Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dwie szkoły w 1 mieście?

zjemcikota
19.04.2017, 17:15
Hej,
nie jestem pewna czy wybrałam dobry dział, ale lepszego nie znalazłam.:D

Robił ktoś może dwie szkoły w jednym mieście? Jak wygląda wtedy praca nauczyciela (do której jedzie, itp.) i do której chodzą dzieciaki? :D

ewulson
19.04.2017, 18:25
Nie robiłam nic takiego ale ciekawy pomysł.

zjemcikota
20.04.2017, 13:50
Nikt nie robił, więc ja spróbowałam i informuję: jak po prostu damy dwie szkoły, to simy będą chodziły do tej, która była wcześniej i nie będą zwracały na tę drugą uwagi. Możemy to zmienić za pomocą Master Controllera - w zaawansowanych dajemy karierę -> wybór szkoły -> wybieramy tę drugą szkołę. :D

Collina
26.04.2017, 10:53
Nikt nie robił, więc ja spróbowałam i informuję: jak po prostu damy dwie szkoły, to simy będą chodziły do tej, która była wcześniej i nie będą zwracały na tę drugą uwagi. Możemy to zmienić za pomocą Master Controllera - w zaawansowanych dajemy karierę -> wybór szkoły -> wybieramy tę drugą szkołę. :D

O, i właśnie to mnie ciekawiło, czy dałoby się takie coś rozwiązać. Co prawda żadnych szkół nigdzie nie planuję stawiać ale zawsze może się przydać komuś, kto by tego potrzebował.

zjemcikota
27.04.2017, 11:56
Jak skończę przerabiać miasto i znajdę chwilę, by pograć (na razie jestem zasypana nauką) to dam znać, czy to rzeczywiście na dłuższą metę działa.

I może uda mi się nieco ożywić forum choćby na chwilę, bo planuję się podzielić moim przerobionym Riverview. :D