygra" :) Wybaczamy ;P

Pink Panther
05.02.2014, 17:28
A prawdziwi zwyciêzcy siedz± cicho, bo i tak wiedz±, ¿e zwyci꿱... Mówiê o Ziemi ofc. :)

alpherainn
05.02.2014, 18:02
ziemia boi siê przegraæ, dlatego siedzi cicho xD

Volturia
05.02.2014, 18:33
"B³oto, gaz, ka³u¿e" :oldtimer:

Gold_Chocolate
05.02.2014, 21:03
Kto¶ Was w koñcu musi ogarn±æ i to bêdê ja.
Moje ogarnianie brzmi : Sp³ywajcie, woda wygrywa,koniec dyskusji xD

La Tortura
05.02.2014, 21:13
woda wygrywa

aj, co¶ nie pyk³o to ogarniêcie siê, skoro zrobi³a¶ tyle b³êdów w wyrazie ogieñ :<

i dziêki ze moja plec jest takim swietnym tematem :<
tak naprawdê jestem koniem, ok

Shiver
05.02.2014, 22:02
Konie te¿ siê dziel± na kobiety i mê¿czyzn :|

£ezka
05.02.2014, 22:15
Konie dziel± siê na klacze i ogiery ;)

Volturia
06.02.2014, 12:11
hahahaha cudna konwersacja.

La Tortura
06.02.2014, 12:36
dobra w takim razie transformujê siê na ¶limaka, one p³ci nie maj±.. xD

pozdrawiam g³osuj±cych na ogieñ! :*

Privilege
06.02.2014, 12:59
¯al woda wygra looooooolll

uuuuuuu ogieñ jest szuperowy ogieñ pany!

no powietrze jest uuuu takie fajne ¿e o ja nie mogê no ja cie!

No super licytacje. Osoby ze s³abym ci¶nieniem niech lepiej nie otwieraj± spoilera. Jako jasnowidz przewidujê:

Ziemia jest the best i wygra zioooom.

Powietrze
Woda
Ogieñ
Ziemia

*¦ladowe ilo¶ci b³êdów wszelkiej ma¶ci zamierzona. Nie spinaæ mi siê bo na to jest ma¶æ.

Charionette
06.02.2014, 17:04
Praca nr 1 (powietrze) - 1 g³os
Praca nr 2 (ziemia) - 4 g³osy
Praca nr 3 (ogieñ) - 6 g³osów
Praca nr 4 (woda) - 6 g³osów

PIERWSZE MIEJSCE

Woda- 4 punkty

PIERWSZE MIEJSCE

Ogieñ - 4 punkty

DRUGIE MIEJSCE

Ziemia- 3 punkty

TRZECIE MIEJSCE

Powietrze - 1 punkt

Alcioo :33
06.02.2014, 17:06
Przepraszam, mo¿na dowiedzieæ siê... kto g³osowa³ na ogieñ?
czujê oszustwo
totalne oszustwo

Charionette
06.02.2014, 17:10
Niestety nie mo¿na. Glosowanie jest anonimowe.

konformistyczny lodzik
06.02.2014, 17:15
Ja g³osowa³am na pracê nr 3. I jak siê okaza³o - by³a to ¶wietna praca ognia.

Lorette
06.02.2014, 17:23
Przepraszam, mo¿na dowiedzieæ siê... kto g³osowa³ na ogieñ?
czujê oszustwo
totalne oszustwo

hahah bez przesady...

Skylinn
06.02.2014, 17:23
Ja równie¿ g³osowa³am na pracê nr 3, dziwna sytuacja.

rudzielec
06.02.2014, 17:25
Ja równie¿ g³osowa³am na trójkê, no to jest ju¿ nas troje :3

Jak dla mnie to sam pomys³ z g³osowaniem na PM to jaka¶ pomy³ka, przecie¿ wiadome jest, ¿e admini maj± wgl±d na listê g³osuj±cych i bez problemu mog± wyeliminowaæ oszusta.
A fakt, ¿e brak zaufania dzia³a w dwie strony, dlatego jak± mo¿emy mieæ pewno¶æ, ¿e kto¶ nas nie ok³amuje?
Nie chce byæ wredna, ale skoro wy nie wierzycie nam userom, to jak my mamy wierzyæ wam adminom?

