Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podobno..

Angeo
10.09.2004, 10:23
Hello! ^_^

Slyszalam, ze kiedy dlugo mieszka sie w abrakadabrowie i gdy sie bardzo dobrze czaruje nasza dzialke w nocy odwiedza jakis dyskretny, czarny kot z czerowonymi oczami i ze jest malo zauwazalny :wacko: Czy to prawda? Czy ktos z was go widzial ?! Ja osobiscie, nie :(

Sensiqúe
10.09.2004, 12:28
Hmm.....nieee...to raczej niemożliwe..ja o niczym takim nie słyszałam...mnie samej tez sie nic takiego nie stało.... :huh:

P.S> i po raz drugi Adziczka pochwalam Twój pięękny i słodki avek z piesiem :P

ruda
10.09.2004, 12:32
JA także o niczym takim nie słyszalam wiec chyba tego nie ma musial to ktos pewnie wymyśleć i wpisac gdzies gdzie to przeczytałaś ! :(

Angeo
10.09.2004, 12:49
Mowila mi to jakas dziewczyna na gg :huh: i na jakies stronce posiweconej abrze to bylo
Dziekuje blondi :) Jak wroce z niemiec zrobie swoj wlasny i poprosze cie o jego ocenke :)

Kamilllek
10.09.2004, 13:00
Ja też o niczym takim nie słyszałem ??? :blink: ale nie wiem czy to prawda bo dopiero od 3 dni jestem na abrakadabrowie B) bo te magimonety (ciężko zdobyć) :wacko:

Madi_girl
10.09.2004, 13:16
wiem, że ciężko dlatego korzystam z grzybka :D
Ja niestety też nie słyszałam o czymś takim jak ten czarny kot... Może ktoś zrobił Ci taki głupi dowcip

Kamilllek
10.09.2004, 14:00
No bo 3 dni temu ściągnołem tego grzybka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angeo
10.09.2004, 21:39
^_^ A ja to w ogole jeszcze nie mieszkalam na tej dzialce. Ale jak to osobiscie odkrzyje to dam znac

Lillian
11.09.2004, 09:41
Zanim mi się popsuły Simy i zainstalowałam je na nowo,mieszkałam dłuugo w Abrakadabrowie i żaden kot do mnie nie przylazł mimo iż czarowałam.I duch bez głowy też mi nie przyszedł.Sądzę że to bujda.A może Adziczko,pamiętasz stronę gdzie to pisało?

Elún
11.09.2004, 13:24
Originally posted by Adziczka@Sep 10 2004, 01:49 PM
Mowila mi to jakas dziewczyna na gg
Pewnie Ci wciskala. Ja osobiście sie z tym nie spotkalam -_-

gryzia
27.09.2004, 18:54
Ja mieszkalam na tej jednej dzialce no i nic ciekawego poprostu nudy.

Robert
27.09.2004, 19:04
Chyba ten, który pisał o tym kocie sam go miał (ale w głowie...). Niczego takiego nie ma...

Pinia
03.10.2004, 12:36
Wątpię żeby takie coś było. Duchy mnie odwiedzały, ale tylko gdy miałam grobowiec.

♪Suzka♪
17.02.2005, 16:50
Hello! ^_^

Slyszalam, ze kiedy dlugo mieszka sie w abrakadabrowie i gdy sie bardzo dobrze czaruje nasza dzialke w nocy odwiedza jakis dyskretny, czarny kot z czerowonymi oczami i ze jest malo zauwazalny :wacko: Czy to prawda? Czy ktos z was go widzial ?! Ja osobiscie, nie :(
Dobra, dosyć tego : może nie zauważyliście, ale na forum jest MILIARD tematów w stylu: "po 300 dniach mieszkania na uroczysku przyjdzie troll bez głowy" (sic!) albo: "jak długo bedziesz mieszkać w abrakadabrowie to bedziesz miał wybuchający składnik"...z lekka mnie to wnerwia, więc przeczytajcie, z łaski swej ten tekst i NIE DAWAJCIE TAKICH TEMATÓW!!!!!:
1.TO. JEST. BUJDA. MIESZKAM.NA.UROCZYSKU.JUŻ.500.DNI. I ŻADNYCH , MÓWIE WAM , TROLLI NIE BYŁO!!!!!! Wieżycie we wszystko, co usłyszycie, no ludzie!
2.Ale jak już tak bardzoooo chcecie powiedzieć o tych plotkach, to wchodzicie na mój nowy temat (jedyny , narazie, taki na forum) "ploty i pogłoski o abrze" i bazgrolicie se do woli. Dziękuję.
--------------
Poźdro dla wszystkich! :)

§Saphira§
22.02.2005, 20:38
co prawda w Abrakadabrowie nie mieszkam, ale zauważyłam w doniesieniach o dziwnych stworach co wtedy ,,podobno" przychodzą jedną szczególną rzecz:

