Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nuda w mym gwiazdorskim domostwie..

Iris
08.07.2003, 17:50
Muszę się pochwalić- od ponad tygodnia swiecę na niebie jako GWIAZDA! :D I z tego powodu mam problem. Otóż w mojej wspaniałej rezydencji zagościła nuda. Więc mam dwa pytania:
1. Macie jakieś sposoby na urozmaicenie życia moich simów? (romanse nie wchodzą w grę, moi simowie wykazują absolutny brak zainteresowania nimi.. :oops: )
2.Czy do zwykłych zawodów dodano jakieś nowe w tym dodatku?
3. Macie jakiś sposób na zdobycie nagrody publiczności?

Z góry dzięki! 8)

Fushma
08.07.2003, 19:04
Iris, mogę ci zaproponować:

1. Jedź do dzielnicy showbiznesu, zdobywaj przyjaciół!!!

2. Nie sądze.

3. Właśnie to jest do odpowiedzi 1. Żeby się nie nudzić, zdobywaj nagrody!

Basieńka
25.05.2004, 17:10
Ja myślę, że żeby się nie nudzić zrób jakąś imprę do 4 w nocy (a raczej już rano) a potem śpij do ok. 15 i zacznij od nowa!!! A jak ci się też to znudzi to możesz sprawić sobie dziecko! Wkońcu dzieci wprowadzają do domu tyle radości!

nika1990
25.05.2004, 19:45
hmmm....ja już też się trochę nudzę Simami i nie mogę się doczekać 2:D ha.. teraz zazwyczaj jeżdżę na wakację i dbam o to,żeby nie stracić gwiazdek:)
Z nudów zrobiłam sobie dom dziecka,cmentarz i odzwierciedlenie moich znajomych;P

she
26.05.2004, 11:34
Można pzrecież kupić zwierzaka i starać się , aby to on zdobył złoty puchar. To nigdy nie jest nudne. Jeszcze oprócz kotów i psów są rybki , ptaszki i żółwie.

Marilyna
26.05.2004, 14:51
A jak to wszystko wypróbujesz, co wyżej jest napisane i dalej bedzie nuda, to proponuje Ci nie grać w tą grę, przez jakiś czas...

Basieńka
27.05.2004, 15:49
Nie no już nie przesadzajmy. Nie grać w TS... Ohh... Jak o tym pomyślę robi mi się niedobrze... Myślę, że większość osób na forum jest uzależnionych od tej gry... Możesz zrobić sobie dwie rodzinki w jednej męża, żone i dziecko i w drugiej to samo. Niech rodziny się zaprzyjaźnią, a potem nie się wyswatają np.: pan N. z panią Z i pan Z. z panią N. Może ci to trochę urozmaici zabawę... <_< :P ;) :D

Lilu
27.05.2004, 17:43
apropos 3. to musisz mieć duzo przyjaciół wśród fanóe, czyli tych zwykłych 'Każdych' , a potem tylko czekać na nagrodę:) ( chyba o dobrej pisze? :huh: bo dużo ich, i nagle zwątpiłam... :blink: )

SOSIk_ona
30.05.2004, 22:09
nie przywracajcie do życia tych starych tematów oki? :)

windows
31.05.2004, 06:52
Originally posted by Medishon@May 26 2004, 12:34 PM
Można pzrecież kupić zwierzaka i starać się , aby to on zdobył złoty puchar. To nigdy nie jest nudne. Jeszcze oprócz kotów i psów są rybki , ptaszki i żółwie.
... jesli sie ma the sims zwierzaki :P

Ja tam nie gram juz w gwiazde, znudziła mi sie, przeciez osiagnalem cel gry: zostałem gwiazdą! Czyli to tak jakbym ją przeszedł...

dona
03.06.2004, 11:52
Ja tak samo zostałam Gwiazdą i teraz urządzam różne imprezy,czesto jeżdże do centrum i do dzielnicy ShowBiznesu, spotykam się z moimi przyjaciółmi a czasem nawet zdobywam nowych przyjaciół w sród fanów mam ich 2 .

