Zobacz pełną wersję : Restaurant Empire
"Gry menadżerskie są popularne. Wszystko zaczęło się oczywiście od słynnego SimCity, potem przyszedł czas na symulację działania parku rozrywki, ZOO, kurortunadmorskiego i pizzeri. Teraz czas na wysoką haute cuisine, czyli kuchnię w wykonaniu mistrzów. Przejmujemy małą rodzinną restaurację w Paryżu i wykorzystując umiejętności w planowaniu i liczeniu pieniędzy, zmieniamy ją powoli w potężne kulinarne imperium. Planujemy menu, zatrudniamy pracowników i reagujemy na ich skargi. Z czasem zarabiamy spore pieniądze, a nasza restauracjazyskuje prestiż. Gdy dysponujemy odpowiednimi środkami, wykopujemy inne restauracje i rozpoczynamy podbijanie gastronomicznego świata. Gra jest trójwymiarowa. Grafika jest ładna i choć nie powala, to doskonale sprawdza się w czasie zabawy. Znacznie gorzej wypada oprawa dźwiękowa. Ale i tak warto grać."
Co sądzicie o tej grze :?: :?: Ja uważam że jest interesująca :wink:
Nie mam tej gry, ale kolega mi mówił, że jest całkiem fajna
Nikt inny nie ma nic do powiedzenia :?: :?: :?
Powiedzcie czy warto ją mieć.
Nie gralem w to ... ale chyba fajne ... a to nie jest podobne do tego pizza sydycate ?? czy jak to tam ?? :wink: ale mysle ze chyba warto ja kupic ...
Widziałam jedną fotkę i trochę podobne do comection (mniejsza z pisownią) tylko że 3D no i restauracja.
Nejlepiej poszukać recenzji w internecie :wink: :wink: W clicku! dostała 2 na 6, a gdzieś tam indziej 8 na 10, więc zdania są podzielone
Nie należy ufać clikowi (według mnie) Pamiętam raz przeczytałem recenzję jakiejś badziewiarskiej gry ocena inny pism: totalna lipa!
ale swoją drogą ten restaurant całkiem fajny (grałem u kumpla)
trochę jak pizza syndicate ale 3D no i można podawać coś innego niż pizzę. 8)
Czytałam niedawno recenzję tego, jakiś gościu najpierw chwali grę ,potem strasznie krytykuje jakby to byla najgorsza gra świata, i pod koniec mówi że warto kupić bo ..blabla. Skołowało mnie zupełnie :?
Ja mam tą grę :!: Jest COOL poprostu SUUPER :!: :!: :!:
I można kupić za jedyne 29,90zł Spoko gierka polecam każdemu :wink:
Eee... Jakie 2 plytki??? Jest tylko jedna, przynajmniej ja mam jedną...
saper_unreal
01.08.2003, 04:53
Z czego jedna to napewno z dodatkowy misjami czy cus, cos podobnego jest w Traffic Giant ;)
... to mam pewien problem. nie mam zielonego pojęcia jak zgłosic się na konkurs. mógłby mi ktoś pomóc??
... to mam pewien problem. nie mam zielonego pojęcia jak zgłosic się na konkurs. mógłby mi ktoś pomóc??
Z tego, co wiem, nie można samemu zgłosić się na konkurs. Trzeba najpierw zdobyć trochę umiejętności, a we właściwym czasie dostajemy informację o konkursie i wtedy wystarczy kliknąć na taki duży biały budynek. Przynajmniej u mnie tak było.
czyli nie ma jakiejś możliwości aby to przyspieszyć?? ;(
serendipity
02.04.2006, 12:23
Kupiłem kiedyś tą grę (oryginał) i potem żałowałem kasy... Straszny śmieć... Słaba grafika, tekstury, słaba grywalność.... Nie radzę tracić na tę grę kasy... Polecam zaoszczedzic troche wiecej i kupić np; Zoo Tycoon 2 PL.... :) :| :)
pamietam jak kupilem (nie raczej nie:P) gra jest celujaca tylko znajde plytke i postanawiam niedlugo zainstalowac
Cococzek
06.05.2006, 14:57
ja ją mam warto kupić i kosztuje tylko bodajże 19 zł albo 10 zł nie pamiętam polecam tą gierke a więc za takie pieniądze Warto
a żeby zgłosić się na konkurs wejdźw misje i za jakiś czas gdy pójdziesz do wójka to on cię poinformuje a żeby wxiąć udział w konkursie w wolnej grze trzeba się podszkolić i zdobyc chyba 5 gwiazdek oraz zaopatrzyć swąrestauracje w najlepsze składniki które chcą sprzedać ci goście
Cococzek
06.05.2006, 15:04
Kupiłem kiedyś tą grę (oryginał) i potem żałowałem kasy... Straszny śmieć... Słaba grafika, tekstury, słaba grywalność.... Nie radzę tracić na tę grę kasy... Polecam zaoszczedzic troche wiecej i kupić np; Zoo Tycoon 2 PL.... :) :| :)
a ja się nie zgodzę kiedys była w biedrące gra Zoo empire tej samej wytwórni co restaurant empire zobaczcie w Empiku i w innych sklepach może jest ta gierka kosztuje bodajże 19 zł tylko nie ma do niej kodów tak jak do zoo tycoon 2 ale za to kody są do Restaurant empire a po za tym jak można mieć pirata w internecie nie ma tej gierki
Cococzek
06.05.2006, 15:10
przepraszam za post pod postem co tereska ?? ja kupiłem za bodajże 10 zł w biedronce pełną wersję a gra jest na 1 płycie a nie na 2
aluminium.
25.04.2009, 19:34
Ja mam i nie żałuje kasy.
Bardzo fajna a grafika mi nie przeszkadza.
Polecam.!
z jakiejs gazety to chyba mam ;p malo rozwinieta.. ale mozna pograc z nudow, ale juz od dawna tego nie robilam..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.