PDA

Zobacz pełną wersję : Czy ktoś jeszcze gra?

Tenebris
20.03.2020, 19:31
Hej. Czy ktoś z was gra jeszcze w The Sims 2? Ja odpaliłam ostatnio przez ten przymus siedzenia w domu.

Diana
17.02.2024, 14:00
Ja gram! Jeśli simsy, to tylko TS2. Rzadko miewam momenty, by gra jakoś szczególnie mnie wciągała, ale jednak nostalgia sprawia, że raz na jakiś czas muszę do niej wrócić :)

Liv
24.02.2024, 08:37
Tak, w wolnym czasie jeszcze sobie dłubię :)

nikodem
14.03.2024, 09:44
Gram, często :)

Łezka
24.06.2024, 14:39
19 lat temu zagrałem po raz pierwszy w The Sims 2 i... Gram do dziś! Wszystko wokół już inne, wiele się zmieniło, ale mój stosunek do tej gry pozostaje niezmienny. To moja ukochana część, do której regularnie wracam. Od ponad dwóch lat - z różną częstotliwością ze względu na pracę i rozmaite obowiązki - pogrywam w Dziwnowie.

Pozdrawiam,
Łezka (dawniej D_S, czyli Dziurawiec_Skąpolistny)

Dimond
15.11.2024, 07:54
Dziwnowo zdecydowanie, uwielbiam progresować historie oryginalnych rodzinek, które jeszcze parę lat temu były dla mnie świętością i wręcz nietykalne :D

Nawet jakiś czas temu zacząłem dłubać jakieś filmiki, żeby przypomnieć sobie stare dobre czasy :wub:

Caesum
15.11.2024, 10:12
Ja rzadko mam czas, ale co jakiś czas uruchamiam sobie i albo robię nowy domek, albo jakieś zdjęcia do fotostory. Tryb Życia nigdy mnie szczególnie nie interesował, ale projektowanie zawsze było przyjemne. :D

Dimond
15.11.2024, 19:51
Nie wiem czemu, ale to właśnie w dwójce takie pure granie bez kodów i większości cc, sprawia mi największą przyjemność. Budowanie może po tym względem, że można je wykonać względnie szybko i nie trzeba dobierać tekstur i wariantów dla każdej pojedynczej rzeczy. Takie planowanie remontu i stopniowego rozbudowywania parceli w zależności od dochodów jest strasznie uzależniające i dość płynnie przeplata się Trybem Życia i to jest w dwójce najlepsze :D

KarolinaJ
07.02.2025, 10:47
Dwójkę mam zainstalowaną na komputerze cały czas i raz po raz odpalam :) gram w Miłowie i pomału kontynuuję historie wszystkich Simów.

shan
05.06.2025, 11:48
Pamiętam, jak 20 lat temu uruchomiłem TS2 pierwszy raz. Przeżyłem szok, szybkie bicie serca i zachwyt, który pamiętam do dziś. Spowodowane to było dużym przeskokiem w porównaniu do TS1, w które grałem przed premierą dwójki.
Potem z upływem czasem instalowałem kolejne dodatki i grałem po kilka godzin dziennie. Do dziś mam zainstalowane wszystkie częściej oprócz czwórki, która nie zdobyła mojego serca. Mam ogromną ochotę powrócić do ponownego grania godzinami w Simsy, ale w tym wieku to już mi szkoda czasu na to, zwłaszcza latem. Może powrócę na jesień :)

Nina14!
08.06.2025, 22:51
Miewam momenty, że nie wiem czy zdecydować się pociągnąć dłuższą rozgrywkę i rodzinkę na Dwójce, czy na Trójce. Mam obecnie zainstalowane obie części, ale z czasem trochę kiepskawo, więc ostatnio wchodziłam na bardzo krótkie sesje.
Niemniej jednak mam ochotę przysiąść i trochę pograć, chodzi mi ostatnio po głowie jeden bardzo głupawy pomysł, taki bardziej od strony tworzenia otoczenia i dodatkowych CC dla klimatu. Nie wiem tylko właśnie czy go zrealizować w Dwójce, czy Trójce, przez wzgląd na parę możliwości oraz ograniczeń (rozbudowane systemy sąsiadów z Osiedlowego Życia w TS2 i mechanizmy z Podróży z TS3 i odpowiednio okaleczona tego wersja w Trójce i zupełny brak podobnych znanych mi takich rzeczy w Dwójce...)