Zobacz pełną wersję : Najlepsze rozszerzenie do TheSims
hiphopówa
14.02.2004, 14:25
Otwieram małe głosowanko!
Która część TheSims jest dla Was najlepsza ?
Pozdrowionka, piszcie !
Samantha
14.02.2004, 14:34
Ja najbardziej lubię The Sims Gwiazda,gdyż tam jest taki fajny klimat(szczeg. jak jest się gwiazdą ^_^ ) a najmniej to chybaThe Sims Światowe życie.Wskazałabym The Sims ,ale chodziło o dodatki :lol:,a po za tym "swiatowka" jest dla mnie nudna w porównaniu do innych czesci :P.
O najlepszych dodatkach rozmawiamy np. tu:
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3132&hl=
Umówmy się, że w tym temacie będziemy mówić, które rozszerzenie uważamy za najsłabsze. Nie wykluczam, że to też już kiedyś było, ale na razie nie znalałem... :lol: ;) Ok? ;)
najsłabsze?
Chyba żadne... Każde coś wniosło do Simsów coś czego jeszcze nie było.. :)
Moim zdaniem Światowe życie. Oprócz przedmiotów i kosmetycznych poprawek, i zawodów, to nic nowego...
Żadnych rewolucyjnych zmian...
Dla mnie najsłapsza to BALANGA, najmniej dopracowana
Ja uwielbiam GWIAZDE, a nudzi mi sie ABRAKADABRA, poprostu jak już odkryje sie wszystkie czary i wszystko sie zrobi, to są nudy i nie ma co robić :angry: :angry: :angry:
Ja tez nie znosze balangi...jest strasznie nudna, imprezy sa dretwe, simy ciagle sie blokuja, pozatym energia tak szybko spada, ze nie oplaca sie robic imprez skoro niedlugo potem trzeba wszystkich zostawic i pojsc do lozka <_<
Moim zdaniem najsłabszy dodatek to TS światowe życie! Nic o wego oprucz przedmiotów!
Moim zdaniem najsłabsze i najnudniejsze są :balanga i światowe życie;)
Najslabsze.....Wedlug mnie wyszstko bo sie za szybko nudzi....Zaraz kiedy ja ostatnio w simsy gralam??Ale tak to gwiazda....najslabsza...
mojim zdanie najlepsze sa abra , gwiazda i balanga a najlepsza randka
bo swiatowe zycie jest do dupy!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
-------------
Originally posted by Kakusia+Feb 14 2004, 05:11 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Kakusia @ Feb 14 2004, 05:11 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Dla mnie najsłapsza to BALANGA, najmniej dopracowana [/b]
balanba nie jest zla jaitak nie robie nigdy przyjec(tylko czasami)
sol na niej fajne przedmioty
------------
Originally posted by Karola001@Feb 14 2004, 04:21 PM
najsłabsze?
dziwne !!! podoba cie sie nawet swiatowe zycie?
----------
Originally posted by kama@Feb 20 2004, 01:03 PM
<!--QuoteBegin-Karola001@Feb 14 2004, 04:21 PM
najsłabsze?
dziwne !!! podoba cie sie nawet swiatowe zycie? [/quote]
glupek z ciebie (rzesztol na pewno inni o mnie myslol to samo bo podoba mi sie the sims balanga)
za najgorszy dodatek uwazam balange- jedna wielka nooda!! <_<
Z@GUBI()N@
22.02.2004, 11:30
:o Ja myślę chyba ,że The Sims, The Sims światowe życie, The Sims Balanga i Randka. Chyba najbardziej nie pogoba mi się The Sims Wakacje hehe dopra to tylke yoł :* :unsure:
Karolcia
22.02.2004, 15:38
Ja najbardziej lubię The Sims Zwierzaki bo tam jest najwiecej fajnych opcji. A najmniej nie lubię The Sims Gwiazda bo mi sie nie podoba i już. :D
Ja najbardziej lubię TS Zwierzaki bo kocham ZWIERZĘTA a najmniej TS Światowe Życie bo jest NUDNE i tyle...hehehe... :D
Pozdrawiam Ania :)
A ja nie mam zadnego dodatku buuuuuuuu :(:(:( ale mysle ze najbardziej chcialabym miec ZWIERZAKI a najmniej chyba ŚWIATOWE ŻYCIE.
Mi się najwięcej podoba Sims Superstar, a najmniej... hmmm... Nie wiem, może rzeczywiście Światowe żeycie. Oprócz paru dodatków, praktycznie nie ma co robić, ten dodatek wcale nie bawi...
Moja ulubiona czesc to GWIAZDA i wszystki mi sie podobają ale najgłupsza jest THE SIMS podstawowa wersja .
