Zobacz pełną wersję : HappyLand
Graliscie kiedyś w HappyLand?Chodzisz takim rudum pieskiem,zbierasz ludziki,zaprowadzasz je do szklarni,otrzumujesz skrzydła i tak dalej,...Super gierka
Ja gralam :) Gra hmm taka srednia , taka prosta ale cos szybko mi sie nudzi :) Z resza jak kazda :)
No.Prawda.Ale nawet fajne.Pzreszłam to ze 100 razy,ale zawsze coś tam mi nowego dochodzi.
Idealna gra na mokre jesienne wieczory ... Była świetna ... jednak jak wszsytko szybko się nudzi ...
"mokre" :P
Ja osobiście lubię tego typu platformówki...
"mokre" :P
Ja osobiście lubię tego typu platformówki...
Ja zdecydowanie również lubię takie gry... ;'P
HAPPYLAND! :D
Znam to! Też bardzo długo w to grałem. ;)
A chodzi o to że trzeba uratować wszystkich HappyLanders'ów i zaprowadzić do takiego schronu (można go nazwać szklarnią :) ) i potem dojść do końca. Naprawdę, fajna gierka! :D
froggermile
29.10.2004, 17:04
ja mam Happyland X-mas edition i to jest super wersja!!!!!!!!! zaprowadzasz ludziki do sw. mikolaja. no, ale ona ma chyba z 35 planszy, o ile sie nie myle...:P
Kolorkowa
29.10.2004, 18:23
Fajna jest tylko mi się tnie :O A najbardziej w pierwszej rundzie. U mnie wszyscy z klasy ją mają
Ja też mam Heppyland X-mas edition i przeszłam go :jupi:
już bardzo dawno temu. Baardzo go lubie.
Tesh mam świąteczną versję- była w "twój nięzbędnik" czy coś takiego... przeszedłem, ale nie wiem co mam powiedzieć- dobrze że dodali hasła i nie trzeba 20 razy tego samego przechodzić
X-mas'a też miałem, ale nie przeszedłem. ;)
chyba jush to napisałes, a po za tym rodzinki są zabronione!! patrz regulamin!
Wiadomość dla tych co przeszli HappyLand . Na stronie internetowej Happyland
jest mnóstwo dodatkowych map do ściągnięcia.
Ja tez mam te e-xmas edition :D Moim zdaniem gra jest swietna tylko ze ja przy tego typu grach robie sie strasznie agresywna :P no coz kazdy ma swoje slabostki ale gry jeszcze nie przeszlam calej i szybko nie przejde
Ja podobnie jak Domcia gralam w ta gierke i grlaam i jest prosta i mi sie znudzila :P Wole The Sims :)
abacusca
18.03.2006, 09:30
Uwaga: odświerzam temat.
Grałam w HappyLand na kółku informatyki w szkole. Nawet fajna. Na niektórych komputerach była inna wersja (np. święta). Szkoda że nie mam jej w domu.
Grałam w obydwie wersje. Szczerze mówiąc gierka jest taka sobie, szybko się nudzi. Ale na nudny, jesienny dzień jest w sam raz (ale nagmatwałam ;P). Ogólnie daję jej 4/10 pkt.
aktoreczkaa
05.04.2006, 16:47
Ja przeszłam tylko orginał a x-mas edytion za chiny nie moge przejsc :O
Ul. gra mojej siostry ja za nią nie przepadam wole simsy :)
ściągnełam Happyland. Taka se gierka ;D.
Dobra na nudne, szare wieczory.
Ja gram ciągle w Xmas Edition - oczywiście przeszłam ją całą :smirk:
Ale w Happy Original nie moge dojsc dalej niż do 4 poziomu :(
Monitkowa
04.10.2007, 22:20
Ja takze czesto gram w wydanie świateczne :) ma taki fajny klimacik w dodatku jest duzo dłuzasz od orginalnej wersji
Mi się podoba jest świetna ;D
syrena5mb
19.04.2008, 20:43
Mi się nie da zainstalować HappyLand Nie wiem czemu :( ale za to na informatyce wszycy mówią że jestem najlepsza :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.