Pink Panther
17.09.2014, 19:25
Po ponad dwóch miesiącach konkurs dobiegł końca. Mam nadzieję, że była to dla wszystkich dobra zabawa i będziecie go miło wspominać! :smile:
Czas ogłosić wyniki...
... ale najpierw, podziękowania :hihi:
Całą litanię podziękowań kieruję do Administracji za pozwolenie na organizację Bitwy o Dom, szczególnie do Charionette, która wykonała logo, nagłówki poszczególnych etapów i znosiła moje ciągłe prośby (a na początku trochę ich było ;P ), jurorkom - Björk, Liv i Myrtkowi - za ocenianie prac uczestników, co nie zawsze było łatwym zadaniem oraz za to, że pomagały mi czasem podejmować decyzje związane z organizacją i doradzały w kilku kwestiach, a przede wszystkim dziękuję uczestnikom, że się zgłosili i tak chętnie brali udział w Bitwie! :fun:
Nadeszła pora, na którą wszyscy czekają.
Znaczy, najbardziej czekają Shiver i krewetka, ale inni chyba też :cool2:
Praca nr 1 autorstwa Shivera uzyskała 8 głosów.
Czy praca krewetki zdobyła więcej?
A może zdobyła mniej?
A może był remis?
Jeśli tak, mielibyśmy dogrywkę...
Nie trzymając nikogo dłużej w niepewności...
...mam przyjemność ogłosić...
...że pierwszą edycję konkursu...
...wygrywa...
...pewien chłopak.
SHIVER! Gratulacje! Praca krewetki zdobyła 4 głosy.
Proszę, żeby laureaci zgłosili się po rangi do kogoś z czerwonych :smile:
Dla przypomnienia:
10. Spośród 2 finałowych prac drogą głosowania zostanie wybrana jedna, której autor wygra konkurs i otrzyma rangę „Najlepszy projektant” lub „Bob budowniczy” na okres 6 miesięcy w wybranym przez siebie kolorze.
11. Osoba, która zajmie drugie miejsce otrzyma rangę „Mistrzowski projektant” na okres 3 miesięcy w wybranym przez siebie kolorze.
I nie wiem, czy mogę zdradzić ten sekret, ale następna edycja planowana jest na zimę... :cool2:
Jeszcze raz gratuluję, nie tylko zwycięzcy i srebrnemu medaliście, ale też wszystkim pozostałym uczestnikom świetnych prac ;))
Czas ogłosić wyniki...
... ale najpierw, podziękowania :hihi:
Całą litanię podziękowań kieruję do Administracji za pozwolenie na organizację Bitwy o Dom, szczególnie do Charionette, która wykonała logo, nagłówki poszczególnych etapów i znosiła moje ciągłe prośby (a na początku trochę ich było ;P ), jurorkom - Björk, Liv i Myrtkowi - za ocenianie prac uczestników, co nie zawsze było łatwym zadaniem oraz za to, że pomagały mi czasem podejmować decyzje związane z organizacją i doradzały w kilku kwestiach, a przede wszystkim dziękuję uczestnikom, że się zgłosili i tak chętnie brali udział w Bitwie! :fun:
Nadeszła pora, na którą wszyscy czekają.
Znaczy, najbardziej czekają Shiver i krewetka, ale inni chyba też :cool2:
Praca nr 1 autorstwa Shivera uzyskała 8 głosów.
Czy praca krewetki zdobyła więcej?
A może zdobyła mniej?
A może był remis?
Jeśli tak, mielibyśmy dogrywkę...
Nie trzymając nikogo dłużej w niepewności...
...mam przyjemność ogłosić...
...że pierwszą edycję konkursu...
...wygrywa...
...pewien chłopak.
SHIVER! Gratulacje! Praca krewetki zdobyła 4 głosy.
Proszę, żeby laureaci zgłosili się po rangi do kogoś z czerwonych :smile:
Dla przypomnienia:
10. Spośród 2 finałowych prac drogą głosowania zostanie wybrana jedna, której autor wygra konkurs i otrzyma rangę „Najlepszy projektant” lub „Bob budowniczy” na okres 6 miesięcy w wybranym przez siebie kolorze.
11. Osoba, która zajmie drugie miejsce otrzyma rangę „Mistrzowski projektant” na okres 3 miesięcy w wybranym przez siebie kolorze.
I nie wiem, czy mogę zdradzić ten sekret, ale następna edycja planowana jest na zimę... :cool2:
Jeszcze raz gratuluję, nie tylko zwycięzcy i srebrnemu medaliście, ale też wszystkim pozostałym uczestnikom świetnych prac ;))