Wróć   TheSims.PL - Forum > Blogi > Kethael
Zarejestruj się Blogi FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Oceń wpis

Masakra xd

Napisane 28.11.2011 14:29 przez Kethael
Updated 28.11.2011 at 14:48 by Kethael

Wczoraj przeżyłam chyba najgorszą noc w swoim życiu. Około godziny 21:00 zgasły światła. Wcześniej zerwała się wichura. W domu gwizdało, huczało itd., a ja oczywiście zastanawiałam się, jak mam napisać pracę domową i ile wytrzyma bateria w laptopie. No, cóż... zapaliłam sobie świecę i zaczęłam pisać to zadanie, które mogłam napisać wcześniej, ale mi się nie chciało (z resztą jak zawsze). Kiedy skończyłam było jakoś około godziny 22, a więc nie tak późno (wiadomo, poprzedniego dnia poszłam spać o 2, a wstałam o 13 Dlatego też nie mogłam zasnąć).Oglądałam sobie anime i myślałam, jakie szkody wyrządzi ten wiatr.
Rano (czyli dzisiaj) dowiedziałam się, że sąsiadce (dalszej sąsiadce) zerwało dach. Podobno była u niej telewizja, ale czy to prawda, to nie wiem. Pierwsze, co zrobiłam po śniadaniu to ''przejażdżka'' na cmentarz. Widok tych wszystkich poprzewracanych kwiatów, potłuczonych zniczy mnie po prostu przeraził. No, ale musiałam posprzątać grób moich pradziadków, więc musiałam jakoś to przeżyć.
Podobno dzisiaj też ma tak być. Mam nadzieję, ze przeżyjemy jakoś tę noc
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 12571 Komentarze 6 Edytuj tagi
« Poprzednia     Główny     Następny »
Komentarzy 6

Komentarze

1. Stary komentarz
    Kurczę, u mnie też ostatnio wiało tak strasznie, że nie mogłem spać
    Na szczęście, nikomu nie zerwało dachu, za to przewróciło przystanek
    Napisane 30.11.2011 07:25 przez Mroczny Pan Skromności Mroczny Pan Skromności jest offline
  2. Stary komentarz
    Następna noc była spokojna, ale teraz taką pogodę przewidują na piątek xd
    Boję się
    Napisane 30.11.2011 15:46 przez Kethael Kethael jest offline
  3. Stary komentarz
    Ja uwielbiam takie klimaty, ale też nie chcę, żeby ktoś na tym ucierpiał.
    Napisane 30.11.2011 18:02 przez Mroczny Pan Skromności Mroczny Pan Skromności jest offline
  4. Stary komentarz
    Ja tam też lubię burze itp., ale kiedy nie dają mi spać i kiedy następnego dnia słyszę w wiadomościach o ofiarach, to naprawdę odechciewa mi się takiej pogody.
    Pamiętam, że jak miałam siedem lat to zawsze w czasie burzy siedziałam na ganku (mamy tam takie duże okno) i oglądałam pioruny xD Uroki życia na wsi Trochę większej, ale zawsze to wieś
    Napisane 30.11.2011 22:15 przez Kethael Kethael jest offline
  5. Stary komentarz
    Znam ludzi, którzy nagrywali burze xD
    Ja osobiście bym się bał...
    Napisane 01.12.2011 18:10 przez Mroczny Pan Skromności Mroczny Pan Skromności jest offline
  6. Stary komentarz
    Telefon to ja wyłączam, ale oglądać pioruny lubię ^^
    Ja jakoś nigdy nie bałam sie burzy
    Napisane 01.12.2011 19:32 przez Kethael Kethael jest offline

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:43.