Zobacz pełną wersję : Pomocy!! Mam od niedawna Simis Gwiazdę!!!
Kolorkowa
30.09.2004, 17:42
Od przedwczoraj mam Simis Gwiazdę i nie mogę zdobyć 1 gwiazdki bo jak ide do robienia zdjęcia to jej sie podoba tylko ta reklama co ona tak wymachuje paczką(to po angielsku print ad czy coś takiego) i ni by sie podoba ale nie chce mi dać gwiazdki (mam już połowe) mam też całą charyzmę wysportowani i mam całą inwencję :) pomocy !!!
sprubuj zdobyć przynajmniej 3 kreski z kazdego mozę pomoże?:P:P:PP:P:P:P:P:P:P:
no marza moze miec racje bo np. z pracom jest tak ze jesli masz wiecej czego niz jest wymagane to awansu nie dostaniesz...
ja robiłam tak że jechałam do karaoke wchodziłam na tą scene i śpiewałam tak długo aż dostawałam gwiazdke. Tylko warunek jest taki że twój sim musi mieć wszystko na full jeśli chodzi o jego potrzeby. Spróbuj może podziała.
Powodzenia
To znaczy ja wam powiem tak jest czasami takie coś jak np. masz zielone kreski to mu się nie podoba to poczekaj aż spadnie u mnie to pomaga ale oczywi,scie spadła na i oł lub !albo tak jak kayka wystęopuj u pappariziego aż w końcu kliknie ci te zdjecei!!
Ja robilem to tak ze ide do paparazji klikalem bardzo duzo razy aby wreszcie byl zadowolny z zdjecia i gotowa gwiazdka
Mósisz dbac o swoich fanów,a tagrze spiewac ale to sie udaje jerzeli twój sim ma dosc dobrry chumor.
savickas
02.10.2004, 18:34
Prosze podaj mi swoj email bo musz ci cos powiedziec. A tak w ogole to w jakim miescie mieszkasz? :D
Jesli ktos mieszka w poblizu Bełchatowa lub w Bełchatowie i ma Simsy Gwiazde lub The Sims2 to prosze skontaktowac sie ze mna. Plissssssssssssss!!!!!!!!!! ;(
Mój email to
[email protected]
strawberry
03.10.2004, 16:02
moj problem jest w sumie mały. bo mam abrakadabre z randka, balanga, gwiazda i wakacjami(wiecie mam nadzieje o co chodzi) no i jedna babka (Merlin) ma juz 4 gwiazdki, no i robi sobie foto i wogle gra w filmach, ale jest film >wystap w scenie walki< i jest ze ja musze miec 3.5 , a mam 4 i rezyser i tak wygania Merlin! O CO CHODZI ? aha, czy i Wam na impreze przyjachała Christina Aquilera albo Drew Carrey(?), i czy jak jush bede miała na maxa gwiazdek to bede mogla załozyc własny interes ? plizz...POMÓŻCIE :D no i najważniejsze > jak nie mialam agenta jezdzilam `autobusem` potem bialym autkiem, teraz limuzyny, a jak jestem w dzielnicy showbiznesu, to przyjezdzaja tam laski w rózowych limuzynach. czy ja tez bede taka miała ?
Irma_Lair
10.10.2004, 12:47
Musizsz dużo śpiewać na karaoke i przede wszyskim mieć na max charyzme!
Irma_Lair
10.10.2004, 12:47
Aha :witaj: na forum
Wątpię,że to dobry temat,ale nie chcę zaśmiecać forum kolejnym.Tak więc gdy wychodzisz poraz pierwszy na wybieg,i klikniesz na wybieg,masz trzy opcje po angielsku :High furnitury i jakieś tam jeszcze dwa.Kiedyś taki kliknełam i moja simka usiadła na wybiegu!Wiecie..tak jak na kocu tyle że tak bardziej gwieazdorsko,wiecie...uniosła głowę,przesłała całusa itd.Słyszałam też,że komuś sim się na wybiegu wywalił.Wiecie może coś na ten temat?
Ja na ten temat nic niewiem i nic takiego nieslyszala.
A szkoda.Już myślałam że ktoś coś o tym wie.Szkoda że nie mam zdjęca :( .Ale jak mi się to znów przytrafi to dam.Gryzia,a ta mała wioska koło Gdańska to Starogard Gdański?
Nie ja serio ze to mala wioska jak wiesz gdzie sa Kartuzy to niedaleko,a oco chodzi?
Kartuzy?Szkoda.Myślałam że chociarz ktoś jest z takiej wiochy jak starogard.
Akurat ja niemieszkam w Kartuzach tylko niedaleko.
Od przedwczoraj mam Simis Gwiazdę i nie mogę zdobyć 1 gwiazdki bo jak ide do robienia zdjęcia to jej sie podoba tylko ta reklama co ona tak wymachuje paczką(to po angielsku print ad czy coś takiego) i ni by sie podoba ale nie chce mi dać gwiazdki (mam już połowe) mam też całą charyzmę wysportowani i mam całą inwencję :) pomocy !!!
Sprubuj tak kilka razy
To POMAGA!!!!!!
ja mam juz piec gwiazdek i pewnego razu przyjechala do mnie do domu merlin monrow i miala limuzyne co po jednej stronie bylo z 11okien
Ja sie zawsze tyle namęczę w tej dzielnicy showbiznesu żeby zdobyć te gwiazdki.
Kamirurosu
01.11.2004, 08:59
mozna jeszcze otrzymac gwiazdke w takiej sytuacji jak np.:
całujesz sie z jakąs gwiazda, albo sie z nia kłocisz na powaznie i wtedy robi ci niespodziwanie zdjecie paparazzi mi sie to kilka razy zdarzyło, ale czasem tez potrafia odebrac za to gwiazdke wiec to takie rysyko jest... :\
Kolorkowa
01.11.2004, 17:39
Dziękuje wam wszystkim za pomoc. :)
Korinthiana
07.11.2004, 13:45
Najlepiej jest poznawać grę na własnych błędach! Pamiętam moje pierwsze kroki w grze. Nie wiedziałam o co w tym chodzi! Teraz już wiem o co chodzi w każdej części. Nawe sims2 nie sprawiły mi żadnych problemów! :D
Najlepiej jeśli masz dobry humorek. Wtedy się podoba. Ale nie poddawaj się! Jeżeli nie chce Tobie dac tej połówki gwiazdki to próbuj aż do skutku! Ale nie pozuj wtedy gdy twoj sim/simka ma zły humor!
Z praca wcale tak nie jest ze jak masz wiecej punktow to nie dostaniesz awansow- wiem na wlasnym przykladzie. Ale zeby uzyskac 1 gwiazdke to nie wystarczy raz isc do reklamy. Ja chyba z 20 razy musialem wystepowac przed publicznoscia zeby dostac pol gwiazdki, a dalej tez tak bylo. POZDRAWIAM :ashoot:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.