06.02.2014, 17:26
hahah bez przesady...

je¿eli wyt³umaczycie mi dlaczego trzy osoby przyzna³y siê ¿e g³osowa³y na tórjkê, a w wyniku s± dwa g³osy
TO OSOBI¦CIE PRZYJADÊ DO WAS I POCA£UJÊ WAM STOPY

Charionette bez jaj -.-

Cytry¶nia
06.02.2014, 17:30
Dobra... To ja powiem tylko, ze g³osowa³am na pracê ziemi, ale tak naprawdê ¿adna mi siê nie podoba³a dostatecznie. Pierwszej nawet nie przeczyta³am, tylko koñcówkê, dwójkê mo¿na bylo zrobiæ duu¿o lepiej, ogieñ, zdupili¶cie, chocia¿ sam pomys³ nawet fajny, czwórka trochê za bardzo oklepana. No i to jedno zdjêcie jak oni p³acz± xD xD

Gratulujê wszystkim.

Lubie
06.02.2014, 17:31
no kurde, milo mi, ze polowa (a moze i wiecej) glosow zostala zjedzona, albo specjalnie zapodziana, no ale ok (dowody wyzej, niby 2 glosy a juz 3 osoby glosujace na nas. moze bylo ich wiecej)

moze niech osoby glosujase nas niech spradza, czy na pewno wyslaly, bo przeciez kazda wiadomosc zostala uwaznie sprawdzona przez Nysie... (jak by ktos nie wyczol, ten akapit caaaly to sarkazm)

o i chce tylko wapomniec, ze mile zakonczenie mamy w tym roku... a podobno tamten byl tylko wyjatkiem

noale co ja sie bede klocil... dziekuje ogniu za to, ze byliscie najwspanialsza druzyna ewer... nie kazdy, ale wiekszosc. fajnie sie poznawalo nowych ludzi. ; |

Fallen
06.02.2014, 17:39
Powinny byæ ju¿ cztery g³osy, gdy¿ ja te¿ g³osowa³am na trójeczkê. Popieram równie¿ rudzielca w tym g³osowaniu przez PM - uczestnicy nie mogli zobaczyæ, ile g³osów ich dru¿yna zdoby³a, a teraz wychodz± takie nieporozumienia.

Lorette
06.02.2014, 17:39
przyzna³y siê ¿e g³osowa³y na tórjkê, a w wyniku s± dwa g³osy
TO OSOBI¦CIE PRZYJADÊ DO WAS I POCA£UJÊ WAM STOPY

dobra, ale zanim napisa³e¶ post o oszustwie to tak jakby¶ z góry wiedzia³, ¿e jest wiêcej g³osów, to mo¿e w tê stronê jest co¶ nie tak? :rolleyes:

06.02.2014, 17:40
dobra, ale zanim napisa³e¶ post o oszustwie to tak jakby¶ z góry wiedzia³, ¿e jest wiêcej g³osów, to mo¿e w tê stronê jest co¶ nie tak? :rolleyes:

poporstu nie mog³em uwierzyæ w to, ¿e nasze dotychczasowe prace by³y ¶wietne i mia³y tyle g³osów, a teraz zajêli¶my to miejsce,
do tego mam instynkt kotku, a o tym siê nie dyskutuje :)

Kêdziorek
06.02.2014, 17:41
Tak trudno poczekaæ na odpowied¼ Charionette, tylko od razu na niej psy wieszaæ? Uspokójcie siê, jestem pewna, ¿e wszystko siê nied³ugo wyja¶ni.
Glosowanie przez PM mia³o zapobiec potencjalnemu przebijaniu g³osów o co by³y oskar¿enia w zesz³ym roku. Organizatork± zosta³a nawet adminka, która nie bierze udzia³u w zabawie, ¿eby nie by³o ¿adnej stronniczo¶ci, ale widzê, ¿e trudno dogodziæ.

Ja ze swej strony dziêkujê za g³osy oddane na pracê Ziemi i gratulujê Wodzie wygranej w tym zadaniu (bo ca³y konkurs wygramy My! :D)
Dziêkujê te¿ Powietrzu i Ogniowi za wspania³± rywalizacjê w tym roku :)

Muffshelbyna
06.02.2014, 17:41
Widzê, ¿e afera znów jest...

