Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc
Chciałabym się dowiedzieć, gdzie znajduje się parcela 99?Proszę o szybką odpowiedź. ;(
Witaj na worum!Parceli 99 nie ma.Można ją sobie stworzyć,ale to ci wytłumaczą w innym temacie.
na parceli nr 99 znajduje sie olbrzym i magiczne fasolki ;] dokladniej rzecz biorac dostanies sie tam jak Ci wyrosnie jam fasola i bedzie wystarczajaco duza by sie po niej wspinac...
ale głupia ta fasola w ogóle nie chce rosnąć!
ale głupia ta fasola w ogóle nie chce rosnąć!Ona mi wogóle się nie pojawiła :\ Mimo że czaruję naprawdę dużo i nic kurde nie rośnie...
Ona mi wogóle się nie pojawiła :\ Mimo że czaruję naprawdę dużo i nic kurde nie rośnie...
Słyszałam, że najpierw musi Ci wyrosnąć pierwsza fasola, kiedy będzie w połowie wysoka, musisz tyle czarować aby pojawiłasię druga i urosła na tyle ile jest połowa tej pierwszej, wtedy ta pierwsza zacznie znowu rosnąć i druga zatrzyma się w miejscu, jak pierwsza urośnie to dopiero zacznie powoli rosnąć.
Mateusz22
11.10.2004, 15:07
mi fasola kiedys urrosla a w sumei nie mi bo sciagnelem z neta ale fajny ten olbrzym wybudowalem se tam u niego dom
Ja sobie tam nigdy domka niewybudowałam.
Jak dobrze mi się zdaje to parcela 99 to na fasoli a tak wogle może mi ktoś podać linka z działem co gdzie wgrać?
Downalds czy jakoś tak, napewno sie zorientujesz.
Możecie podać mi linka skąd ściągnąć te fasole?
:1smutny:
Użyj opcji szukaj, nie wszystko można położyć na tacę...zamykam temat bo jest on jeden z wielu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.