Ewelina_
26.02.2004, 20:53
Najbardziej lubię zwierzaki bo mozna mieć psa albo kota.Natomiast nie lubie światowego życia.
Originally posted by dona@Feb 26 2004, 03:19 PM
Moja ulubiona czesc to GWIAZDA i wszystki mi sie podobają ale najgłupsza jest THE SIMS podstawowa wersja .
Gdybyś nie kupiła podstawowej nie miałabyś zadnego dodatku :)
Chyba kiedyś pisałam w podobnym temacie, nieważne moją ulubioną częścią jest The Sims Zwierzaki, a najgłupsza ? Sama nie wiem ... :P
DiZZuNiA
29.02.2004, 12:26
Ja uważam, że najmniej potrzebny i najmniej ciekawy jest dodatek "Wakacje" , ponieważ jakoś nie czuje żadnej przyjemności z wyjeżdżania simami na urlop. Na wakacjach jest bardzo podobnie jak w centrum, tyle, że jak wyjeżdżamy na wakacje to możemy spędzić tam kilka dni, a cała reszta jest bardzo podobna: rozrywka, jedzenie, flirtowanie z nowopoznanymi ludźmi ;) itp.
Reszta dodatków jest spoko. No może "Zwierzaki" też są trochę denerwujące, bo jakieś obce psy i koty plączą mi się wkoło domu i sikają na trawę i chodnik <_< . A kto po nich musi sprzątać??????????
Zgadnijcie.
JA !!!!!!!!!!!!!!!! :angry:
Ale oczywiście i tak kocham grę The Sims !!!!!!!!!!! :D :D :D
Ja randkę, balangę i światowe wgrałam w tym samym momencie, więc nie wiem, co było do czego :) Ale najbardziej zawiodłam się chyba na Abrze. Spodziewałam się czegoś lepszego, a bardzo szybko mi się znudziła.
Kamilllek
11.10.2004, 15:18
Cześć! mam go was pytanie:
który z dodatków najbardziej lubicie ?
ja najbardziej lubie zwierzaki bo je mam:)
Windrider
11.10.2004, 15:44
Matko... ile jush takich wątków było... znajdź se za pomocą Szukaj (jest na górze, widzisz??). Sorry za mądrzenie się ale czasami nie mogę (jeśli taki temat pojawia się 30 raz, bo każdemu może się zdarzyć).
Było już wiele takjich tematów i sond ;) Ja chyba najbardziej lubię Gwiazdę i Abrę.
Windrider
11.10.2004, 16:21
Aha jeszcze jedno - sonda jest jaki dodatek, a nie jaką wersję :D TS2 to nie jest TS - to dalszy ciąg! To nie dodatek!
Ah, ci lamerzy ;P [bez obrazy, sam nim jestem :P]
EDIT: To samo tyczy się TSO
Kamilllek
12.10.2004, 15:41
Matko... ile jush takich wątków było... znajdź se za pomocą Szukaj (jest na górze, widzisz??). Sorry za mądrzenie się ale czasami nie mogę (jeśli taki temat pojawia się 30 raz, bo każdemu może się zdarzyć).
Było już wiele takjich tematów i sond ;) Ja chyba najbardziej lubię Gwiazdę i Abrę.
Ja szukałem takiego tematu by zagłosować ale nie znalazłem wię proszę o przykładi i sory za taki bunt ;)
Aha jeszcze jedno - sonda jest jaki dodatek, a nie jaką wersję :D TS2 to nie jest TS - to dalszy ciąg! To nie dodatek!
Ah, ci lamerzy ;P [bez obrazy, sam nim jestem :P ]
EDIT: To samo tyczy się TSO
Wczoraj 04:45 PM
wymskło mi się i powiedziałem dodatek ale chodzi mi o grę lub dodatek :) bo inaczej w jednym słowie jak to powiedzieć ?
Powiem daelikatnie: Nie często jestem teraz na forum, bo jest szkoła. Ale nic się tu nie zmieniło! Dalej otwierane do jednego wątku 6-8 oddzielnych tematów! Jak napisane jest wyżej, przez Jakubvl - a, no i przez administratorów w pasku!
ja zwierzaki..fajne sa ;] takie slodziutkie kiciusie ;]
froggermile
14.10.2004, 13:23
mi do szczescia potrzebny jest tylko dodatek swiatowe zycie, ale najbardziej lubie zwierzaki. ;P
po pierwsze TS2 to nie dodatek tylko osobna nowa gra
a tak w ogóle ja mam wszystkie i nie wiem który jest najlepszy ale chyba abrakadabra - najbardziej różni sie tematycznie i klimatycznie od poprzednich :D
Ja wybieram Gwiazde, ponieważ dobrze się bawię udając gwiazde! Wiecie,to takie ekscytujące. no bo masz fanatycznego wielbiciela itd. Luszie chca twój autograf! SUPER DODATEK!!! :D :happy2:
_lolipop_
14.10.2004, 19:00
Gwiazda i wakacje! :D
:D :D :D Nie wiedziałam dokładnie co robić.Więc jakie są wasze ulubione gry simsy np.balanga,zwierzaki itd.odpowiedzcie
Sims 2 - zdecydowanie, bo wszystko zmienione.