Melissa
04.06.2004, 12:38
Ja urozmaicam życie moim gwiazdom tak:
- Doprowazam do kłótni, potem się biją.
- Miłym wieczorkiem przy świecach, na serduszkowym łóżku
- Jeżdząc na wakacje.
- Zajmując się dziećmi.

Basieńka
04.06.2004, 13:08
Moja gwiazda jest samotna. Mieszka z pieskiem, ale ma chłopaka. Mnie ciekawią typowe romansy np. robi sobie zdjęcia z wieloma chłopakami, jeździ na wakacje ciągle z innym itp.

Nindë
04.06.2004, 13:23
Ciekawe opcje urozmaicania zycia simom...Jak mi sie znudzi to simsow zabijam...

Czajniczek
04.06.2004, 21:13
Hoduj kurczaki... <_< to zawsze zamęcza i zapewnia zajęcie.

dona
05.06.2004, 08:17
No tak ,ja nie mam wakacji.Moja gwiazda zajmuje sie zwierzakami i robi komfitury z jabłek a po zatym zajmuje sie sprzątaniem bo nie ma kamerdynera .
Moja simka rozkochała w sobie 3 facetów , ona tez sie zakochała.

кама
05.06.2004, 17:56
Eej a jak zdobyc pierwsze gwiazdki bo nie wiem , I dopiero od dzis mam sims superstar :(

FaJnA
05.06.2004, 22:34
Kama tam wszystko powinno być napisane..ale i tak Ci powiem.Żeby zdobyć pierwszą gwiazdkę śpiewasz na scenie karaoke.I śpiewasz tak dopóki nie wyskoczy komunikat ,że przechodzi na następny poziom.

Simuś
06.06.2004, 08:36
Trzeba użyć czarów ale i tak mósisz mieć wielbiciela co położy czarne róże :D powodzenia

she
08.06.2004, 16:59
Originally posted by FaJnA@Jun 5 2004, 11:34 PM
Kama tam wszystko powinno być napisane..ale i tak Ci powiem.Żeby zdobyć pierwszą gwiazdkę śpiewasz na scenie karaoke.I śpiewasz tak dopóki nie wyskoczy komunikat ,że przechodzi na następny poziom.
Ja tam nigdy nie śpiewałam. Ja po prostu biorę klikam na ytego Paparazzi(czy coś takiego) i pozuj do zdięcia i też tak długo aż ci komunikat nie wyskoczy. :)

Basieńka
09.06.2004, 14:30
No oczywiście najpiew musisz mieć agenta z magazynu, który przynosi codzienni ta dziewczynka! Powodzenia! :D :P ;) :)

Nabi
11.06.2004, 23:00
Właśnie..........zdobywaj nagrody, wyjeżdżaj na wakacje albo tresuj psa.......he albo rób nową gwiazde ha :P

Nacia
12.06.2004, 14:39
Ja siem nigdy nie nudze, bo zawsze wymyślam jakieś dziwne (czyt. chore psychicznie) rodzinki :lol: Np. mam rodzinę Wieśniak (hehe) ich chate i ogród wybudowałam na wzór mojej działki W REALU oni nie mają spzątaczki, więc Zap******ją od 5 rano do 20 wiczorem, i nie ma zmiłuj się, bo jak coś odłożą na następny dzień to sie do 22 nie wyrobią i są denaty :lol:

Martek
13.06.2004, 08:51
Spróbuj znaleść jakąś rozrywkę, np.: jeździj do miasta, stwarzaj eliksiry, tresuj swego zwierzaka a nawet wyjeżdżaj na wakacje i sie relaksuj...

Zong
12.08.2004, 19:48
Ale dona nie ma wakacji!
A jakie masz dodatki?
Mażesz zrobić 2 gwiazdę.

she
13.08.2004, 09:35
Jak masz abra, to zawsze możesz zająć się magią. Albo takie skandale. Np. Zdobywaj mężów. Miej ich jusz 4 i z 1-2 miej dziecko. Później ich pal itp.

Zong
13.08.2004, 10:21
A czy masz nagrodę publiczności? Jak nie to możesz próbować ją zdobyć.

