Zobacz pełną wersję : Gwiazda
Hejka, jutro instaluję sobie The Sims Gwiazda, mimo że zapoznałam się z recenzjami itp., to nadal mam wiele pytań na temet tej wlaśnie gry. Mam nadzieję,że ktoś na nie odpowie!!!!
1.Co właściwie robi ten kamerdyner? Czy on jest w domu cały czas? Czy on też je i śpi???
2.Chciałabym,aby mój Sim był aktorem, od czego właściwie zacząć,żeby zdobyć choć jedną gwiazdkę???
3. Czy można jakos się uchronić przed tym fantastycznym wielbicielem?
4. Gdzie ustawić antenę satelitarnę w Simsach? W ogródku, w domu czy na balkonie?
5. Kim jest Lana (czy coś takiego podobnego), czytałam o niej w instrukcji dołączonej w grze.
Proszę o szybkie odpowiedzi!!!!!!!!! :) :) :)
[COLOR=blue]1.Kamerdyner sprząta dom. Nie jest w domu cały czas i nie śpi tam.
2.Na tej stronie bezsennosc.inoweb.pl/daga/simstuff/ masz poradnik jak zostać gwiazdą.
3.Niestety nie.
4.Możesz w ogródku.
5.Naprawde nie wiem kim jest ta Lana. :mellow:
Originally posted by megpal@Aug 22 2004, 10:28 AM
3.Niestety nie.
jesli przyjdzie Ci do domu wielbiciel kamerdyner go wygoni
Originally posted by Boa@Aug 22 2004, 09:50 AM
Hejka, jutro instaluję sobie The Sims Gwiazda, mimo że zapoznałam się z recenzjami itp., to nadal mam wiele pytań na temet tej wlaśnie gry. Mam nadzieję,że ktoś na nie odpowie!!!!
1.Co właściwie robi ten kamerdyner? Czy on jest w domu cały czas? Czy on też je i śpi???
2.Chciałabym,aby mój Sim był aktorem, od czego właściwie zacząć,żeby zdobyć choć jedną gwiazdkę???
3. Czy można jakos się uchronić przed tym fantastycznym wielbicielem?
4. Gdzie ustawić antenę satelitarnę w Simsach? W ogródku, w domu czy na balkonie?
5. Kim jest Lana (czy coś takiego podobnego), czytałam o niej w instrukcji dołączonej w grze.
Kamerdyner sprząta, gotuje opiekuje się niemowlakiem, ale nie śpi, tylko wychodzi
1. Kamerdyner przychodzi wczesnie rano i północy wychodzi. Zatrudnia i nadzoruje dodatkową służbę. Płaci sie 500$ dziennie. Możesz poprosić go o posiłek i o wyproszenie gości. Sprząta i zajmuje sie dzieckiem w kołysce.
2.Na poczatku musisz niestety zrobic jedną rzecz piosenkarską. Musisz mieć pare punktów INWENCJI i CHARYZMY, ale najlepiej mieć te wskaxniki na maxa (jeszcze kondycja), zanim w ogóle podpisze sie kontrakt. Jedziesz tam, gdzie będzie taka scena karaoke i tam spiewasz dowansu. Potem dowiesz się, jak awandować, klikając na nazwie swojego poziomu w zakładce PRACA.
3.No właściwie to on oprócz tego, że wszędzie za toba łazi, to nic nie robi. zostawia czarne róże. Ale oczywiscie mozna go kasowac na move_objects on i prosić kamerdynera o wyproszebnie go.
4. Mozna ustawiac ja wszędzie.
5.Lana to kobitka w dzielnicy showbiznasu, mozna się jej pytac o różne rzeczy.
Tu jest (http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=1174&st=30) jest solucja jak zdobyć 5 gwiazdek, wystarczy przeczytać.
[QUOTE=Megi]jesli przyjdzie Ci do domu wielbiciel kamerdyner go wygoni[/Co z tego ze kamordyner go wygoni jak za chwile i tak przyjdzie. Jak zadzwonisz na policje to tez ucieknie i zaraz wroci. Wiec niestety na fanatycznego wielbiciel nie ma rady. Nie ma mocnych :P :ashoot:
[QUOTE=Megi]jesli przyjdzie Ci do domu wielbiciel kamerdyner go wygoni[/Co z tego ze kamordyner go wygoni jak za chwile i tak przyjdzie. Jak zadzwonisz na policje to tez ucieknie i zaraz wroci. Wiec niestety na fanatycznego wielbiciel nie ma rady. Nie ma mocnych :P :ashoot:
Chyba najlepszym sposobem jest po prostu niedobywanie go :-D Ale aż tak źle to nie jest. Kamerdyner ciągle go wygania, i w ogóle nie przeszkadza. NAwet nie ma czanych róż na ziemi... A czasem się przydają (w abrze) i treba wywalić kamerdynera, aby je zdobyć (bo zaraz je sprząta) lub być bardzo szybkim...
To nie Lana - to jest Lena. Jej możesz zapytać o nagrody, przyjaciół-gwiazdy, kolejne awanse itd.
Niespotykany
25.01.2005, 20:40
Witajcie ponownie...
Ojj, dużo roboty w dziale TheSims Gwiazda :) Prawie każdy temat do zamknięcia...
Tak jak powiedziała Kara_Kara Lena jest osobą, która doradza w naszej drodze ku sławie. Można u niej uzyskać wiele interesujących informacji.
Pozdrawiam i zamykam temat, z powodu rozwiązania problemów. :cl:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.