No có¿, ja te¿ siê przyznam do tego, ¿e g³osowa³am na pracê numer 3.
Co¶ tu nie teges z t± liczb± g³osów. XD

Lorette
06.02.2014, 17:46
poporstu nie mog³em uwierzyæ w to, ¿e nasze dotychczasowe prace by³y ¶wietne i mia³y tyle g³osów, a teraz zajêli¶my to miejsce,

po pierwsze nie "kotkuj", po drugie czy na prawdê z 4¯ trzeba robiæ tak± chor± rywalizacjê, ¿e wszyscy na siebie naje¿d¿aj± jakby grali o sto milionów? mo¿e faktycznie g³osy zosta³y ¼le zliczone, ale k... bez przesady, cz³owieku. ja osobi¶cie nie zapoznawa³am siê z reszt± prac i sama by³am w szoku widz±c wynik (chocia¿ oczywi¶cie trzyma³am kciuki za nasz± pracê), ale nawet jakby¶my przegrali to nie wzburza³abym siê w taki sposób, w jaki Ty to robisz, zreszt± nawet nie chce mi siê ju¿ dyskutowaæ na ten temat, je¿eli uwa¿acie, ¿e g³osy by³y ¼le zliczone - niech PW zostan± ujawnione i tyle :huh:

Lubie
06.02.2014, 17:48
je¿eli uwa¿acie, ¿e g³osy by³y ¼le zliczone - niech PW zostan± ujawnione i tyle :huh:

sory ale glosowanie bylo anonimpwe, wiec to jest niemozliwe ups :c

Searle
06.02.2014, 17:49
W sumie dlaczego by nie ujawniaæ g³osów po zakoñczeniu g³osowania?

La Tortura
No to nie¼le... ja od siebie dodam, ¿e ¶mierdzi mi oszukiwaniem i stronnictwem, widzicie kto na nas g³osowa³, a jakim¶ cudem dostali¶my dwa ¶mieszne g³osy..

jestem za :)
to nic nie przeszkodzi, #UPS

Nightfall
06.02.2014, 17:56
Ale nale¿y mieæ te¿ na wzglêdzie, ¿e g³osowanie by³o anonimowe i nie ka¿dy mo¿e wyraziæ zgodê na upublicznienie swojego g³osu.

Gratulacje :)

Charionette
06.02.2014, 17:58
Poczekajcie... mam dla Was sprostowanie. Mogê przepraszaæ za to godzinami. Wiem, ¿e stracili¶cie do mnie zaufanie. Nie to by³o moim celem, naprawdê. Przez cholerne roztargnienie ¼le podliczy³am g³osy. Nie wiem jak to siê sta³o, nie chcia³am tego. Nigdy nie faworyzowa³am, nigdy nie odejmowa³am punktów. Naprawdê nie wiem, jak mog³o siê to zdarzyæ. Tego po prostu nie idzie wyt³umaczyæ. Przepraszam Was najmocniej, jest mi strasznie g³upio z tego powodu. W tej edycji by³o ju¿ tyle b³êdów z mojej strony, wiem o tym. Cztery ¯ywio³y mnie przeros³y, o tym te¿ wiem. Przepraszam za to nieporozumienie. I dziêkujê Altairowi za zwrócenie uwagi. Podam teraz w³a¶ciwe wyniki g³osowania i w³a¶ciwie konkurs siê koñczy. Tak jak jest. Wiem te¿, ¿e ró¿nica w przypadku Ognia jest ogromna. Przepraszam, naprawdê Was przepraszam. ¬le naliczy³am g³osy (wszystko przez po¶piech i potrzebujê mocniejszych okularów, gdy¿ 2, 3 i 4 wygl±da dla mnie tak samo). Przepraszam i mimo wszystko dziêkujê. Nauczka na ca³e ¿ycie.

Praca nr 1 (powietrze) - 1 g³os
Praca nr 2 (ziemia) - 4 g³osy
Praca nr 3 (ogieñ) - 6 g³osów
Praca nr 4 (woda) - 6 g³osów

PIERWSZE MIEJSCE

Woda- 4 punkty

PIERWSZE MIEJSCE

Ogieñ - 4 punkty

DRUGIE MIEJSCE

Ziemia- 3 punkty

TRZECIE MIEJSCE

Powietrze - 1 punkt

Zwyciêzc± tegorocznej edycji C¯ jest dru¿yna Ognia. Gratulujê i przepraszam. Zg³o¶cie siê do kogo¶ z adminów po rangi. Jutro zabiorê Wam kolory i dostêp do dzia³ów.

La Tortura
jak dla mnie to tutaj jest co¶ serio nie tak... faktycznie zdziwilam siê jak zobaczylam liczbe g³osów na nas i trochê by³o mi przykro. Dobrze, ¿e altek to rozdmucha³, bo nadal by¶my zostali z dwoma g³osami, chocia¿ jak widaæ dostali¶my ich o wiele wiêcej.
Z tym ujawnianiem - to wg mnie ¿eby teraz by³o wiarygodnie to powinny byæ screeny czy co¶.

