PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 4 Machinima - 50 Shades Of Grey

Gio
29.12.2014, 22:17
Zapraszam do oglądania :) Nie pytajcie dlaczego 50 Twarzy Grey'a :shutup:

https://www.youtube.com/watch?v=bpsRjHDCxII

Charionette
29.12.2014, 22:34
The Sims 4 takie piękne :love:
Świetna robota, ładnie i zgrabnie opowiedziana historia. Nie czytałam książki, więc porównywać do oryginału nie będę. Podziwiam, że bez tysiąca modów i póz udało Ci się stworzyć takie cudo. Muzyka idealnie dobrana, strasznie klimatyczny klip.
:like:

Sunflower
29.12.2014, 22:58
Piękny klip! Świetnie ukazuje dopracowanie przez twórców takich detali jak na przykład mimika simów. Tylko kolory mogłyby być bardziej naturalne, ale co kto lubi :)

Gio
30.12.2014, 09:09
Dziękuję bardzo za komentarze :) Filmik faktycznie jest trochę przekolorowany, ale tak jakoś mi wyszło :D

Volturia
31.12.2014, 14:54
ładne kolory ;) Brakowało mi troche ciemnej strony tej historii - Greya niechęci co do cudzego dotyku, rozterek Any itp.

Malfurion
31.12.2014, 15:06
Generalnie ok, chociaz mi styl graficzny TS4 kompletnie nie lezy, no ale na to nie masz wplywu.
Nie znam historii Greya, jedynie to co udalo mi sie uslyszec z roznych opowiesci, wiec nie wiem czy dobrze sadze, ale zabraklo mi pewnego rodzaju dramaturgii. Tym bardziej, ze przeciez w Ts4 jest pelny zakres roznych emocji, wiec mysle, ze dalo sie to jakos ciekawie zrealizowac.
Sam jako rezyser troche inaczej podszedl bym do tego filmu; inaczej, nie znaczy w cale, ze lepiej ;)
Machinima calkiem przyzwoita, czekam na twoje dalsze projekty :smile:

edit: olaboga, zeby to mi tyle komentow sypali :cry: ;P

Lady_Sims
23.02.2015, 20:53
A moim zdaniem - brawo.
Brawo reyza pomysł, wykonanie, montaż itd. Na pewno kosztowało Cię to sporo czasu i energii - wiec po prostu szacunek :)
to trochę taka bardziej łagodna wersja Greya, momentami miałam uśmiech na twarzy, oglądając, ale były też sceny z pazurem.
Zatem po prostu brawo i oby takich dzieł był więcej :)

Sovillian
04.03.2015, 22:55
Dobrze Ci to wyszło, poza tym póki co cieszę się z każdej machinimy stworzonej w The Sims 4, bo to jednak coś nowego ;) Zapewne zainspirował cię trailer do filmów (przynajmniej takie odnoszę wrażenie). Montaż mi się podobał, kolorystyka jak i otoczenie tak samo. Jedyne co mi się nie spodobało to te pocałunki "z nóżką w górze", nie pasowały mi do całości (ze względu na takie "przerysowanie" i brak subtelności;p) ale to tylko moja opinia. ;)