PDA

Zobacz pełną wersję : Simowy Sylwester - głosowanie

Libby
30.12.2014, 21:07
Która praca Waszym zdaniem jest najlepsza?
Głosowanie trwa do 4.01.2015 r. do godz. 21:00.
Dziękuję za liczne zgłoszenia i życzę wszystkim powodzenia :)!

Prace znajdują sie w TYM (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=67681) temacie.

xheyanna
30.12.2014, 21:15
trójka mnie strasznie urzekła! ten klimat! :love:
ale czwórka też świetna praca! :D autor/ka musiał/a się nieźle napracować przy tylu simach :D

Pink Panther
30.12.2014, 21:15
Kurde, wybór był strasznie trudny, bo wszystkie prace są świetne, ale ostatecznie zagłosowałem na dwójkę. Za doskonałe ujęcie i idealne fajerwerki w tle :D

LepkiePaluszki23
30.12.2014, 21:19
Oddałem głos na prace numer 2. Widać, że autor użył wyobraźni :)

Hebe
30.12.2014, 21:39
Mój głos poszedł na trójkę, ładne wykonanie i klimat. Dwójka też jest całkiem dobra, ale te białe krawędzie wokół simów... nie wygląda to zbyt estetycznie :(

Malfurion
30.12.2014, 22:02
Jak patrze na prace nr. 3, od razu przypomina mi sie moja sesja zdjeciowa do jednego z zadan w Czterech Zywiolach :D

Praca nr. 2 jest niezla, ale ta biala obwodka, ktora nie zostala usunieta, psuje caly efekt.
Moj glos idzie na numer 4 :)

Caesum
30.12.2014, 22:16
Praca numer 3 i praca numer 5 są równie dobre, ale ostatecznie zagłosowałem na piątą. :D

EDIT: Aaa, zapomniałem! Czy admini też mogą głosować? xD Bo jak nie to mój głos można odjąć.

Shiver
30.12.2014, 22:18
Głos poszedł na czwórkę :)
Wszystkie prace były bardzo dobre, ale ta zdecydowanie zwróciła moją uwagę, fajnie że dużo się na niej dzieje, reszta prac jest raczej dosyć statyczna ;)
Mimo wszystko życzę wszystkim powodzenia :)

Charionette
30.12.2014, 22:19
Mogą, nie wiesz przecież czyja praca jest czyja ;)

Sqiera
30.12.2014, 22:23
Mój głos poszedł na pracę numer 2.
Oglądając ją, poczułam tę sylwestrową atmosferę i wyłącznie tym sugerowałam się w głosowaniu.
Ale wszystkie prace podobały mi się, jednak ta dwójeczka dla mnie taka najbardziej sylwestrowa.

Chwalisława
31.12.2014, 00:26
Miałam dylemat między pracą numer 3, a numer 4. Jednak ostatecznie zagłosowałam na tą drugą :3

Miyoki
31.12.2014, 02:31
Oddałam pracę na numer pierwszy, bo jest urocza i taka nie wiem, ciepła?

Czwórka natomiast podobała mi się najmniej, ponieważ nie ma w niej chyba nic sylwestrowego - ot, zwykła impreza. Nie ma niczego chyba co by pokazywało, że to Sylwester.

Meryam
31.12.2014, 07:42
Ojacieeee, wahałam się między trójką a czwórką bo są WYRĄBANE W KOSMOS, ale zdecydowałam się na czwóreczkę, za detale <3 Baaardzo dopracowana praca.
Trójeczka też jest absolutnie świetna, ale wydaje mi się, że musiała być łatwiejsza do wykonania, bo znajduje się na niej po prostu mniej ;)

massdnm123
31.12.2014, 09:35
Jeeej, wszystkie prace są świetne! :) Długo nie mogłam podjąć ostatecznej decyzji, widać, że wszyscy autorzy prac napracowali się, ale jak dla mnie trójka, świetny klimat, sama chciałabym spędzić Sylwestra w takim miejscu... :D

Volturia
31.12.2014, 11:49
Szczerze mówiąc prace nie sa za ciekawe - żałuję, ze nie wziełam udziału xd
wiekszosc ciemna, bez kontrastu. Wybrałam pracę 3 bo zdecydowanie broni się na tle reszty, jest niezła :)

Luna
31.12.2014, 15:42
Czy tylko ja nie widzę prac?;-;

LepkiePaluszki23
31.12.2014, 15:54
Luna-ponieważ są w dziale Simowy Sylwester prezentacja prac :)

Luna
01.01.2015, 00:11
Luna-ponieważ są w dziale Simowy Sylwester prezentacja prac :)

Dziękuję:)

