Zobacz pełną wersję : pomóżcie jak ściągać żeczy do gry
Madi_girl
05.09.2004, 10:25
Hmmm... Widzę, że jesteś nowa, dlatego powiem Ci jak ściągać. Wchodzisz na jakąś strone z dodatkami. Klikasz na rysunek np. krzesła (lub jak nie ma to napis dowland) i zapisujesz to do odpowiedniego katalogu.
Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłam, ale jak nie zrozumiesz to użył opcji SZUKAJ, a na pewno coś się znajdzie.
Koteczek
05.09.2004, 10:27
Mogłaś jakoś inaczej sformuować ten post,edytuj go,natychmiast,please.
A co do tematu,to wybierasz stronke o the sims z objektami lub sukniami itp.
Potem klikasz na obrazek,lub pod obrazkiem będzie napis.Zależy:).
Jak wgrywać?Prosze bardzo-Kliknij [jak Ci się ściagnie] prawym na plik i wybierz ,,wypakuj pliki,,
Potem wypakuj suknie i twarze do C/Program Files/Maxis/the sims/game data/skins
Objekty do [...]Gamedata/objekts
Mam nadzieje,ze pomogłam,jak tak,to prosze bardzo,a jak nie,to wal śmiało a napewno odpowiem :)
Koteczek dobrze wszystko opasła, a dokładniej sze(albo takie same) wieadomości znajduję sie na głównej stronce, wszystko jest tam opisane od monentu jak kilkasz "Pobierz". Miłego ściągania i witam cie na forum!
ja bym tego lepiej od koteczka nie wyjaśniła a przy okazji witaj siostro
Witam na forum Maju Z. B)
Możesz też czegoś poszukać w katalogu Gdzie wrać? albo jakieś takie o pomocy. I tam pytaj o wszystko co chcesz tak na następny raz :D
Koteczek
07.09.2004, 07:46
Originally posted by Blondi@Sep 5 2004, 05:52 PM
ja bym tego lepiej od koteczka nie wyjaśniła a przy okazji witaj siostro
Witaj siostrzyczko,dzięki za miłe słowa,ale na pewno byś napisała...Nawet 100 razy lepiej ode mnie...
Tu masz link ze stronami do pobierania http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=10544 a tu co gdzie wkleić http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=6045 i witam na forum :)
Skad pobrac rzcezy do gry, rzcezy do gry jest mnostwo wystarczy poszukac w wyszukiwarce
Żeby ściągnąć można też pójść do "Ooo, muszę to mieć" złożyć zamówienie w nowym temacie i zawsze ktoś się odezwie, no bo przecież forum jest po to żeby sobie pomagać.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.