Zobacz pełną wersję : Kocilda i reszta
Chce rozpocząc ten temat, poniewaz jestem ciekawa co myslicie o Koscildzie, skrzatach ogrodowych itp. ^_^
nie jestem pewna ale chyba podobny temat juz byl ;)
Mozliwe. tyle tych tematow,ze mozna sie pogubic. :D
Originally posted by sushina@Jul 30 2004, 05:45 PM
Mozliwe. tyle tych tematow,ze mozna sie pogubic. :D
To wtedy naciska się czarodziejski przycisk "SZUKAJ" -_-
Nawet jesli powstal podobny temat to co to szkodzi? -_-
to szkodzi , ze sie zasmieca forum niepotrzebnymi tematami -_-
Kama2002
30.07.2004, 22:19
No, ale dobra.
Ja tam ich lubię, w końcu to oni tworzą klimat TS: Abrakadabra.
Ja rowniez tak uwazam. Skrzat ogrodowy podlewający kwiaty lub panna kosciotrup sprzątająca nasz dom to zupelny czad w TS: Abrakadabra. Śmieszne ,ale z nutką grozy. ^_^
...Jak mowili poprzednicy byly juz takie tematy.. ^_^
Tez sadze ze te posatcie sa cool!! :D
Ja tez sadze, ze sa fajne, ale sama przegladalam podobny temat, wiec temat o zamkniecia
Kościldia jest fajna(fajnie sprzątaczkę wystrasza :P )a skrzaty fajne są bo umieją się upić :P
Wiem, u mnie tez bylo cos takiego. Sprzątaczka zaczela wrzeszczec i uciekla ^_^
bloodwave
05.08.2004, 18:23
a mi to oni zasadniczo wisza....kościdla jest reinkarnacja servo :D a jak sie już miało tego pierwszego to szkieletor nie robi zadnego wrazeenia :) a skrzaty tylko mi pływaja w tym do wyrabiania nektaru :P .....
qrde a mnie to się nigdy nie zdarzyło zeby sprzątaczka uciekła na jej widok... :(
Ja tam lubie tylko kościdle. Tamte skrzaty to najpierw sobie kwiatuszki podlewaja, a potem to mnie kopia, dokuczaja. A co sadzicie o tej co wita gosci jak sie ja zamini z flaminga w kobiete ???
P.S. Wiedzieliscie o tym ze mozna ozywic lodowke ???
Koteczek
06.08.2004, 11:12
Twierdze,że temat do zamknięcia.A co do tematu,to kościlda jest spoko.No ale prosze moderatorów,o zamknięcie tego wątku.Ja bym go zamknęła. <_<
Kasia i magda można ożywić nawet flaminga złotko -_-
Panna_night
09.08.2004, 22:56
A mnie skrzaty się podobają, nie są wcale takie złe i śmiesznie wyglądają w oddaleniu, kiedy jest ich duzo :ph34r: :ph34r:
a ja orzywiłem skrzata flamingai...lodówke!!!!!!!!!!!!!!!!1 :D :D :D :D :D :ph34r:
Kocio, niewiem czemu sie tak cieszysz, poniewaz to ze mozna ozywic lodowke wiemy juz daaawnoo ;) Bylo to juz poruszane na wielu tematach :wacko:
Wydawało mi się że taki temat już był
Originally posted by bloodwave@Aug 5 2004, 07:23 PM
qrde a mnie to się nigdy nie zdarzyło zeby sprzątaczka uciekła na jej widok... :(
Musisz wypuścić Kościldę, jak jest sprzątaczka w domu. No i musi ją zobaczyć, ale to jest ładtwe. ;)
Reakcia sprzątaczki jest superrr.Kostucha jest lepsza do tych krasnali co by tylko wino piły.
Mi się tam podobają wszystkie simsy a najlepie oczywiścua Abra
Mi tez sie podoba, poniewaz jest jedną z gier o ktorej mozna gadac w (prawie) nieskonczonosc :)
Mi raz skrzaty pływały w bali do nektarów, i niczyły ogród!
Rzeczywiscie marni z nich ogrodnicy... ^_^
Originally posted by kocio@Aug 11 2004, 12:26 PM
a ja orzywiłem skrzata flamingai...lodówke!!!!!!!!!!!!!!!!1 :D :D :D :D :D :ph34r:
a jak cos tos e można też zaczarować szachy.....flaminga..skrzaty....lodówke.....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.