Searle
Ale nale¿y mieæ te¿ na wzglêdzie, ¿e g³osowanie by³o anonimowe i nie ka¿dy mo¿e wyraziæ zgodê na upublicznienie swojego g³osu.

Dlatego mog³oby to byæ na pocz±tku zawarte w regulaminie zabawy, by unikn±æ w³a¶nie takich sytuacji.

Fallen
06.02.2014, 18:00
Gratulujê misiaki <3 Wiedzia³am, ¿e to wygracie :)
Co do sprawy z g³osami, pozostawiê bez komentarza xD

Diana
06.02.2014, 18:00
Czyli wygrali¶my bez dogrywki, nie wierzê :O

La Tortura
06.02.2014, 18:02
yaay <3 gratuluje pozosta³ym dru¿ynom :P ogieñ win <3

i dziêki Jezusowi Altkowi Zbawcy za rozdmuchanie tej sprawy z g³osami ;*

06.02.2014, 18:02
JA TE¯ NIE WIERZÊ, OGIEÑ KOCHAM WAS! <333
A teraz trochê s³ów...
Bardzo dziêkujê wszystkim dru¿ynom za rywalizacjê, mimo ¿e wszystkie prace by³y dobre, ogieñ i woda w tym zadaniu zwyciê¿y³y.
Charionette - nie masz za co dziêkowaæ :) Lubiê Ciê i cieszê siê, ¿e sprostowa³a¶ sytuacjê, mimo tego wszystkiego - jeste¶ jedn± z lepszych adminek.
Có¿, zawszê walczê do koñca o dobro swojê i innych.
Gratulacjê wszystkim!

OGIEÑ KOCHAM WAS :*

Björk
06.02.2014, 18:04
G³osowanie przez PM jest dobrym pomys³em z tego wzglêdu, ¿e ludzie nie podbijaj± na kogo g³osowaæ i nie namawiaj± do tego innych, poniewa¿ nie wiedz± jak wygl±daj± wyniki cz±stkowe. Tak tylko chcia³am przypomnieæ, ¿e jest w tym sens.
Znali¶cie regulamin.

La Tortura
06.02.2014, 18:06
Bjork - mieli¶my racje, wiec to zdanie o oszustwie to jaki¶ fail. Gdyby Altek nie zauwa¿y³, ¿e co¶ tu nie gra by¶my po prostu przegrali ;] mimo, ¿e powinni¶my wygraæ. Wiêc ta wypowiedz jest troche nie na miejscu, skoro mielismy racje co do glosow.

Lubie
06.02.2014, 18:06
#UPS

no nic nysia, kawy juz nie musze pic, nie zasne przez najblizszy tydzien. :(

a na serio zdenerwowalem sie, bardzo, ale nikt nie jest nieomylny. jak mowi nasza pani od fizyki, "chcialbym abys pracowala w banku i zle policzyla moja wyplate" w pozytywnym skutku dla mnie :)

a teraz bardziej na serio, chcialbym podziekowac kazdemu za tegoroczna zabawe ktora kurde na koniec zjadla mi nerwow, ale przymkne na to oko.

gratulacje wodzie i ziemi za 2 miejsce, naprawde niezla konkurencja, a powietrze, spisaliscie sie i trzymaliscie klase do konca.

A CALY OGIEN, OBECNY I PRZESZLY, KOCHAM WAS. JESTESCIE NAJPESZA DRUZYNA EVER. NIE ZAPOMNE WAS.

ok i chce jeszcze podziekowac nysi za organizacje konkursu, ktory jest ciezki do organizacji. podziwiam :p

i glosujacym tez dziekuje :*

kurde sie rozpisalem :3

Björk
06.02.2014, 18:08
A czy ja napisa³am, ¿e nie mieli¶cie racji? ;)

Gratulujê :)

Shiver
06.02.2014, 18:08
Gratulacje dla zwyciêzców :)
I dziêkujê wszystkim za mi³± zabawê, by³o super ^^

(a woda i tak jest najlepsza, deal with it)

Lubie
06.02.2014, 18:09
O I BYM ZAPOMNIAL, po czterech latach kazda druzyna ma jedna wygrana. sorki, ze wygralismy, takie bylo przeznaczenie. z nim sie sprzeczajcie i miejcie mu za zle, ze nie wygraliscie :*

