Zobacz pełną wersję : kod___ale looknijcie
pati__:)
18.07.2003, 16:07
Napiszcie mi kod aby zostac od razu gwiazdą ! wiem ze juz to pisaliscie gdzies ale napiszcie jeszcze raz , prosze ( bo chyba jest taki kod :oops:
Pozdrawiam......
pisalismy ze nia ma :roll: nie ma kodu sa przedmioty dzięki którym mozna odrazu stać sie gwiazdą ale kodu nie ma ... :roll:
pati__:)
18.07.2003, 18:14
A jakie są te przedmioty??
no np. ze jak sie spojrzy na jakis obraz to sie podwyzsza energia i takie tam :roll:
Bogini Demeter
21.07.2003, 07:57
Ale Maxis wydała taki programik do Gwiazdy: Można tam zrobić nowego sima i wpisać ile ma gwiazdek. :D :D
Np. Miał zero a nagle jest na szczycie listy gwiazd :D
Ale nie wie czy to działa, a jedy nie słyszałam o takim ,,oszustwie" Że tak powiem :lol:
a gdzie ty to słyszałaś :roll:
Program jest, ale nie służy do dodawania swoim simom gwiazdek.
Nazywa się The Sims Make-A-Celebrity i jest dostępny na stronie Maxisa. Służy do tworzenia nowych gwiazd w dzielniy showbiznesu.
guralka podasz link :lol: to sobie stworze Shakire, góralka podasz??? plis :lol: bede wdzieczna :oops:
guralka podasz link :lol: to sobie stworze Shakire, góralka podasz??? plis :lol: bede wdzieczna :oops:
Ten program jest na www.thesims.com
świetnie tylko gdzie to szukać?! wiem że na tej stronie ale gdzie tego szukać?! jak ci tak łatwo mówić?!
http://thesims.ea.com/us/getcool/makecool.html
Ni jestem pewien, bo nie znam niemieckiego (o ile to niemiecki), ale na stronie .::Shaklin's Simpage::. jest taki obrazek, co można zostać gwiazdą ja się na niego patrzy.
Podaję link:
http://www.shaklin.page.cx/
Wybiera się ::.Verschiedenes.::, strone drugą i to jest przedostatni przedmiot na dole.
Taa... to chyba jest niemiecki :D i wlasnie dlatego nic z tego nie czaje :) :)
dowiedziałam sie też (do guralki i galazka) że to jest też na www.simbazar.prv.pl lub www.simbazar.civ.pl . Tam sami poszukajcie (a sorry, kapnełam się że nie wiem czy to można ściągać :roll: )
Niektóre strony zamieszczają programy ze strony Maxisa, bo tam żeby coś ściągnąć trzeba być zarejestrowanym (a nie każdy może - właściciele piratów).
Bogini Demeter
23.07.2003, 08:55
Nie stety, żeczywiście ni każdy! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
trzeba liczyc się z konsekfencjami tego ze macie piraty :roll: przeciez maxis nie bedzie robił rzaczy dla piratów :wink:
Hermiona Granger
23.07.2003, 15:20
z pewnoscia niemiecki moj brat by skapowal co tam pisze ale go nie ma...
Niemca się uczę, więc wypadałoby znać co nieco... Jeżeli chcecie ściągnąć obraz, gdzie ustawiasz czy masz byc np. gwiazdą czy przyjacielem gwiazdy to na tej niemieckiej stronie klikacie na "Downloads" potem na "Verschiedenes" strona 2. Nazea obiektu "Be a Megastar-Pic V2" ;) . Jest tam wiele ciekawych rzeczy np. znaki zakazu wstepu do naszej chaty (KM1 to nie dla zwierząt jest :( ) , klatki do tańców gogo :lol: , dodatek dzięki któremu możemy pogadać (jak ze zwykłym simem) z Christiną Aguilerą, Avril lub Marilyn Monroe - to z dziale "Spezial" . Wystarczy tylko poszukać ;)
Niemca się uczę, więc wypadałoby znać co nieco... Jeżeli chcecie ściągnąć obraz, gdzie ustawiasz czy masz byc np. gwiazdą czy przyjacielem gwiazdy to na tej niemieckiej stronie klikacie na "Downloads" potem na "Verschiedenes" strona 2. Nazea obiektu "Be a Megastar-Pic V2" ;) . Jest tam wiele ciekawych rzeczy np. znaki zakazu wstepu do naszej chaty (KM1 to nie dla zwierząt jest :( ) , klatki do tańców gogo :lol: , dodatek dzięki któremu możemy pogadać (jak ze zwykłym simem) z Christiną Aguilerą, Avril lub Marilyn Monroe - to z dziale "Spezial" . Wystarczy tylko poszukać ;)
A ściągnęłaś juz coś :( np. ten obraz, bo mi się jakoś nie chce ściągnąć
ja nie sciagalem nic z tej strony ... bo nie ciekawi mnie na niej nic :roll: a nie ma tam tego co szukam i szukam i znalexc nie moge :wink:
Ni wiem, czy o to ci chodzi catia, ale ja sobie ściągnałem ten znak drogowy, bo myślałem, też, że, ludzi nie będą włażić i jak mojemu simowi kazałem na to poptrzeć, to on odszedł z rodziny.
mnie nic tam nieciekawi 8) i nie ściągam :lol: :roll:
A czy przypadkiem nie ściągnie się z tamtąd wirusa??
Wiesz, zawsze jest takie ryzyko. Sprawdź sobie jakimś programem.
Ale ja tyle już rzeczy pościągałem i wirusa nie mam, więc ty może też nie będziesz miała pecha :) :)
Throw ja tego znaku nie ściągałam, pisało, że to odstrasza sąsiadów i nie będą przychodzić, Galazek ściągnęłam sobie obrazek, który robi z ciebie od razu gwiazdę i dodatek, że np. możesz przytulić fanatycznego wielbiciela :lol: ... A czemu Ci nie działa to nie wiem :(
Widocznie juz taki mój los :( :(
a jak chce ściągnąć to że można gadać z Avril Christina augilera m.monroe to do jakiego pliku, napewno nie do objects, no nie?
Catia, może i sąsiedzi nie będą przychodzić. Nie wiem, bo za długi z tym znakiem nie grałem :wink: .
galazek - może żeś se źle wkleił, albo coś....
Nie, mi się on w ogóle nie chce ściągnąć. Pokazuje się jakiś błąd, ale jakoś przeżyję bez tego obrazka
No powinieneś. Żadne głupie obrazki! Trzeba ciężko pracować, żeby być gwiazdą :wink: .
czy ktoś mi odpowie do jakiego pliku mam wgrać to że można gadać z Avril i innym gwiazdami...?
Do Downloads lub do GameData/Objects :)
I tak wam lepiej. mi się wczytuje "nie można wczytać niektórych obiektów!" /; wogóle simy zniszczone.
Kama2002
29.09.2003, 18:43
To usuń ten plik. Powinno być już dobrze. Gorzej, jeśli nie pamiętasz jego nazwy :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.