PDA

Zobacz pełną wersję : Znanym każdy może być troche lepszym lub troche

Martek
25.07.2004, 12:39
Mam pytanko:chodzi o to, że taka Marylin Monroe która jest gwiazdą i taka Christina Agillera która też jest gwiazdą. No i teraz jak Wy jesteście gwiazdą to nie jesteście znanymi osobami. Konkretnie to chodzi o to, czy gdy zostajecie już tą gwiazdą, to czy byście chcieli przemieniać się w jakąś znaną osobę np.: Kaje Paschalską lub Rudiego Szuberta?

JeSsikA
06.08.2004, 20:07
Co to za temat... :huh: Troche dziwny ^_^ Ale przy okazji powiem kim... np. taką Shakirą :P

Nindë
07.08.2004, 13:37
..Ten temat wedlug mnie jest bezsensu..Tylko forum zasmiecacie.. ^_^ <_<

Maga
12.12.2004, 14:19
Bo ja wiem.Jak chcę żeby dana osoba była gwiazda to juz jak ja tworzę to daje jej imie znanej osoby.

kawaii
15.12.2004, 14:06
O co ci chodzi?

Durny temat, tylko nabijasz sobie posty. A tak w ogóle- Kaja Pachalska jest sławna? Chyba dla ośmiolatek? No, tak znalazł się fan Klanu (chociaż nie jestem pewna, czy w nim jeszcze gra, bo ostatnio widziałam odcinek u babci jakieś 2 lata temu). Idiotyczny temat w stylu "jaka jest wasza ulubiona godzina"

▫Molly▫
15.12.2004, 14:11
Zastanów się trochę bo to strasznie zawiłe!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O

fiatka
15.12.2004, 18:06
..Ten temat wedlug mnie jest bezsensu..Tylko forum zasmiecacie.. ^_^ <_<

Zgadzam się, że to tylko zaśmiecanie forum! Ale mogę odpowiedzieć na pytanko:). Chciałabym być Liv Tyler :)))))))))))))

kawaii
18.12.2004, 14:32
Zastanów się trochę bo to strasznie zawiłe!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O :O :O

Dlaczego? Chodzi mu o to, że jeżeli mogłabyś być w TS jakąś gwiazdą, to jaką byś chciała być. I co w tym zawiłego? :D

Cocaine
15.01.2005, 17:46
Ja bym chciała być Amy Lee ;* Ale to tylko marzenia........

Żadnym wieszakiem na ubrania, może poza Małgosią Belą :D:D:

Maga
15.01.2005, 18:18
No ale przeciez jeżeli chcesz byc takim kims to mozesz przy tworzeniu go nadać mu takie imie i go troche tak zrobić żeby wygłądal na osobe ktora masz na myśli.

KubuS
28.01.2005, 11:20
No temat rzeczywiście jest bez sensu. Mi się wydaje, że głupio jest upodabniać się do kogoś... Sim jest jeden w swoim rodzaju i tyle !!! Czemu ma być kimś innym ?? Jeżeli ma Imię Kuba Malinowski, to mogłyby być gwiazdą na tym samym poziomie co Merlin, tyle że by miał poprostu na imię Kuba Malinowski ! Szkoda, że tak nie jest :(

Cocaine
28.01.2005, 14:33
No ale przeciez jeżeli chcesz byc takim kims to mozesz przy tworzeniu go nadać mu takie imie i go troche tak zrobić żeby wygłądal na osobe ktora masz na myśli.

Ale w TS1 MASZ gotowe twarze, nie możesz sobie dobierać kolorów włosów jak w Sims2. A przecież nie zrobisz rudej avril

♪Suzka♪
18.02.2005, 20:16
Jeshu co za temat
hewasnt1
hewasnt11 Filmiki ;)