PDA

Zobacz pełną wersję : Oczyma Wyobraźni 2015 - Głosowanie

Libby
12.04.2015, 00:52
Opis postaci:
- Sanjana! - młoda, czarnowłosa dziewczyna miała już wychodzić z gmachu uczelni, gdy usłyszała swoje imię.
- O której masz lot? - spytała blondynka, gdy ją dogoniła. - Długo cię nie będzie? Mam problemy z tym kodem...
- Samolot do Mumbaju mam przed 18. Podeślę ci swój program - uśmiechnęła się.
Odkąd zaczęła studiować informatykę w Nowym Jorku, właściwie nie była w swoim ojczystym kraju. Teraz wracała tam na ślub swojej starszej siostry Chandni. Jej jasnozielone sari powinno pasować na uroczystość. Większości jej znajomych jej kraj kojarzył się głównie z Bollywood.
Czemu ta drobna dziewczyna o brązowych oczach wyjechała tak daleko? Była ciekawa świata. Chciała czegoś więcej od życia. Nie chciała być w przyszłości tylko żoną i matką. Pragnęła zainwestować w siebie. Jednak to wcale nie oznacza, że zapomniała o swojej kulturze.

Która z prac Waszym zdaniem przedstawia prawdziwą Sanjanę?
Prezentacje prac z TS 3 znajdziecie w tym temacie (http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1853398#post1853398).
Przypominam, że nie można ujawniać, która praca jest czyja i na kogo się głosowało.
Głosowanie potrwa do 17.04.2015 r. do godz. 22:00.
Dziękuję za udział w konkursie i życzę powodzenia wszystkim uczestnikom http://forum.thesims.pl/images/smilies/smile.gif.

LepkiePaluszki23
12.04.2015, 07:13
Od momentu, gdy zobaczyłem pracę numer 1, to od razu widziałem Sanaję, Niestety praca numer 2 tylko na ostatnim zdjęciu jest trochę podobna. Może to przez ubiór. Zagłosowałem więc na pracę 1. Powodzenia :)

La Tortura
12.04.2015, 12:50
Ja mam dokładnie takie samo zdanie jak Lepkie Paluszki. Dwójkowa simka jest moim zdaniem ładniejsza, ale praca numer 1 świetnie oddaje opisaną postać. Oddałam głos na jedynkę. :)

xheyanna
12.04.2015, 12:55
ja z kolei głos oddałam na pracę numer 2, miałam podobne wyobrażenie o Senjanie ;)

Liv
12.04.2015, 12:56
Mój głos na niesłusznie niedocenioną (patrz: sonda) pracę nr 2.
- Widzieliście kiedykolwiek studentkę, która idzie na zajęcia ubrana w tradycyjny strój ludowy? Ja nie.
- Jej wygląd odpowiada opisowi.
- Wielki plus za ostatnie zdjęcie.

Caesum
12.04.2015, 14:58
Również głosuję na pracę numer dwa, z twarzy bliżej jej do opisu "drobnej dziewczyny o brązowych oczach". Simka w pracy numer jeden ma znacznie bardziej masywną twarz, poza tym nie podoba mi się jej makeup, kojarzy mi się z wągrami. Poza tym Liv słusznie zauważyła, że na co dzień studentka raczej nie ubierałaby się w sari.

Malfurion
13.04.2015, 14:43
Ja oddaje glos na prace nr. 1. Simka ma o wiele bardziej ciekawsza twarz i jakos bardziej pasuje mi do opisu, wzgledem simki nr. 2.