Masakra xd
Wczoraj przeżyłam chyba najgorszą noc w swoim życiu. Około godziny 21:00 zgasły światła. Wcześniej zerwała się wichura. W domu gwizdało, huczało itd., a ja oczywiście zastanawiałam się, jak mam napisać pracę domową i ile wytrzyma bateria w laptopie. No, cóż... zapaliłam sobie świecę i zaczęłam pisać to zadanie, które mogłam napisać wcześniej, ale mi się nie chciało (z resztą jak zawsze). Kiedy skończyłam było jakoś około godziny 22, a więc nie tak późno (wiadomo, poprzedniego dnia poszłam spać o 2, a wstałam o 13
Dlatego też nie mogłam zasnąć).Oglądałam sobie anime i myślałam, jakie szkody wyrządzi ten wiatr.
Rano (czyli dzisiaj) dowiedziałam się, że sąsiadce (dalszej sąsiadce) zerwało dach. Podobno była u niej telewizja, ale czy to prawda, to nie wiem. Pierwsze, co zrobiłam po śniadaniu to ''przejażdżka'' na cmentarz. Widok tych wszystkich poprzewracanych kwiatów, potłuczonych zniczy mnie po prostu przeraził. No, ale musiałam posprzątać grób moich pradziadków, więc musiałam jakoś to przeżyć.
Podobno dzisiaj też ma tak być. Mam nadzieję, ze przeżyjemy jakoś tę noc

Rano (czyli dzisiaj) dowiedziałam się, że sąsiadce (dalszej sąsiadce) zerwało dach. Podobno była u niej telewizja, ale czy to prawda, to nie wiem. Pierwsze, co zrobiłam po śniadaniu to ''przejażdżka'' na cmentarz. Widok tych wszystkich poprzewracanych kwiatów, potłuczonych zniczy mnie po prostu przeraził. No, ale musiałam posprzątać grób moich pradziadków, więc musiałam jakoś to przeżyć.
Podobno dzisiaj też ma tak być. Mam nadzieję, ze przeżyjemy jakoś tę noc

Komentarzy 6
Komentarze
-
Napisane 30.11.2011 07:25 przez Mroczny Pan Skromności -
Napisane 30.11.2011 15:46 przez Kethael -
Napisane 30.11.2011 18:02 przez Mroczny Pan Skromności -
Ja tam też lubię burze itp., ale kiedy nie dają mi spać i kiedy następnego dnia słyszę w wiadomościach o ofiarach, to naprawdę odechciewa mi się takiej pogody.
Pamiętam, że jak miałam siedem lat to zawsze w czasie burzy siedziałam na ganku (mamy tam takie duże okno) i oglądałam pioruny xD Uroki życia na wsiTrochę większej, ale zawsze to wieś
Napisane 30.11.2011 22:15 przez Kethael -
Napisane 01.12.2011 18:10 przez Mroczny Pan Skromności -
Napisane 01.12.2011 19:32 przez Kethael