PDA

Zobacz pełną wersję : Bitwa o Dom - wersja Simowa: WYNIKI KONKURSU

Pink Panther
17.09.2014, 19:25
Po ponad dwóch miesiącach konkurs dobiegł końca. Mam nadzieję, że była to dla wszystkich dobra zabawa i będziecie go miło wspominać! :smile:

Czas ogłosić wyniki...

... ale najpierw, podziękowania :hihi:

Całą litanię podziękowań kieruję do Administracji za pozwolenie na organizację Bitwy o Dom, szczególnie do Charionette, która wykonała logo, nagłówki poszczególnych etapów i znosiła moje ciągłe prośby (a na początku trochę ich było ;P ), jurorkom - Björk, Liv i Myrtkowi - za ocenianie prac uczestników, co nie zawsze było łatwym zadaniem oraz za to, że pomagały mi czasem podejmować decyzje związane z organizacją i doradzały w kilku kwestiach, a przede wszystkim dziękuję uczestnikom, że się zgłosili i tak chętnie brali udział w Bitwie! :fun:

Nadeszła pora, na którą wszyscy czekają.

Znaczy, najbardziej czekają Shiver i krewetka, ale inni chyba też :cool2:

Praca nr 1 autorstwa Shivera uzyskała 8 głosów.

Czy praca krewetki zdobyła więcej?
A może zdobyła mniej?
A może był remis?
Jeśli tak, mielibyśmy dogrywkę...
Nie trzymając nikogo dłużej w niepewności...
...mam przyjemność ogłosić...
...że pierwszą edycję konkursu...
...wygrywa...
...pewien chłopak.
SHIVER! Gratulacje! Praca krewetki zdobyła 4 głosy.

Proszę, żeby laureaci zgłosili się po rangi do kogoś z czerwonych :smile:

Dla przypomnienia:
10. Spośród 2 finałowych prac drogą głosowania zostanie wybrana jedna, której autor wygra konkurs i otrzyma rangę „Najlepszy projektant” lub „Bob budowniczy” na okres 6 miesięcy w wybranym przez siebie kolorze.
11. Osoba, która zajmie drugie miejsce otrzyma rangę „Mistrzowski projektant” na okres 3 miesięcy w wybranym przez siebie kolorze.

I nie wiem, czy mogę zdradzić ten sekret, ale następna edycja planowana jest na zimę... :cool2:

Jeszcze raz gratuluję, nie tylko zwycięzcy i srebrnemu medaliście, ale też wszystkim pozostałym uczestnikom świetnych prac ;))

Björk
17.09.2014, 19:31
Dzięki za miłą zabawę i gratulacje dla zwycięzcy :)

Lubie
17.09.2014, 19:34
Gratulacje qwertemu wygranej :3
Jego niektóre prace powaliły mnie na kolana. <3
Dziękuję również za każde głosy, które trafiły na moją osobę :3

Shiver
17.09.2014, 19:41
Łojezuchryste :O
Kompletnie odebrało mi mowę! Nigdy jeszcze nie wygrałem niczego związanego z simami (no dobra, wygrałem, ale nie tutaj).
Bardzo dziękuję za wszystkie głosy i Pinkiemu za świetny konkurs :) Gratulacje dla krewetki i innych uczestników, poziom prac był nieziemski :love: Kilka razy byłem niemal pewien, że odpadnę, a jednak się udawało :rolleyes:
Dziękuję raz jeszcze :)

I jeszcze taka moja propozycja - zrównałbym czas trwania rang, przecież krewetka będzie Mistrzowskim Projektantem do początku kolejnej edycji, a nie tylko 3 miesiące ;)

Pink Panther
17.09.2014, 19:44
I jeszcze taka moja propozycja - zrównałbym czas trwania rang, przecież krewetka będzie Mistrzowskim Projektantem do początku kolejnej edycji, a nie tylko 3 miesiące ;)

Specjalnie jedna ranga "trwa" 2x dłużej niż druga, żeby były wyraźnie rozdzielone miejsca 1. i 2. Na początku miałem nawet dać tylko jedną rangę dla jednego zwycięzcy, ale uznałem, że samo dojście do finału też zasługuje na taką nagrodę, bo to jednak wyzwanie pokonać pozostałych uczestników ;P

Liv
17.09.2014, 19:48
Gratuluję, panowie :) Obaj wypadliście dobrze, aczkolwiek cieszę się, że to mój faworyt w tej rundzie zdobył pierwsze miejsce :)
Krewetko - szacun za projekt kuchni w TS4 :)

Daisy
17.09.2014, 21:08
Gratuluje!! Super że dotrwaliście tak daleko, jestem pełna podziwu;) Ja przez wyjazd musiałam zrezygnować ale ciesze się bo do finału doszli najlepsi! Już cieszę się na edycję zimową:D

Malfurion
17.09.2014, 22:28
Gratulacje! Mysle, ze miejsca zasluzone :) No i tobie Pinki tez sie naleza oddzielne gratulacje :D Szkoda, ze mi sie gra wysypala i zmuszony bylem zrezygnowac, ale co przezylem i zrobilem, to moje :D

La Tortura
18.09.2014, 14:19
Gratulacje chłopaki! Zasłużyliście oboje, mieliście świetne prace i byliście najlepsi! :)