Problem z the sims 3 ! Pomocy!!!
Mam problem z grą. Mój sim jako łowca duchów miał misje na pewnej parceli gdzie trzeba było zlikwidować groźne duchy, które posiadały jakieś dziwne ciuchy... I ja dzięki kodowi testingcheatsenabledtrue edetowalam duchy w CAS i były tam wszystkie rodzaje śmierci. I nawet te z innych dodatków, których nie posiadam (szybka jazda) ! Kiedy wyszlam z CAS dodalam te 2 duchy do aktywnej rodziny, duchy znikły po krótkim czasie, ale wszystko się popsuło... Kiedy chce wejść w edytuj miasto to za każdym razem pisze, ze nie mogę wyjść kiedy twój SIM umiera ! Podróże, wyjazd na studia, przeprowadzka nie mogę z tego skorzystać bo pisze ze jest problem z edycja miasta... Nie mogę nic zrobić. Jakas porada ????
Komentarzy 2
Komentarze
-
Widzę, poważny problem.
Niestety ja nie mogę Ci pomóc :c
Napisz na forum, wtedy na pewno ktoś będzie znał odpowiedź! :-)Napisane 12.08.2015 21:11 przez Hatori -
Własnie z tymi testingami to trzeba uważać by zbytnio nie przegiąć.
Najprawdopodobniej uszkodziłaś ten zapis. I nie wiem czy teraz da się coś zrobić. Możesz spróbować się jeszcze popytać na forum, ale jeśli nie da rady nic wykombinować to możesz spakować tą rodzinkę, potem pobrać i spróbować nią grać na nowo, w nowym zapisieNapisane 13.08.2015 17:01 przez Aperlaxive