Zobacz pełną wersję : Pracować czy nie o to jest pytanie
pszczółka
17.08.2004, 18:00
Czy kod rosebud jest potrzebny ??/,... nie... nie ??... RACZEJ tak
po pierwsze bardzo podobny temat juz BYL(chyba)
po 2 nie w tym dziale -_-
Część mojich rodzinek, pracuje, większość w szołbiznesie. Na zwykłą pracę szkoda czasu.
;)
Zgadzam sie z tobą Mithra! Tylko ja nigdzie nie pracuje nawet w show biznesie, dlatego bo jak któryś ze sprzedawców daje mi zadanie żebym komuś humor poprawiła to sie nie da, moge rozmawiać tylko o innych i o sobie, a przecież autografów cały czas nie będe dawać. <_<
Pracuje tylko wtedy kiedymi sim wyczaruje klon pracownik a gdy mi sie wyczerpie rzucam robote. :P
Originally posted by Paulina Wierzgacz@Aug 18 2004, 09:44 AM
Tylko ja nigdzie nie pracuje nawet w show biznesie, dlatego bo jak któryś ze sprzedawców daje mi zadanie żebym komuś humor poprawiła to sie nie da, moge rozmawiać tylko o innych i o sobie, a przecież autografów cały czas nie będe dawać. <_<
Nie kumam. Co ma showbiznes z tym że sprzedawca prosi o p0oprawienie humoru :blink:
Madi_girl
18.08.2004, 21:57
Jak ja stwarzam rodzinkę to najpierw robię im pełno kasy, a jak mi się znudzi siedzenie w domu to posyłam ich do pracy :)
ja uzywm kodu rosebud tylko do budowy domkow :) i robie se tyle pieniedzy ile to potrzebne, a moje simy zawsze pracuja
Ja tak samo jak Izabela . Kod rosebud potrzebny mi jest wyłącznie do tworzenia domków
maniaczka1
19.08.2004, 17:27
Originally posted by pszczółka@Aug 17 2004, 07:00 PM
Czy kod rosebud jest potrzebny ??/,... nie... nie ??... RACZEJ tak
zaznaczylam odpowiedz przedostatnia choc czesciej, a nie w polowie korzystam z kodow, bo ja to tak z dobrego serca zeby simow nie przemeczac :wub: dodatkowo od czasu do czasu korzystam z rezta z programika (trainer) ktory sprawia, ze WSZYSTKIE paski (energia, glod, higiena, rozrywka itd...) sa caly czas zielone!!! jak chcecie go miec to wlazic na trainerscity.com, po lewej stronie wybrac oczywiscie litere T jak the sims i alfabetycznie pojawi sie spis z tymi programami. w razie pytan piszta (http://mailto:
[email protected]), ludziska :blink:
Ja najpierw zarabiam w showbiznesie albo w zwykłej robocie potem rzucam pracę i robię z ludzi magików. Kodu używałam tylko jak miałam jakiś nowy dodatek żebu wypróbować jego możliwości.
Moje simy raczej nie pracują (na początku zawsze przechodzę wszystkie kariery, żeby popatrzeć na te śmieszne robocze ciuchy). Simy nie pracują, bo ja zazwyczaj nie gram. Głównie zajmuję się budową domów a nie samą grą.
Panna_night
23.08.2004, 12:43
MOJE SIMY CZASAMI PRACUJĄ A CZASAMI NIE. TO ZALEŻY NA CO MAM OCHOTĘ. CZASAMI WOGÓLE NIE UŻYWAM KODÓW I IDĘ OD SAMEGO DNA CZYLI PRACUJE I CIĄGLE MAM PUSTĄ LODÓWKĘ ITP. ALE JAK PO JAKIMŚ CZASIE SAMA DOJDĘ DO WSZYSTKIEGO CZYLI KOSZTOWNE OBRAZY, WYGODNE ŁUŻGA, DROGIE TELEWIZORY ITP WTEDY TO JEST SATYSFAKCJA .....
Moi simowie zawsze pracuja... :D :D Nie umiem sie przyzwyczaic jak jakis sim nie ma parcy.. :D
Moje simy wogule nie pracują. Caly ten czas poswiecam odkrywaniu zaklec magicznych i zdobywaniu skladnikow :D
Originally posted by wysoka15@Aug 18 2004, 10:57 PM
Jak ja stwarzam rodzinkę to najpierw robię im pełno kasy, a jak mi się znudzi siedzenie w domu to posyłam ich do pracy :)
zgadzam się całkowicie mam tak samo :P :P :P
NiEzNaNa
25.08.2004, 14:51
Standardowo, tworze kilka rodzinek, jedna ma full kasy i wypasiony domek inna mieszka w obskórnym domu i musi zarabiać "na chleb". Jednak często się zdarza że moi simowie idą do pracy bo robi się nudno
Akselandra
26.08.2004, 10:42
Ja jak tworzę rodzinką (zazwyczaj gram tylko jedną rodzinką) to na początku pracują, ale później jak uzbierają kasy to raczej już nie pracują. Moja poprzednia rodzinka znudziła mi się, bo miała za dużo kasy (300000$), więc gram inną. Ta rodzinka zarabia na szczeniakach :) i czasem rzucę czar: deszcz bogactw :)
Ja chodę do pracy,by odkryć sobie poszczególne kariery i co jest na końcu.Oczywiście pomaga mi magiczny kijaszek i barek Mood Boaster z którego piję za 250$ Maxi Boots.To taki uszczęśliwiający napój.Z neta...
Zazwyczaj robie dosc duzo kaski i buduje domek. potem sama se radze. Ale tez czasem zaczynam jak Panna night od zera i sama dochodze do luksusu.
Ja raczej ide na łatwizne, ale kiedy nie znałam kodów, (a poznałam je na serio - dopiero gdy zwierzaki wyszły) radziłam se dobrze.
Pamiętam jaki horror przeżywałam,gdy wyszło światowe życie!Kody były inne i za 20tys ciężko mi było co kolwiek kupić.Potem to z każdym dodatkiem przed instalowaniem kod na kasę robiłam wrazie czego,a teraz tego żałuję........
Cornelia14
08.10.2004, 20:10
kody są potrzebne chociaz niektórzy nie maja tego w naturze!! :D
Ja teraz ostatnio nie gram, bo mam strasznie dużo lekcji, ale jak znajdę chwilę to łapię za Abre i śmigam.
Ja rzadko pracuje a jak już to zawsze pracują w dzielnicy show biznesu. Trochę kasiory za pozowanie, spiewanie i występ i już jedzonko na tydzień :)
Ja ostatnio sobie prace załatwiłam bo chciałam wykorzystać zaklęcie klon pracownik, a później już nie pracowałam.
Moja simka jest gwiazdą i jej to sprawia przyjemność bo dostaje nagrody i kase!Chociaż coś z tego ma!
Ja rzadko zostaję gwiazdą, to znaczy rzadko simów robie na gwiazdy, bo denerwuje mnie to że nie można porozmawiać o zainteresowaniach z innymi zwykłymi simsmi.
Ale proszą cie o autografy kochają ci,ę uwielbiają życie gwiazdy jest piękne szczególnie jak jesteś na pierwszym miejscu w gazetce
Irma_Lair
10.10.2004, 12:45
Ja tam używam rosebud
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.