Zobacz pełną wersję : Olbrzym w niebie...
filiprafcio
01.09.2004, 14:36
Co On Tam Robi??
O Jezu!Gościu se śpi i tyle.Podobno czasem przegania.Ja tam niewiem.Jak dla mnie nie jest tam potrzebny.
Akselandra
01.09.2004, 15:17
W razie gdyby nie było widać, to on śpi. Jakoś mi się jeszcze a ni razu nie obudził, a wchodziłam po fasolki co chwilę
Mateusz22
01.09.2004, 21:33
a j 1 raz slysze o tym olbrzymie jak mam sie do niego dostac ?
Ten "olbrzym" to Jonathan Knight jeden z producentów TS.Wydaje mi się ze to jest taki bonus na zakonczenie pierwszej wersji gry i jej wszystkich dodatków.Moze to tez byc oznaka tego ze się przeszło THE SIMS ABRAKADABRA.
Mateusz22
Musisz sobie wyhodowac w ogródku fasole,która urosnie i bedziesz mógł sie po niej wspiąc na inną działke (własnie tam zobaczysz śpiącego olbrzyma :P )
Originally posted by FaJnA@Sep 1 2004, 10:41 PM
Ten "olbrzym" to Jonathan Knight jeden z producentów TS.Wydaje mi się ze to jest taki bonus na zakonczenie pierwszej wersji gry i jej wszystkich dodatków.Moze to tez byc oznaka tego ze się przeszło THE SIMS ABRAKADABRA.
To nie jest Jonathan Knight, tylko Will Wright :P - człowiek, który wymyślił The Sims. :wub:
No i mozna z takiego sloja podebrac magiczne fasolki. Fajnie, co nie ???
A ile mozna zabrać??/?
Z tego słoja kasia:)
Originally posted by Ira@Sep 4 2004, 12:12 AM
A ile mozna zabrać??/?
Z tego słoja kasia:)
Nie pamietam dokladnie ile, ale mozna wziasc jeden raz i chyba tam jest 5 fasolek. Nie duzo ale zawsze cos :D
Koteczek
04.09.2004, 08:56
Trzy fasolki :) Nie pięć.Trzy
Ja sobie na fasoli dom wybudowałam! :D Ale nie da się tam spać, jeść itp. :angry:
Jak ty ten dom se wybudowałaś??? :O
otoz mozna budowac na parceli 99 jest to bardzo proste ;] w momecie kiedy simm wchodzi na fasolke pytaja sie czy chcemy zapisac gre kilkamy 'tak' i odrazu po kliknieciu na tak klikamy na trym kupowania lub budowania i gotowe ;] jestesmy na chmurce i mozemy budowac ;] proste nie ? jesli nie uda sie za pierwszym razem probowac dalej ;] powodzenia ;]
O spoko. Tylko najpierw trzeba mieć odpowiednio wysoką fasolę.
albo sciagnac odpowiedni plik ;] ale tak szczerze to ja mam tych fasolek chyba ze 20 i tylko jedna urosla wystarczajaco wysoko zeby sie po niej wspinac :|
Sprzedałam fasolki i Willa (tego olbrzyma) noi normalnie wybudowałam dom. Ale na każdym kwadraciku są "niewidzialne kupki fasolek" i trzeba je wszystkie posprzedawać co do jednej!
O czym Ty mówisz Królik? Bo ja jakoś nie kumam.
ona mowi ze wy*******ila wszystko co bylo na chmurce (parcela 99 z olbrzymem) i ***nela se tam dom ;] teraz kumasz?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.