Zobacz pełną wersję : Lighting mod
Witam^^
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad pobraniem tak zwanego moda na światło do Sims 3.
Jestem ciekawa, czy ktoś z was posiada tego moda, jeśli tak to wyraźcie swoją opinię, opowiedzcie coś o instalacji o bugach itp.;)
Mam nadzieję, że nie psuje gry bądź nie tworzy ogromnych bugów.:|
Pozdrawiam:smile:
Yyyy, a jaki dokładnie mod na oświetlenie? Bo w sieci krąży wiele tego typu modów. I z tego co wiem żaden nie wywołuje bugów. Ba, możesz nawet sama taki zrobić, wystarczy ci paleta kolorów i plik z ustawieniami kolorystyki oświetlenia/wody ;)
W każdym razie ja mam którąś modyfikację od Brntwaffles i wygląda bardzo dobrze, chociaż nie zmienia ona oświetlenia wewnątrz budynków. Za to otoczenie wygląda o wiele żywiej.
Dokładnie chodziło mi o http://modthesims.info/download.php?t=484971
Spodobał mi się, ponieważ moim zdaniem w simsach za szybko robi się ciemno.:rolleyes:
Hebe:Czy kiedy wgrywałaś mod to wystarczyło go "włożyć" do odpowiedniego folderu, czy trzeba było coś usuwać?
Zazwyczaj mody (no, może poza HQ modem) instaluje się tak samo jak inne pliki packages, ale ten konkretny mod chyba działa tylko w Sunset Valley, a jak chcesz, żeby działał w innych miastach musisz pobrać pliki .world i je wrzucić do folderów z grą. Z resztą, na dole strony z modem masz wszystko opisane.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.