Zobacz pełną wersję : Czy wiecie ze...
Hej!
Mam dla was swieze wiesci! Czy byliscie na oficjalnej stronie thesims.com ? Posiadacie gwiazde? Czym predzej wejdzcie na strone i pobierzcie gwiazdy rocku Bon Jovi i Richie Sambora ktorzy rowniez znajda sie w dzilenicy show biznesu!
nie mam gwiazdy ale pisze dlatego że masz ładnego kotka
Kicia rzeczywiście ładna. No a ja mam gwiazdę ale nie jestem zwolenniczką ściągania, więc nie ściągne, po za tym no ... nie chcę nowych gwiazd wystarczą mi te, które mam.
Sensiqúe
07.09.2004, 08:12
No nie wiem jak Wy, ale lece na tą stronke i sobie chyba ściągne te gwiazdy :D
Ja nie ściągam bo już dzisiaj nie będę miała simsów 1 ;( bo oczywiście 2 nie ruszy na moim gracie z takim zapchanym dyskiem jaki mam.
Adziczka ja tylko przypominam że post musi mieć przynajmniej 6 sensownych słów! Przeczytaj sobie REGULAMIN
Adziczka ja tylko przypominam że post musi mieć przynajmniej 6 sensownych słów! Przeczytaj sobie REGULAMIN
ammy nie przesadzaj (to som 3 słowa ale z tym co już napisalem bedzie 13 a nawet 15)
nie napisalas nic na temat, a mowisz bez sensu.. ja akurat nie mam gwiazdy, bo wole sobie kupic ts2 ;p
Ja gwiazde dostałam rok temu, a Abre dokupiłam se w grudniu, więc ja nie czekałabym roku czasu aż pojawi sie gra.
Wiem,wiem,że nie dobry temat i że odbiegne od tematu.Ale nie chcę zaśmiecać forum jakim kolejnym tematem.
Czy ci,co mają oryginalną gwiazdę,z tyłu na pudełku zauważyli coś dziwnego?A mianowicie,chodzi mi o to,że przy tym obrazku z masażystą,gdzie kończy się ta taka płyta(podłoga) niebieska jest żaba z abrakadabry!A wtedy do wydania abrakadabry,zostały z trzy miesiące!I jeszcze coś,na filmikach z gry podstawowej gdy się grę uruchamiało,były meble które pojawiły się dopiero później!I ten taki gostek tańczący przed radiem.Ta animacja jest do ściągnięcia przed lustrem z cheap frills.I były tam też i simy,które nigdy się w grze nie pojawiły.
Czyli że twórcy tak jakby "zrobili" już wtedy za czasów podstawówki kolejne części.
Ale napisałam to dlatego,że chcę wiedzieć czy wy też to zauważyliście.
A te gwiazdy do ściągnięcia są dziwne,raz ściągnełam i niedziałały.
No rzeczywiście jest żaba! Kurde ja bym tego sama nie dostrzeła gdybyś mi nie powiedziała.
A co do tych gwiazd to mi też nie działały :( szkoda
andonezja
31.10.2004, 00:58
sprawdzilabym ta zabe, ale pozyczylam gwiazde kolezance ;d
a co do gwiazd z ts.com to juz je wczesniej sciagnelam ;d
no właśnie! ja też sie dziwiłem z tym filmikiem, gdyż były tam inne telewizory, i ogólnie inne przedmioty. Inaczej sie simy zachowywały- bo to były zbyt "skomplikowane" ruch jak na The Sims normalne...............ja myślałem że dali to do pierwszej wesji Simsów jaka weszła na rynek (może TS 1.0 ?) a usunęli to w nastepnych wersjach gry (TS 1.5 2.0 :D ??) dziwne.........
Widać twórcy się "sypneli".Może wydacą kolejną część?Może to ich plan awaryjny na wypadek,gdyby kolejne części TS2 się źle sprzedawały??
Ale mam chorą wyobraźnię.
Hej!
Mam dla was swieze wiesci! Czy byliscie na oficjalnej stronie thesims.com ? Posiadacie gwiazde? Czym predzej wejdzcie na strone i pobierzcie gwiazdy rocku Bon Jovi i Richie Sambora ktorzy rowniez znajda sie w dzilenicy show biznesu!
tak byłam, ale admini i mody to już wogóle chyba nie wchodzą na to forum (TSG) bo robi się tu R**********L!!!! xP xP
Nie wiem czy sie tu tak zachwycac... Przeciez ich mozna tylko prosic o autograf... Co innego jakby mozna bylo sie z nimi zapoznac, ale np. dopiero wtedy jak by sie mialo 6 gwiazdek. Troche beznadziejnie... :ashoot:
SzamAnka
02.02.2005, 15:14
gdzie dokładnie są te postacie? :O
Wiem,wiem,że nie dobry temat i że odbiegne od tematu.Ale nie chcę zaśmiecać forum jakim kolejnym tematem.
Czy ci,co mają oryginalną gwiazdę,z tyłu na pudełku zauważyli coś dziwnego?A mianowicie,chodzi mi o to,że przy tym obrazku z masażystą,gdzie kończy się ta taka płyta(podłoga) niebieska jest żaba z abrakadabry!A wtedy do wydania abrakadabry,zostały z trzy miesiące!I jeszcze coś,na filmikach z gry podstawowej gdy się grę uruchamiało,były meble które pojawiły się dopiero później!I ten taki gostek tańczący przed radiem.Ta animacja jest do ściągnięcia przed lustrem z cheap frills.I były tam też i simy,które nigdy się w grze nie pojawiły.
Czyli że twórcy tak jakby "zrobili" już wtedy za czasów podstawówki kolejne części.
Ale napisałam to dlatego,że chcę wiedzieć czy wy też to zauważyliście.
A te gwiazdy do ściągnięcia są dziwne,raz ściągnełam i niedziałały.
To nie żaba, tylko przyciemniona gwiazdka nad tą babką! To wy się nie orientujecie?
gruszka.
05.02.2005, 13:59
Ja nie lubie ściągać rzeczy do simsów bo gdy już się na coś zdecyduje to akurat ten plik jest zainfekowany :( :(
A poza tym simsy dla mnie są fajnę bez dodatków z netu ;) ;)
A ja nie mówie żeby ludki nie ściągały takich dupereli akżdy niech robi co chce..... ;) ;) ;)
:* :* :* Dla wszystkich :*:*:*:*:*:*:*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.