Kędziorek
01.01.2015, 00:29
Praca nr 1 - bardzo fajna, typowo simowa, jednakże przez ten błąd w napisie nie brałam jej pod uwagi, gdy myślałam nad oddaniem głosu...
Praca nr 2 - bardzo dobra, możliwe, że zagłosowałabym na nią, gdyby nie te białe linie..
Praca nr 3 - świetnie wykonana praca, na którą oddałam swój głos.. Paryż jest jak dla mnie oklepany, ale mimo to skusiłabym się na Sylwester tam :P
Praca nr 4 - dużo dopracowanych szczegółów, wyobrażam sobie ile autor spędził czasu na szukaniu obiektów i na tworzeniu tej sceny. Jednakże brak tam sylwestrowego.. czegoś. Równie dobrze mogę to nazwać zwykłą imprezą.
Praca nr 5 - również bardzo dobra, miło się na nią patrzy, jednakże były tym razem lepsze :)

arianna
01.01.2015, 12:17
Jedno spojrzenie i wiedziałam, że 4 to mój wybór.Genialny klimat, detale, pozy.Sama często spędzam Sylwestra w takiej atmosferze.
Trójka też dobra, ale mimo fajerwerków nie poczułam klimatu Sylwestra ;)

Lion
01.01.2015, 17:01
Najbardziej przypadła mi do gustu praca nr 2, ale te białe linie (wspomnienie już zresztą przez wielu) bardzo ją niszczą :( Ostatecznie zagłosowałem na czwórkę - świetny klimat i bardzo doceniam, że autor tego zdjęcia wprowadził do gry wiele rzeczy, które pomogły mu stworzyć odpowiedni obrazek :)

Myrtek
01.01.2015, 17:13
Nr 1: Ładna praca, podoba mi się. Wcale nie odstaje na tle pozostałych mocno przerobionych zdjęć. Szkoda, że efekt psuje niezbyt trafiony dobór czcionki...
Nr 2: Pomysł był, realizacja też, lecz jestem zdania, że jeśli ktoś się bierze za robienie cudów na kiju w photoshopie, to niech wykończy swoją pracę. ;)
Nr 3: Mój faworyt - świetne wykonanie, simy nie wyglądają na wklejone, wszystko prezentuje się ładnie, estetycznie no i czuć tego sylwestrowego ducha. ;)
Nr 4: Praca bardzo ładna, dynamiczna, bardzo dobra, lecz nie wystarczająco, by zdobyć mój głos, ale zasługuje na uwagę. :)
Nr 5: Niezłe wykonanie, widać, że coś się dzieje, jest żywo, romantycznie, fajerwerki.

Ogólnie w konkursie wystawiono bardzo fajne prace! Jestem pod wrażeniem. :> I życzę pozostałym hepi njiu jiyr :beer2:

Hatori
02.01.2015, 09:06
Najładniejsze prace moim skromniutkim zdaniem to dwie ostatnie: 4 oraz 5. Postawiłem jednak na pracę czwartą, gdyż widać na niej, ile pracy włożyło się w ustawienie każdego sima. Porozrzucane rzeczy po pokoju, po prostu widać tutaj ogromny wkład pracy, a efekty są zniewalające. Zarówno ostatnia praca, piąta, jest równie ciekawa, aczkolwiek zaważyła minimalna różnica wkładu.

FresH
02.01.2015, 09:23
Zagłosowałem na pracę nr 4. Jak dla mnie jest najbardziej dopracowana i wyróżnia się na tle pozostałych.. Mimo to trzeba przyznać, że poziom konkursu jest bardzo wysoki i tak samo jak inni przez chwilę wahałem się na jaką pracę zagłosować. :P

Irbis
02.01.2015, 15:14
Spodziewałam się zdjęć z gry, z autentycznych simowych imprez, które przecież da się urządzić w każdej wersji simów, tymczasem ...
Trzy z pięciu zaprezentowanych zdjęć nie mają niestety nic wspólnego z simowym sylwestrem. Prace nr 2 i 3 to tylko simy naklejone na jakieś tło. Na zdjęciu nr 4 widzimy niby imprezę, ale te simy nie bawią się, tylko sztywno stoją, biedne simy ...
Jedynie praca nr 1 i praca nr 5 przedstawiają prawdziwe simowe życie i to mi się w nich podoba. Niestety pracę nr 1 całkowicie zdyskwalifikował błąd w napisie.
Pracę nr 5 uznałam za najlepszą i na nią zagłosowałam. Podoba mi się, bo przedstawia simy w simowym świecie, simy które faktycznie żyją, a nie tylko tkwią w dziwacznych pozach, żeby dobrze wyjść na zdjęciu :)

Volturia
04.01.2015, 18:06
Irbis - prawda prawda.
Generalnie graficznie słabo wypadło jak na mój gust, ale o tym fakcie tez nalezy pamietac - gdzie czapeczki, balony :D no nic, mam nadzieje ze wygra moj faworyt ;)

LepkiePaluszki23
04.01.2015, 20:46
Chętnie bym się dowiedział czyja praca jest czyja :)