PDA

Zobacz pełną wersję : 1 Sim reality show na forum L)

Sim maniaczka Kasiunia
30.08.2004, 10:48
Sim Show to nowe reality dla waszych simów w którym simy bendą toczyć życie w 1 domu do programu zgłaszacie się wy każdy może zgłosić do góra 3 simy
do programu dostanie się 8 simów. Dalsze informacje podam puźniej.
By zgłosić się do programu musicie
1) Przesłać zdjęcie sima twarzy i ubranka :) (Podajcie tagrze strone z której można se je ściągnąć)
2) Podać dane osobowe sima Np.
Anita Simowska
24lata pochodzi z wrocławia
ma męża henryka córke Mariole i synke Krzysia
Jest rosczepana bardzo lubi dyskoteki i jazde na łyżwach
uwielbia włoską kuchnie i latynowską muzyke
Bardzo kłutliwa i lubi rządzić
Jej marenie to pojechać do Paryża
Zawód Goniec
3) Napisać na [email protected] swoje gg oraz i dlaczego uważasz że twój sim/ka powina się dostać do programu zgłaszajcie się :)

maniaczka1
30.08.2004, 13:15
Originally posted by Sim maniaczka Kasiunia@Aug 30 2004, 11:48 AM
Sim Show to nowe reality dla waszych simów w którym simy bendą toczyć życie w 1 domu do programu zgłaszacie się wy każdy może zgłosić do góra 3 simy
do programu dostanie się 8 simów. Dalsze informacje podam puźniej.
By zgłosić się do programu musicie
1) Przesłać zdjęcie sima twarzy i ubranka :) (Podajcie tagrze strone z której można se je ściągnąć)
2) Podać dane osobowe sima Np.
Anita Simowska
24lata pochodzi z wrocławia
ma męża henryka córke Mariole i synke Krzysia
Jest rosczepana bardzo lubi dyskoteki i jazde na łyżwach
uwielbia włoską kuchnie i latynowską muzyke
Bardzo kłutliwa i lubi rządzić
Jej marenie to pojechać do Paryża
Zawód Goniec
3) Napisać na [email protected] swoje gg oraz i dlaczego uważasz że twój sim/ka powina się dostać do programu zgłaszajcie się :)
ty chyba jestes nienormalna! dziwi mnie tylko ze taki chory temat nie zostal jeszcze zamkniety!!! wiesz w ogole co to jest extreme sim mega?? WON!!!!!!!

Cocaine
31.08.2004, 12:53
WON WON WON WON WON WON WON WON!!!!!!!!!!!!!!!! WON z tym kiczem! 1 reality show sim na tym forum?? buehehehehehehehe. Śmiech na sali. Jakbyś przjechała kursorem nieco niżej to byś zobazcyła napis : EXtreme Sim Mega. To jest 1 reality show na tym forum z udziałem simów. ADMINI I MODOWIE ZAMKNĄĆ!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

tomik
31.08.2004, 13:00
z takimi textami mozecie sobie polatywac do kolezanek a nie do ludzi ktorych sie nie zna :P

1.Jestescie slepi? Nic dziwnego ze tylko Albania jest od nas gorsza w czytaniu ze zrozumieniem..... ten "show" ma dotyczyc simow z gry a nie prawdziwych ludiz jak to bylo w przypdaku ESM :P :lol: jekie dalny bosh....

Maciek S.
31.08.2004, 13:49
Sim maniaczka Kasiunia-jako początkujący powinnaś to wiedzieć:

-takie sprawy to fucha dla moderatorów i administratorów
-jest już reality show na tym forum dyskusyjnym
-to zły dział

i parę pytań:

-Masz zgodę administratora?
-Czy czytałaś regulamin?

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

maniaczka1
31.08.2004, 14:32
Originally posted by tomik@Aug 31 2004, 02:00 PM
z takimi textami mozecie sobie polatywac do kolezanek a nie do ludzi ktorych sie nie zna :P

1.Jestescie slepi? Nic dziwnego ze tylko Albania jest od nas gorsza w czytaniu ze zrozumieniem..... ten "show" ma dotyczyc simow z gry a nie prawdziwych ludiz jak to bylo w przypdaku ESM :P :lol: jekie dalny bosh....
ty chyba jestes chory! w esm nie wystepowali lduzie! to nie byl big brother!!!!!!!!!! widac, ze kompletnie sie nie znasz :angry:

kasia:)
31.08.2004, 15:15
Juz nie klucie sie. Jest nowa wiec miala prawo nie wiedziec. Nie wiem czemu tak odrazu na nia wyskoczylas maniaczko1. Chciala dobrze a wy zaczeliscie wrzuscyu na nia wrzeszczec, zamiast jej to wytlumaczyc.

blondina
31.08.2004, 16:13
Sim maniaczka chciała tylko założyć simreality,nie ma w tym nic złego i uważam że temat nie będzie do zamknięcia bo tu jest sim reality!!
Ja niestety nie moge wgrać tutaj swoich zdjęć bo nieumiem...Brawo za dobry pomysł temat do otwarcia

Sim maniaczka Kasiunia
01.09.2004, 08:07
Mam nadzieje ze znajda sie osoby ktorym ten temat sie spodoba a zdjecia mozna dac z neta a ja se sciagne skin :)

Pozdrowienia dla kasia:) i blomdina

blondina
03.09.2004, 13:16
Cóż zobacze co sie da zrobić,a ja dziękuje i pozdrawiam...

Irma_Lair
03.09.2004, 13:37
Matko Boska...Jesteście okropni!Przecież on/a jest nowa! :angry:

Angeo
03.09.2004, 14:46
Nie wiem jak mozna byc tak bez litosnym, przeciez taki show to niezly pomysl.
A pozatym to nie jest temat do zamkniecia. Kasia z pewnoscia chciala dobrze i dalej to robi. Ja jestem za sim maniaczka kasia :)
I gdy tylko uda mi sie sciagnac cos z netu to sie zapisze :)
Zycze powodzenia, jezeli chcesz mozemy same sobie reality zrobic ^_^

KiTiKeT
03.09.2004, 16:11
ja powiem tyle pomysl jest naprwde dobry wyglada na zorganizowany (wiem ze moj pewnie na taki nie wygladal ale ja juz wiem co i jak) ale wydaje mi sie ze skoro show juz istnieje moze lepiej pomyslec nad czyms czego jeszcze nie bylo?

KiTiKeT
03.09.2004, 19:02
przepraszam ale jak zaczelam pisac komentarz to mnie wenka naszla wybacz nprawde ale wrzucilam to do swojego tematu wiec zaraz conieco skasuje :)

Sim maniaczka Kasiunia
04.09.2004, 08:07
^_^ Spokojnie nie mam ci tego zazłe :)
P.s. Zgłaszajcie się

Cocaine
04.09.2004, 09:56
Może się z tym zgodzę ale czy masz pozwolenie modów i admów/ Nieco skłaniam si,ę ku zgodzeniu się z tym tematem ale nie jestem pewna.........a tak w ogole.....sorry za moj wyskok