Edit: Jak ktoś może zagłosować na Uniwersytet, jeżeli nawet ta gra nie wyszła? Trochę to nierozsądne, prawda?
A po co tu gadac o ts2 skoro to dzial o ts1 ? :laugh: Ja osobiscie nie gralam w gwiazde ani abre ... wiec lubie zwierzaki :)
Ja gram wszytkie i wg. mnie najlepsze jest:
Światowe zycie, balanga, zwierzaki :)
Terszta tak przeciętna :O
Asiunia_10
11.02.2005, 16:21
:p OczywiŚcie, Że The Sims 2!!!!! :p
Mysiula92
11.02.2005, 17:59
Po prostu! Chociaż nigdy nie gralam w zwierzaki, wakacje i abrakadabra. Gupio nie? :D
Niestety nie grałam w Gwiazdę ;( Zwierzaki są spoko, ale TS2 jest super : :D
Ja nie grałam w The Sims 2 , w Abrę i Gwiazdę, więc kocham grać w :
- The Sims Balangę
-The Sims Randkę
-The Sims Wakacje
-The Sims Zwierzaki
A ta ogólnie to wszystkie części The Sims są suuuuuper!!!
Lubię Simsy 2 bo są nowe, dużo nowych możliwości, Lubię tez zwierzaki i randkę, bo tam można gdzieś wreście wyjść:)
simoleonka
12.02.2005, 11:42
ja niestety nie grałam w ts2, ani w gwiazde ;( ... dlatego z tych co miałam to mi sie podobały najbardziej zwierzaki :P
klikłam na abrakadabrę, chociaż jej nie ma... ale uwazam ze jest najfajniejsza z the sims 1 :D
Korinthiana
14.02.2005, 17:40
Ja mam wiele pogladow na ten temat. Ts randka bylo wielkim przelomem (mozna byla gdzies pojechac). Wakacje szczerze mi sie nie podobaly. Zwierzaki nawet, nawet. Gwiazda super! Zas abra... srednio mi sie podobala. ts2 sa super, ale to jest przeciez dzial o ts1 :|
:D :D :D Nie wiedziałam dokładnie co robić.Więc jakie są wasze ulubione gry simsy np.balanga,zwierzaki itd.odpowiedzcie
Poza The Sims 2 to ranking :
1.Abrakadabra (dorastanie przez zaklęcie :))
2.Gwiazda (Greckie Figurki)
3.Randka (Przełom.Nareszcie miasto!:))
4.Światowe Życie (Stylowe meble)
5.Zwierzaki (wiadomo:psy i koty)
6.Sims zwykłe (były takie inne niż wszystkie)
7.Wakacje (Super,ale ile można tam siedzieć)
8.Balanga (daremne meble,problemy z instalacją :))
froggermile
15.02.2005, 10:51
TheSims Zwierzaki The Best!!!;P To moje ulubione simsy. Balanga jest też fajna, ale już bardziej od balangi wolę Wakac***)
Wilkołaczka
15.02.2005, 13:16
The sims2... Ale poneiwaz to dzial o zwyklych simsach to stawiam na Gwiazde :whistle:
gruszka.
24.02.2005, 18:51
Ja powiem że NAJLEPSZE są ts 2 - oczywiście, a na drugim miejscu mam zwierzaczki 3miejsce- Abra 4-Randka 5-Swiatowe zycie 6- balanga 7-wakacje 8- gwiazda (gweiazda szybko staje się nudna :lol:)
Mi się podoba sims wakacje i randka
Oczywiście na piereszym miejscy jest TH2 a później
1 TS2
2 Abrakadabra
3 Zwierzaki
4 Gwiazda
5 Randka
6 Balanga
7 Wakacje
8 Światowe życie
9 Pierwszy dodatek, czyli TS1
Ja tam nie grałam w The Sims Abrakadabrę i Gwiazdę, nie mam The Sims 2, ale według mnie to The Sims Wakacje były troche nudne (jeździsz tylko na wakacje i dlatego gra się nudzi). Fajnie jednak mieć całe rozszerzenie gier The Sims, wtedy jest dopiero PRAWDZIWA GRA!!!
Zdaje się, że najbardziej lubię TS2, a z pierwszej części oczywiście Zwierzaki :D ( ostatecznie może być jeszcze Abrakadabra ;) ) Reszta dodatków też była całkiem fajna, ale wolę te dwa wymienione. W University jeszcze nie grałam( jeszcze ;) prawdopodobnie zdobędę go w sobotę). Wtedy okaże się czy było warto go kupować...
