Zobacz pełną wersję : Wyspa wakacyjna
:D Kto buduje nowe hotele? Ja zmieniłem całą wyspe wakacyjną ponieważ miałem dosyć tych wszystkich staroci i tych tapet a kto z was jeszcze buduje lub zmienia wyspę wakacyjną? :lol:
ja :P robię sobie np. na wyspie wakacyjnej dom letniskowy - no bo w końcu tylko nasz sim śpi na parceli wakacyjnej, a to że inni "turyści" sa tam w dzień za bardzo nie przeszkadza...
Anez,pokaz :D
Bo ja tam nbuigdy nie robilam z dodatkami :P
Mialam tak zwane przez Grzesika "starocie" :P
Mam ochote zobaczyc takie fajne nowoczesne wyspki :D :rolleyes: ^_^
JA zmieniam często buduje jeszcze sklepy i inne budynki :)
Na wyspie wakacyjnej nie buduję nowych... Ale np. parcelę zwierzęcą i budynek z gwiazdy-tak...
ja nie buduje wyspy wakacyjnej. Bo nigdy nie instaluje ts wakacje, jakos mi w innych simach mieszaja i gra sie wylacza gdy jezdze na wakacje :)
Ale jak mialam zainstalowane to budowalam :D I to bardzo duzo moja wyspa tez byla zupelnie inna...
Ja nie buduje yspy wakacyjnej, ale jesli ktos buduje to niech pokaze zdjatka, ja w ts1malo gralam wiec nie roblam
sorx że sie czepiam ale jaki to ma związek z simsami gwaizdą?? A jeżeli już chodzi o mnie to zostawiam sobie ten wielki hotel na plaży i ten na zimowisko a tak to zmieniam
Ja zawsze zmieniam te parcele, w których są namioty i igla... B) Źle się tam Simy wysypiają :P
a jakie simsy trzeba mieć aby dało się rady zbudować właśną wyspę wakacyjną
Własnej wyspy wakacyjnej nie zbudujesz, ale nowe parcele tak. :P Musisz mieć THE SIMS WAKACJE rzecz jasne.
Julia Olegovna
23.10.2004, 16:09
:O :O Trzeba mieć The Sims Wakacje... Wchodzisz na wyspę wakacyjną bez rodziny i budujesz podobnie jak dom... ;P
A będzie cała twoja jak wszytskie parcele zmienisz (wygląd itp :P) I będą nazywac się np, Zachod Mari I , Zachód Mari 2 :P
Ja często zmieniam. Hotele potrafie robic kilka dni, bo buduję, zaczynam urządzac i mi się to nudzi. Zrobiłam juz 3 hitele, taki kurort zimowy, własną olażę z namiotami, obozowisko, kiedyś nawet miałam obozowisko z drewna w całości, ściągniete rzeczy były... mam tez park wodny zabójczy.
Własnej wyspy wakacyjnej nie zbudujesz, ale nowe parcele tak. :P Musisz mieć THE SIMS WAKACJE rzecz jasne.
łał ja niewiedziałam kurcze to ja biore się za robienie
Ja tam nic niebudowalam bo niemaialam ochoty.
Wydaje mi się, że większość graczy zmienia wyspę wak. wg swoich potrzeb. Np., ja:).
Zmianysą wskazane, Ja tma dostosowuje wszystko do swoich potrzeb. Chodż czsem trudno mi samej sobie dogodzić!
Ghost-duch
10.12.2004, 16:06
Nie da się przecież wstawiać nowych parceli tylko można zmieniać stare parcele na wyspie wakacyjnej
:D
Harimatris
11.12.2004, 20:58
Ani razu nie zdażyło mi się przebudować czegokolwiek na Wyspie Wakacyjnej. No może raz. Kupiłam łóżeczka, kuwety i miski dla zwierzaków, bo umarłyby z głodu na tych Wakacjach!
Ja zmieniam:
- pokoje
- Mebelki wspólne
- Rekwizyty dla zwierzaków
- I dodaje jakieś jedzenie :P
froggermile
02.01.2005, 11:23
Ja zawsze przebubuwuje jakas wyspe wakacyjna.Niektore sa strasznie brzydkie:P Najczesciej buduje nowy hotel i robie kilka pokoi...Ale ostaatnio przestalam przerabiac te parcele, po pierwsze: mam zwalone simsy wakacje, a po drugie: kiedys jak zmienialam cos na wyspie, to sprzedalam telefon i simowie nie mogli wrocic...:laugh:
Szczerze mowiac to ja nigdy nie przebudowywalem wyspy wakacyjnej. Z prostego powodu. Jak masz wszytkie dodatki do the sims, to po prostu nie ma czasu na wyjechanie na wakacje :-( Szkoda ze w the sims 1 nie mozna sobie wziac urlopu.... :ashoot:
Ja zawsze przebudowywuje wyspe... Z nudów... Lubie budować... Tylko czasem przesadzalam z zabawą i mi się hoteliki nie podobały. Ale nadal mam kika fajnych, funkcjonalszych od orginalnych hotelików.
Ja przebudowywałam, tylko zostawialam sobie na deser ten wielki hotel na plaży, Raz jak go zburzyłam przez przypadek, to byłam taka wściekła, ze w koncu zainstalowałam simy od nowa :P:P:P
===>AsIuNiA<===
07.01.2005, 13:28
Kiedyś z nudów trochę sobie przebudowałam wyspe ale nie dużo pododawałam jakieś rzeczy czasem budowałam jakieś domki takie malutkie bzdety a teraz już tego nie robie bo nie mam czasu zbytnio :P :P :P
kasiaczekcool
14.01.2005, 20:03
ja tego nie robie bo nie lubie tej wyspy i tyle
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.