Cytry¶nia
06.02.2014, 18:12
gratulujê najlepszej dru¿ynie! :***;*
teraz ¿a³owac, ze siê zrezygnowa³o xD nie no, brawo dla was :) chocia¿... w tym roku trochê marnie siê bawi³am :/ i chyba przez atmosferê zrezygnowa³am

uuu... Ciekawe kto wygra za rok, Hm, obstawiam,ze ziemia =D ciekawie by by³o... :huh:
no to czekamy znów rok na jaki¶ fajny konkurs =D

La Tortura
06.02.2014, 18:12
Bjork, ale napisa³a¶ to w taki sposób jakby¶my byli z³em wszech¶wiata. No bo jakim prawem mo¿emy zwróciæ uwagê, po co siê zg³aszali¶my i w ogóle.

W ka¿dym razie i tak siê wyja¶ni³o, wiec nie ma co..

Qwerty - no chyba nie. Ogieñ nie do¶æ, ze mia³ super atmosfere <pozdrawiam konfy xd> to jeszcze przy tym wszystkim wygra³. Przykro mi, ale was zmia¿d¿yli¶my :3

Shiver
06.02.2014, 18:17
@up - no chyba tak :P
A poza tym mam prawo byæ niedoinformowanym, sk±d mam wiedzieæ jaka by³a atmosfera w Waszej dru¿ynie? ;)

Volturia
06.02.2014, 18:26
w tym roku trochê marnie siê bawi³am :/ i chyba przez atmosferê zrezygnowa³am

Jakby to uj±æ - te¿ j± tworzy³a¶ dosc dobitnie ; )

EJ. BEKA. hahaha :hooray:
Wiele rzeczy na ostatnia chwile, mnóstwo komplikacji ( banerek do fs zrobilam zasadniczo na kolanie u brata mojego faceta min.). Czasami niestety czulam, ze moje pomysly do nikogo nie docieraja, ale to kwestia wy³±cznie gustu zapewne. Mia³am wra¿enie ¿e to najbardziej roztrzepana dru¿yna pod s³oñcem
+ tyle rezygnacji, zmian w¶ród graczy, a jednak xd Poza tym weso³o by³o, to na pewno. Ciesze siê, ¿e udalo mi siê po¶wiêciæ trochê czasu.
Mo¿na? Mo¿na.

Jestem dumna ziomeczki! Ba³am siê, ¿e akurat w tym zadaniu nam sie nie uda, ale jednak bij±cy po mordzie mora³ przemówi³ do wielu osób ;)

Dziêki za wspó³prace ca³ej dru¿ynie Ognia i mam nadzieje do nastepnego! :group:

I ja te¿ chce wymy¶laæ dla 4¯ zadania mimimi : (

Rainbow
06.02.2014, 18:28
ooo, ju¿ koniec :P no to gratulujê ogniowi wygranej ;) gratulujê te¿ mojej druzynie tego jednego honorowego punkta, nie zawiod³am sie na was xD w ogóle byli¶cie s³it i de best, loffki, dziubki, cmok cmok buzi buzi dla was jo³
na przysz³y rok zycze mniejszych spinn wszystkim
:lovers::wub::flowers::blowkiss::blowkiss:

La Tortura
06.02.2014, 18:30
Qwerty - chill ;)
Mia³am wra¿enie ¿e to najbardziej roztrzepana dru¿yna pod s³oñcem
BO TAK BY£O hahah xD Szczególnie z 1 zadaniem, gdy Oliwka bodaj¿e meblowa³a dom 2h przed koñcem zadania xD zawsze nam sie przypominalo ze musimy jakas prace zrobiæ jak juz koniec byl <3

Meryam
06.02.2014, 18:32
Gratulujê wygranej :)

Dziêkujê za nieeesamowit± zabawê, by³o ¶wietnie <3

motyka
06.02.2014, 18:33
Charionette, wielkie pok³ony za ¶wietn± organizacjê i pomys³y!

mam ma³e pretensje to zawodników z mojej dru¿yny - zamiast spokojnie zapytaæ i poczekaæ na wyja¶nienie, to od razu raban i wyzywanie od oszustów... ludzie, ogarnijcie siê!

mimo wszystko dziêkujê mojej dru¿ynie za atmosferê podczas konkursu :D

Lubie
06.02.2014, 18:37
motyk widzê postêpy w krzyczeniu robisz. nawet o wykrzykniku nie zapomnia³e¶ :*
widze nauki w las nie poszly

La Tortura
06.02.2014, 18:40
Lubicz, hahahah <3
Nom, nauczyli¶my Motyka krzyczeæ! :)

¿eby nie by³o offtopa to jeszcze gratki wielkie dla powietrza, za to, ze walczyli do samego konca :)

Desire
06.02.2014, 19:38
Gratuluje wszystkim dru¿ynom. Prace by³y na do¶æ wysokim poziomie. My¶lê, ¿e konkurs by³ jak najbardziej udany. :)

Malin
06.02.2014, 19:43
Ja równie¿ gratulujê zwyciêzcom.