Jeśli chodzi o najlepszy dodatek tylko do TS1 to...
Może to głupie, ale najbadziej podobała mi sią randka. Był to pierwszy dodatek, w którym mozna było gdzieś wyjechac itp... duże urozmaicenie po TS światowe życie:P Fajne też był zwierzaki, jak się okolica zmieniła:)
Tasartir
21.03.2005, 16:12
The Sims2, ale jeśli bym miała wybrać jakiś dodatek do 1 to wybrałabym randkę, bo wtedy pierwszy raz simy mogły się z domu wyrwać i Panna Stanisława tam jest :P ... taki bardzo fajny i romantyczny dodatek :D .
Oczywiście Sims 2 !! :* Moje złociutke :) A the sims 2 na studiach jeszcze lepsze ale jednak całe ts2 jest lepsze. A jeśli chodzi o dodatek to wskazałabym zwierzaki. Poprostu uwielbiam zwierzęta a dodatek był super :)
hm... dziwne ze nie gry The sims (1) - bo wlasnie ta bym wybral. jak dla mnie to bylo najwieksze zaskoczenie, najwieksza frajda z poznawania opcji i wszystkiego. nastepne dodatki niby ulepszały gre, ale co nowy dodatek to krocej w niego gralem. The sims 2 to nie to samo zaskoczenie, bo to dosyc podobna gra do The sims (1) i az takiej frajdy jak tamta mi przynosila, dwójka nie przynosi. no ale jesli nie ma The sims (1) to wybieram jej najblizszy dodatek The sims Światowe życie. Prawie nic nie zmienilo sie w klimacie gry, a dodane zostaly tylko nowe kariery przedmioty itp :P
Ja najbardziej lubie sims2 ,zwierzaki ,wakacje i randke
Oczywiście zagłosowałem na The Sims 2. Nie wiem czy The Sims 2. nie wiem do końca czemu The Sims na Uniwersytecie jest między częściami z The Sims 1.
hm... dziwne ze nie gry The sims (1) - bo wlasnie ta bym wybral. jak dla mnie to bylo najwieksze zaskoczenie, najwieksza frajda z poznawania opcji i wszystkiego. nastepne dodatki niby ulepszały gre, ale co nowy dodatek to krocej w niego gralem. The sims 2 to nie to samo zaskoczenie, bo to dosyc podobna gra do The sims (1) i az takiej frajdy jak tamta mi przynosila, dwójka nie przynosi. no ale jesli nie ma The sims (1) to wybieram jej najblizszy dodatek The sims Światowe życie. Prawie nic nie zmienilo sie w klimacie gry, a dodane zostaly tylko nowe kariery przedmioty itp :P
Hm...właściwie to mogę się z tobą zgodzić, bo to dzięki The Sims 1 poznawało się tą całą grę, a dodatki to były TYLKO dodatki...Ale ja osobiście mówię, że z dodatkami lepiej nieco się grało, bo było więcej rzeczy, ubrań, twarzy, miast (Starówki, Centrum, Wyspy Wakacyjnej itp.)
CuteGirl
25.03.2005, 19:15
Ja mam: Simsy Zwierzaki, Światowe Życie, Gwiazde i Wakacje i we wszystkie lubię grać :)
No i mam TS2, ale muszę poczekać to wakacji na nowy komp :(
Korinthiana
25.03.2005, 19:49
A mnie najbardziej z ts1 podoba mi sie gwiazda... Dlatego ze ma jakis cel... Zas randka jak dla mnie tez jest super! To byl jakis przelom w ts1 bo bylo mozna gdzies wyjechac... Zas teraz najbardziej podoba mi sie ts2 oczywiscie! :P
lunka_14
26.03.2005, 14:09
Ze wszystkich dodatków do ts1 najbardziej do gustu przypadły mi:
-balanga bo można było robić szalone imprezki :mbounce:
-randka bo simy mogły nareszcie wyrwać się z domu :ekout:
-zwierzaki ze tytuł mówi sam za siebie :rofl:
-gwiazda sim mógł stać się sławą :yes:
-abra bo simy czarowały (ten dodatek mnie oczarował) :D
Tu jest dzial o thesims 1!! Wiec chyba nie powinno byc w sadzie opcji the sims2 :O Ale ja tam nie wiem...... :) Wybralam the sims zwierzaki moje ulubione zwierzaczki :)
*RaiNboW*
26.03.2005, 17:23
Powiedziałabym że TS2 ale tutaj nie o tym;) więc z dodatków do TS1 zwierzaki,randka i wakacje mi odpowiadały, w abrakadabre ani gwiazdę nie grałam:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.