Zobacz pełną wersję : 2,5 gwiazdki!
Witam!
Mam wielgachego problema;)!
Nie mogę zdobyć 2,5 gwiazdki, głupi babsztyl zabiera mi cały czas pół gwiaxdki.
Co zrobić żeby mi się udało. Już tracę ciepliwość.
Proszę o szybką odpowiedż.
Papa!
P.S. Mam procesor Intel Pentium I, jak mysłlicie, czy pójdzie mi TS Abrakadabra?
p o s z u k a j złotko!! Jest milion takioch tematów o identycznym tytule...tak w ogóle to <witaj>
ZAMKNICIE TEN TEMAT! A I JAS JEST OPCJA SZUKAJ!!!
Dobra nie złoście sie na niego jest nowy i nie wie jeszcze do końca co tu jak i gdzie. Jas :witaj:
Moze masz zamalo umiejetności.
Moze masz zamalo umiejetności.
albo przyjaciół-gwiazd.
Najlepiej w kółko pozój do reklamy, nie stracisz nic. W końcu za którymś razem dostaniesz 1/2 gwiazdki.
A na Pentium I (conajmniej 233mhz) podstawowa wersja ledwo chodzi, więc co dopiero Abra!
Nio? I jakim cudem to gówno jeszcze się tzryma? Zamknijcie to G!
*SmoczycA*
22.12.2004, 19:45
Po pierwsze gorąco Witam Ciebie na forum Jasiu :witaj:.Potwierdzam rady innych...miej najlepiej wszystko na całosc (chryzma,gotowanie itd.) i miej przyjaciol,przyjaciolki,kolegow,kolezanki.To sa dobre rady :) PozdraffiaM
Mi też ten babsztyl odbiera pół gawiazdki kurdenie mam cierpliwości już!Ale te rady może żeczywiście okaża sie dobre... ;)
Ale w jaki sposób jakiś "babsztyl " odbiera te pół gwiazdki? Mi jakoś nic nie robiła ( w ogóle nie wiem o kogo chodzi a mam gwiazdę i zawsze ok. 5 gwiazdek)... Może dlatego, że za rzadko jeździcie do tej dzielnicy???
Ale w jaki sposób jakiś "babsztyl " odbiera te pół gwiazdki? Mi jakoś nic nie robiła ( w ogóle nie wiem o kogo chodzi a mam gwiazdę i zawsze ok. 5 gwiazdek)... Może dlatego, że za rzadko jeździcie do tej dzielnicy???
Tak,ja jeżdżę tam codziennie więc napewno częstotliwość przyjeżdżanaia nie ma nic do rzeczy.Jedno myślę to zależy od nastroju Sima i jego umiejętności. ;)
Jak Sim ma dobry nastrój i dużo umiejętności to powinno wyjść
Jeśli nie-zaczyna robić to beznadziejnie i głupkowato. ;)
kasiaczekcool
26.12.2004, 20:43
a dla mnie najlepsze są czar nic bez nich sie nie obejdzie mam je w małym paluszku
Magi chłopak ledwo wlazł na forum a ty się na niego dżesz!!bez przesady :P a ile masz mhz na pentium 1 :D
Ha ha ha....ja tam sobie szybciuchem zarabiam 5 gwaizdek za pomocą....obrazu :D:D:D I tak jestem wielką gwiazda a nad moją głową kreci sie gwiadeczka.
Ha ha ha....ja tam sobie szybciuchem zarabiam 5 gwaizdek za pomocą....obrazu :D:D:D I tak jestem wielką gwiazda a nad moją głową kreci sie gwiadeczka.
No ale niestety w ten sposób gra sie szybko nudzi... I co to za satysfakcja??? Ja bardzo szybko mam te pięć gwiazdek... Nawet jak nie miałam abry...
O, właśnie miałam zadaćto pytanie!
O, właśnie miałam zadaćto pytanie!
które pytanie? I nie chce być złośliwa, ale takich postów sie nie pisze...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.