Najpierw czytałam o wampirze bez głowy, trollu i nowym składniku ,,smród trolla". W następnym poście to troll był bez głowy, dołączyły też duchy, które zachowują się jak normwlni simowie. W kolejnym doniesieniu to duch jest bez głowy, troll i wampir znikają, a na ich miejsce pojawia się kot. Ludzie!! Zdecydujcie się w końcu!
(Nawiasem mówiąc uważam, że to wszystko bzdury)

♪Suzka♪
23.02.2005, 13:48
co prawda w Abrakadabrowie nie mieszkam, ale zauważyłam w doniesieniach o dziwnych stworach co wtedy ,,podobno" przychodzą jedną szczególną rzecz:

Najpierw czytałam o wampirze bez głowy, trollu i nowym składniku ,,smród trolla". W następnym poście to troll był bez głowy, dołączyły też duchy, które zachowują się jak normwlni simowie. W kolejnym doniesieniu to duch jest bez głowy, troll i wampir znikają, a na ich miejsce pojawia się kot. Ludzie!! Zdecydujcie się w końcu!
(Nawiasem mówiąc uważam, że to wszystko bzdury)
No jasne że to bzdury! Dobrze mówisz Saphira...człowiek aż się łapie za głowę, jak coś takiego widzi!!!!!!!Jakiś troll beż głowy...wampir...boshe m ó j boshe! A jeśli ktoś widział (albo twierdzi, że widział) tego trolla czy co tam, to nich da tutaj zdjątko! I bez wymówek, że się nie zrobiło (ups, troche przesadziłam...sorka), bo ja nie sądzę, żeby na całym forum nikt nie mieszkał 300 dni (ja mieszkałam 500 i nic mi nie przylazłlo!!!!!!!!!!!) i nie zrobił zdjęcia trolla!!!!!!!!! :wall: Oczywiście, jeśli to prawda...a jeśli ktos ściąga se trolla z neta, to nich sie wstydzi!

§Saphira§
23.02.2005, 14:03
O ile się orientuję, takie przenoszenie faktów nazywa się: PLOTKA. Myślę, że (przy takim rozwoju wydarzeń) w następnym wydaniu to kot będzie bez głowy, a do drzwi zapuka Harry Potter (nie żebym miała coś przeciwko HP)

♪Suzka♪
24.02.2005, 16:51
O ile się orientuję, takie przenoszenie faktów nazywa się: PLOTKA. Myślę, że (przy takim rozwoju wydarzeń) w następnym wydaniu to kot będzie bez głowy, a do drzwi zapuka Harry Potter (nie żebym miała coś przeciwko HP)
No jasne, że plotka!!!!!Dobrze powiedziałaś z tym harrym potterem... :D POWTARZAM:TO NIE PRAWDA!!!!! I ja naaaaprawdę jestem ciekawa, kto te wszystkie ploty rozpuszcza...hyba Will Wright z kompleksem nie doróbki w grze...ludzie nie wieżcie w to!!!!!!!
Nie wierzcie w te wszystkie plotki!!!!!!!!!

koralinka
25.02.2005, 18:34
nie coś takiego nie istnieje osobiście mieszkałam w abrakadabrowie 200 dni jedna simka jeden sim z dzieckiem ale nic takiego sie nie zdarzyło ale za to na całej działce miałam chyba z 20 fasoli i tych małych drzewek 10 a kryształów - wszystkie jakie istnieją i smoki tyllko mi te smoki po 10 dniach uciekały aha jak pzrze te 200 dni siedziałam na muchomorze to miałam prawie całą działkę w muchomorach bo a ich nie zbierałamale nigdy mi sie nie zjawił kot z czerwonymi oczami a ja zawsze jak simoewie spali patrolowałam ulice bo kto wie może sie duch bez głowy zjawi albo smród trola więc patrzałam ale kotk to nigdy nie byłó :D troszke sie rozpisałam ale to szczegół

Jenny_Werles
10.07.2005, 13:01
Ten cały wampir i troll i duch i ktos tam bez głowy to po prostu... ZAKLĘCIA!! "Piekna i Bestia" faceci zamieniaja sie w trolla, wampira, wilkołaka i jeżdźca bez głowy!! A magiczny nektar = Duch!! Kot to Kali Starys ma czerwone oczy i jestczarny to zwykły kot u mnie przesiaduje całymi dniami (u smoka) :D

Simuś
10.07.2005, 13:57
Wszystko się wyjaśniło szkoda że w abrze jeśli dziecko urodzi się wtedy kiedy jeden simów jest pod czarem "piękna i bestia" nie będzie wyglądać jak potwór i tak do końca życia Cool