PDA

Zobacz pełną wersję : Jak włączyć grę bez płyty- nic nie pomaga.

zjemcikota
23.12.2015, 17:34
Hej,
tych tematów było milion, ale żaden nie jest w stanie mi pomóc. Otóż zepsuł mi się napęd w kompie i nijak nie potrafi płyty obrócić. Każdy poradnik na necie pt."znajdź sobie plik TSW3 i od niego odpal bla bla bla" jest nieskuteczny, bo mam tak naśmiecone w plikach, że nie ma tam żadnego folderu "game" itp. oraz nie ma pliku "aplikacja", który można odpalić. Mam moda noCD NRaasa, ale co z tego jak nie da się go włączyć. Może ktoś pomóc? ;)

zjemcikota
23.12.2015, 18:10
Gdybym to było takie proste to bym nie pisała... Wpisując TS3W w wyszukiwarkę nie ma nic, a jeśli chodzi o mod to w skrócie mi chodziło o to, że wrzuciłam go do tamtego folderu, ale nie mam jak odpalić tego ze względu na to, że nie ma TS3W... Więc jestem w kropce. Trochę może zbyt ogólnie napisałam post.

zjemcikota
23.12.2015, 18:24
Nie wiem czemu nie chce mi się wstawić screen.
Jestem głupią babą jeśli chodzi o komputery, więc możliwe, że robię coś źle, ale po prostu wpisuję "TS3W" po otwarciu startu w miejscu "wyszukaj programy i pliki", zawsze coś tak szukane jeśli było to było.;) Dziś jeszcze grałam, więc jednak i bez tego simsy są. :D Pamiętam, że już kiedyś dawniej chciałam ogarnąć odpalanie simsów bez płyty, bo to wygodne i wtedy również tego pliku nie było. Nie wiem co jest.
!!!!!!!
EDIT
temat nieaktualny, znalazłam plik TS3EP06 w folderze ostatnio dodanego dodatku i odpaliło. Ale mimo to pliku TS3W nie ma.;) Dzięki wielkie za pomoc.<3

EDIT 2:
a jednak aktualny.:D Gra dalej domaga się płyty mimo noCD NRaasa.

x3Kitty
23.12.2015, 21:46
Pobierz z neta cracka?

zjemcikota
23.12.2015, 22:33
Próbowałam, robiłam każde możliwe kombinacje-moja gra żąda płyty teraz już zaraz.;) Ale problem rozwiązałam napędem CD na usb.

miłośniczka zwierząt
26.12.2015, 12:09
Dlatego ja pobieram 3 z orgin. Bo jak instalowałam to automatycznie mam wersje elektroniczną na orgin i płyty nie potrzebuję. Sprawdź jeśli masz orgin to powinnaś mieć je na swoim koncie wszystkie a jak nie to wpisz kody od dodatków w orgin i nie będziesz potrzebowała płyty wtedy.