Zobacz pełną wersję : CHoroba
Na tym własnie polcega mój problemik :D bochce zobaczyć jak wygląda śmierć mam rodzinke 6 osobową gdzie jest 3 dzieci matka ojciec i dziadek który ma 68 dni chce zobaczyć jak wyglada śmierć a nie udaje mi sie robie głodówke nawet blogkuje go i td. nic to nie daje a 2 powód polega na tym -Jak zrobić chorobe w thesims2???
Trocę to zajnmię, niewiem dokładnie, ale może zjedz coś co długo leżało w lodówce? Jak śmierc to poślizgnij sie na drabince, alebo głoduj go d ługo, bo te simsy mają wyższą inteligęcję i dlatego z nimi trudniej!!!
A jak konkretnie poślizgnąć go na drabinie? sa inne sposoby??
Nom prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! :\ :1smutny:
Madi_girl
22.10.2004, 21:50
Jak chcesz się rozchorować musisz zjeść jakieś stare jedzenie. A jak się zabić.... Może... zamuruj go w jakimś pomieszczeniu i go nie wypuszczaj.. Nie wiem czy to prawda (bo nie mam TS2) Ale chyba jest tak, że jak naprawiasz coś to może porazić Cię prąd i umierasz... może tego spróbuj....
Stary sim umiera szybciej jeżeli nie spełniasz jego pragnień. więc jeśli będziesz realizował obawy, głlodził sie , jadł nie swiezwe jedzenie, nie korzystał z prysznica twoj sim szybko odbędzie wycieczke na tamten swiat
Wypij eliksir mlodosci jak twoj sim ma nicki poziom aspiracji :D I wtedy wszystko na maxa czerowne! I łatwizna :) Spal czy głoduj, a dziecko czy nastolatka może wziąść opieka społeczna jak mają złe warunki albo złe oceny ;) Nastolatek może również wylądować w kiciu :D A jezli chodzi o zabijanie to wpisujesz kod moveobejcts on i jak masz np. Siki, czy wodę na podłodze przyłóż ją drabinke albo najprosciej UTOP SIMA! :D
a tak w ogole to nie ten dzial...
;) Hm..niezłe spróbuje później to zrobić...ale jak nastlotka może wylądowac w kiciu? ;)
Raczej niewyladuje mi jeszcze sie tak niestalo.
Jasne że może! Nastolatka pujdzie do kicia jak się źle uczy jest agresywna itd.
Ja to wiem bo moja już wylądowała są nawet screeny na jakieś zgraniczej stronie ;)
ciEKAWE spróubje ale co tu pisze:
REaczej niewyladuje mi jeszcze sie tak niestalo.??
Najprostszy sposób na zabicie Sima? Stara, dobra metoda z TS - wrzucić go do basenu i usunąć drabinkę... skuteczne w 100%
Angel com
11.06.2005, 14:13
Choroba. Zrób syf zeby ci się karaluchy zaległy. Każ simowi je deptać to się przeziębi. Ja mam tak zawsze.
Skate_misia
12.06.2005, 18:56
Choroba- z kodem: boolprop testingcheatsenabled true klikasz Shift+Prawy przycisk myszy i wybierasz Span(lub jakoś tak) T and L (lub koło tego ale z tymi DUŻYMI literami), a później to już jakąś chorobe i ci się pokaże co to jak zachoruje nie dbaj o sima i niech będzie w paskudnym humorze niewyspany głodny itp. to będzie chory na nieznaną chorobe i umrze...
Śmierć-
1.Miej kosz na śmieci i simów niechlujnych i jak kosz będzie pełen to "wyrzuć śmieci" i w połowie drogi(nawet prędzej) anuluj to. Wszędzie syf i karaluchy niech sobie będą i choroba.
2.Zrób mały pokoik i z kodem move_objects on wstaw tam swojego sima i niech tam sobie pobędzie ok.3-4 dni=umiera.
3.Basen tego nie musze tłumaczyć brak drabinki tylko trampoliona później ją zkasuj gdy sim jest w środku.
4.Kodzk boolprop testingcheatsenabled true kill... i jedyna opcja z muchami nie będe juz opisywać innego sposobu śmierci do tego kodu.
5.Pożar bez telefonu ani niczego co by mogło wezwać straż.
6.Głodówka brak lodówki.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.