Ira
15.08.2004, 20:45
Statułetki, czary, wakacje, balangi, romanse, zwierzaki itd. Jest przecież tyle możliwości. ^_^

kawaii
16.08.2004, 16:46
Wyjedź na wakacje i pobądź trochę na plaży, trochę w lesie, a trochę w górach. Zrób wielką imprezę (piętnaście razy użyj opcji "zaproś na przyjęcie", będzie fajnie ^_^), kup pięć kotów, uprawiaj rośliny i sprzedawaj warzywa i owoce. Wyjeżdżaj do Centrum, na randki. Przemebluj dom dodatkami z netu (zawsze poprawia nastrój), a jak znów się znudzisz to zamieszkaj w jakiejś małej kamiennej chacie bez lodówki i jedz tylko rzeczy upieczone przez siebie w piecu, wyrabiaj masło (żyj w zgodzie z naturą). Czaruj (chociaż to czasem bywa już nudne, więc niekoniecznie). A jesli nadal bedziesz zmęczona, to zorganizuj dramatyczną śmierć wielkiej gwiazdy- zaraź się chorobą od świnki morskiej i leżąc w łożu śmierci, wyglądaj przez okno na fanatycznego wielbiciela i wyjdź na dwór by w ostatniej chwili zarazić jeszcze kogoś (wersja uproszczona- pobaw się fajerwerkami). Jesli zdecydujesz, że jednak gwiazda powinna żyć (the show must go one!) zrób sobie lekarstwo w formiebiałego eliksiru. I powróć do dzielnicy show-biznesu. W tym czasie zapewne wiele się zmieni, twoi przyciele-gwiazdy przestaną być gwiazdami (więc zapewne wkrótce przestaną być twoimi przyjaciółmi ^_^ ) Będzie trzeba zdobyć nowych przyjaciół, odbudować straconą pozycję i zarobić trochę forsy, bo podczas "życia w zgodzie z naturą" trochę jej ubyło...
Tak, the show must go on...

Cocco
22.08.2004, 10:06
Ja się już nudzę. Szukam starych a dobrych gier w domciu. Grałam ostatniu w
Betle ju, Spidi, i takie tam.
A co do impry, nie zapraszaj dzieci bo matki przychodzą po nie wnocy.
Aaa.. Chyba się zdrzemne...

Cocaine
22.08.2004, 10:34
A mi sie nie nudzi! Albo zwołuhję do siebie nowe gwiazdy aby zdobyć w ten sposób przyjaciół, ułatwiających mi droge do kariery. Albo spotykam sie z nimi na miescie, albo zapraszam ich do domu. Póxniej odsypiam cały dzień ( używając kodu move_objects on)....więc raczej mi się nie nudzi. Albo wybieram się na wakaxcje, gdzie nie mogę spokojnie odpocząć bo oblegają mnie fani, lub zajmuję się moim pieskiem i kotkiem... :D

Lillian
22.08.2004, 15:34
Ja na nudę mam sposób (jak dla mnie) świetny.Próbuję odkryć nowe zklęcia i przepisy.Pamiętam jakby to było wczoraj.Siedziałam z Simem Sabriną w kuchni i chciałam odkryć coś nowego.I wyszedł mi magiczny biszkopt.Ale to wtedy była podnieta.To mnie zmobilizowało i próbuję odkryć nowe zaklęcia.

Jak nie masz abry lecz masz gwiazdę i jesteś samotną Simką lub Simem,a w rodzinie Ktoś nie ma nikogo ładnego,zabijaj ich.Bo po zabitych przychodzą nowi i może za setnym razem znajdziesz księcia z bajki. :wub: :wub: :wub:

Cocco
25.08.2004, 13:01
Originally posted by dona@Jun 5 2004, 09:17 AM
No tak ,ja nie mam wakacji.Moja gwiazda zajmuje sie zwierzakami i robi komfitury z jabłek a po zatym zajmuje sie sprzątaniem bo nie ma kamerdynera .
Moja simka rozkochała w sobie 3 facetów , ona tez sie zakochała.
Jak to konfitury? Jewst taka opcjA?
Dobra, ja ostatnio awansuje Hendryka, i gram głównie Majką Ćwir.
Uczę ich i próbóję zrobić wszystko bez magi (nie dotyczy Hendryka)
A co do Ktośów, moja Simka nim jest! Jeśli masz sławę włącz inną rodxinkę i będzie twój Sim z nazwiskiem ktos!