Mimo wszystko pozostaje we mnie ma³a iskierka ciekawo¶ci, sk±d Altek wiedzia³, ¿e dru¿yna ma za ma³o g³osów. Czy¿by wiedzia³ co¶, co mog³oby nas zainteresowaæ?

No tak, czy inaczej, wygrana, to wygrana, na **** dr±¿yæ temat (jak to mówi±). Wiêc nie dr±¿ê.

Pozdrawiam! :)

@ down:
widzisz "kotku", ja równie¿ uwa¿am, ¿e mieli¶my za ma³o g³osów, wiêc...? Twoje wyt³umaczenie nie ma dla mnie ¿adnego sensu ; )

06.02.2014, 19:45
Malin:

pozdrawiam :)

Shiver
06.02.2014, 19:47
@Flo - spoko, spoko, ne zdenerwowa³em siê, mimo ¿e mo¿e tak to wygl±da³o ;)

Kêdziorek
06.02.2014, 19:53
Dobrze, ¿e tym razem nie wynik³a ¿adna wielka afera, choæ trochê przykro, ¿e znowu zacz±³ siê robiæ syf i oskar¿anie i to na sam koniec. Wiêcej spokoju, moi drodzy :P Ale cieszê siê, ¿e siê wszystko zosta³o wyja¶nione :) Gratulujê wszystkim dru¿ynom, Ogniowi za zwyciêstwo, oczywi¶cie ca³ej ferajnie z Ziemi za ¶wietn± zabawê i te nerwówki przy ka¿dym zadaniu oraz wszystkim tym, którzy g³osowali na nasze prace. Jeste¶cie wielcy :)

Pink Panther
06.02.2014, 20:10
To by³a ¶wietna zabawa, gratulacje, Ogieñ!

No i oczywi¶cie Ziemia najlepsza dru¿yna, Rycerze moi kochani <3

La Tortura
06.02.2014, 20:13
Pinki, ja mysle ze kazda dru¿yna by³a na swoj sposób wyj±tkowa i ka¿dy zas³u¿y³ na wielkie gratulacje, choæby za to, ¿e podjêli siê rywalizacji! :D

FresH
06.02.2014, 20:35
BOZEBOZEBOZE, OGIEÑ, KOCHAM WAS! :D heheheh, szczerze, to wiedzia³em, ¿e to wygramy, po prostu wiedzia³em. ^-^ yaay! jaram siê jak g³upi, hyhyhy. Jedynie ¿a³ujê tego, ¿e nie mog³em byæ w tym wszystkim od samego pocz±tku, bo zabawa by³a przednia. ;) Gratulujê równie¿ pozosta³ym dru¿ynom, fajnie by³o z wami rywalizowaæ, a ka¿da praca mia³a swój urok. ;)

Gold_Chocolate
06.02.2014, 22:02
Gratulujê ogniowi wygranej, brawo ! :D
Ale przede wszystkim gratulujê naszej dru¿ynie, bo w koñcu nie posz³o nam ¼le <3

£ezka
06.02.2014, 22:35
:) Witam! Sk³adam serdeczne gratulacje na rêce Ognia, ale doceniam tak¿e Ziemiê, Powietrze no i nasz± cudown±, mokrutk± - Wodê. ;) Ka¿de zadanie mia³o w sobie co¶ wyj±tkowego, ka¿da praca zawiera³a ciekawe motywy... My¶lê, ¿e mo¿emy czuæ siê wygranymi wszyscy - choæ przegrani w punktacji, to wygrani w g³owie, w my¶lach, a nie w rangach. Pozdrawiam i chcia³bym ¿yczyæ Wam du¿o cierpliwo¶ci w wyja¶nianiu wszelkich niedomówieñ. Krzyk, z³o¶æ i nerwy s± s³abym rozwi±zaniem konfliktów - niejasno¶ci. Jeszcze raz pozdrawiam i ¿yczê spokojnej nocy. D_S