Kash
25.08.2004, 14:43
zawsze możesz stworzyć drugą gwiazdę, dziewczynę (chyba że gwiazda to chłopak) i trzecią gwiazdę, chłopaka. Jesli gwiazda to chłopak to stwórz zamiast dziewczyny chłopaka i dziewczynę zamiast chłopaka. najpierw niech poznają się ci nowi, ale nie tak zeby sie w sobie zakochać. potam niech poznaja się te gwiazdy tej samej płci i w końcu niech sie poznaja i zakochaja pierwsza gwiazda z trzecią gwiazdą! i niech się kochaja, kochaja, kochają, aż w końcu niech się pobiorą. Potam mozna ew. zrobic im dziecko, a potem zabić trzecią gwiazdę. To chyba tyle. I niech sie potem zaprzyjaźni pierwsza i druga gwiazda. No i mozna jeszcze zrobic jej drugi dom, najlepiej taki wielki, zeby sie pogubiła.

Zong
28.08.2004, 19:09
Dona czemu się nie odzywasz? Podaliśmy ci dziesiątki propozycji to chociaż napisz Już się nie nudzę, albo To jest nudne, czy Ciekawe propozycje. Odpowiedz na pytania! Przecież to TY się nudzisz (w swoim gwiazdorskim domostwie)

Angeo
02.09.2004, 15:39
Zdobywaj slawnych przjaciol robcie zarty przed poparazi zeby byl o was artykol w gazetach. Jezdzij do dzielnicy show biznesu nagrywaj teledyski i piosenki. Ciesz simow swa obecnoscia badz dla nich dobra. Miej dobry humor przyjmuj kompelmenty rozdawaj autografy itp. A w koncu zdobedziesz nagorde publicznosci.
Przyznaja ja gdy czesto jestes w dzielnicy i gdy ludzie bardzo cie lubia. Pamietaj ze dobrze miec tez fanow za przyjaciol to zawsze dziala. I pilnuj by nie odjeli ci gwiazdek :P
Dodano wiem ze managerem mozna byc i reporterem, fotografem i cos tam jeszcze.
Baw sie dobrze!

Caro'tka
03.09.2004, 19:54
niom niom niom nudno w tej gwiezdzie nie chce mi sie zdobywac gwiazdek i meczyc moja simke: :P :P ^_^

Mithra
05.09.2004, 09:37
By zdobyć nagrodę publiczności musisz dbać o swojich fanów, witać się z nimi i rozdawać im buziaki i autografy.

Cocaine
05.09.2004, 12:12
Ja sie nie nudze. Uzyłam waszych sposobów, dalej stosuję swoje, wyjeżdżam do centrum na basen, a nad główką mojego sima kręci się gwiazdka. Ja to umiem rozwiać sobie nude!

Binek
11.09.2004, 06:32
1. Macie jakieś sposoby na urozmaicenie życia moich simów? (romanse nie wchodzą w grę, moi simowie wykazują absolutny brak zainteresowania nimi.. :oops: )
Ja tam się nie nudze bo jeżdze do dzilency schowbiznesu albo robie impre albo chrzątam się w kuchni i non stop gotuje albo próbuje znaleźć nowe zakleciaale jeszcze nie odkryłem bawie się ze zwięrzętami i jadę z nimi nna wystawe albo na wakacje pojeździć na desce lub na czymś innym się pobawić albo z kumpelą jadę i rozmawiam z nią :wub:!

[email protected]

Joniss
11.09.2004, 10:18
Mnie się już w ogóle nie chce w to grać bo to się zrobiło nudne- JA CHCĘ THE SIMS 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

C*H*O*M*C*I*O
11.09.2004, 10:43
A ja wam powiem cos śmiesznego o moim życiu. Brat przysłał mi ze Szkocji sims gwiazde. Leży ona na półce i w nia ne gram. Kto zgadnie dlaczego?

Zong
11.09.2004, 11:04
Czekasz na TS2? A może jest po szkocku? Albo już masz inną Gwiazdę?