Wróć   TheSims.PL - Forum > Blogi
Zarejestruj się Blogi FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

stare

Łazienka

Napisane 07.05.2016 19:54 przez Shiver

Heloł
Coś mnie dzisiaj wzięło, odpaliłem dwójkę i zbudowałem sobie takie coś. To łazienka na (oczywiście ) challenge na Living Sims. Trzeba było zapewnić wannę "z widokiem", duży prysznic, dwie umywalki, toaletkę do robienia makijażu i fotel/leżankę do odpoczynku. Miało być nowocześnie, przytulnie (i tu pewnie poległem ) i z wykorzystaniem naturalnych materiałów

...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 128454 Komentarze 7 Shiver jest offline Edytuj tagi
stare

mam prawo

Napisane 22.04.2016 15:57 przez Meryam

Jest pewien temat, który mnie osobiście bardzo nurtuje, ale nie ze względu na to, że mam co do tego jakieś wewnętrzne rozterki, ale co do tego, jak inni podchodzą do mojej decyzji. Mianowicie: nie chcę mieć dzieci.
Mam 18 lat. Słyszę więc "to normalne, nie dojrzałaś do tego". Ale dojrzałam do tego, żeby móc sobie kupić tabletkę "po". Dojrzałam do tego, by móc brać udział w wyborach. Słyszę "jeszcze ci się zmieni". Ale nie mogę zmienić tego, że przeszłam już okres...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 17685 Komentarze 3 Meryam jest offline Edytuj tagi
stare

#2 nie jestem

Napisane 11.04.2016 21:56 przez Laselight

Miałam pisać o tym podczas świąt, ale jednak uznałam, że tamten wpis będzie masakrycznie długi i smutny. Cóż, narazie wychodzi z tego marudzenie itp, choć głównym założeniem miało być zwykle filozofowanie.
Spodobał mi się pomysł bloga tutaj, bo nie muszę pisać od nowa, a wątpię, by ktoś znalazł i chciał czytać takiego blogspota czy cuś.

No ale o czym chce mi się dziś pisać? No za miesiąc zaczynam robić prawko, mimo tego, że planowałam przedłużyć to jak najdłużej. Czyli iść...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 16412 Komentarze 2 Laselight jest offline Edytuj tagi
stare

Przedmieście - renowacja

Napisane 23.03.2016 18:00 przez Shiver

Heloł
Zainspirowany tworami Paździocha sam ostatnio pobawiłem się trochę w jedynce i stwierdziłem, że może będziecie mieli ochotę sobie pooglądać
Zabrałem się za centrum/przedmieście (tę okolicę, która dochodzi w Randce w każdym razie). Nie wyburzałem jednak istniejących budynków tylko przerabiałem te istniejące, starając się zachować zamysł Maxisa, ale w mojej własnej wersji.
W większości zobaczycie tylko bryłę i otoczenie, wnętrza jakoś mi nie idą (głównie dlatego, że...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 21859 Komentarze 1 Shiver jest offline Edytuj tagi
stare

#1 Mój najlepszy przyjaciel

Napisane 12.03.2016 19:42 przez Laselight

Witam, i ja postanowiłam zacząć pisać/dręczyć was moimi przemyśleniami. Bo od stycznia tego roku uznała, że muszelki coś pisać, nawet jakby to był przepis na chleb z masłem. Ale do rzeczy.

Pewnie każdy z was ma swojego najlepszego przyjaciela. Wiecie, taki ziomek/ciemnoskory, jak to mówią Amerykany/przyjaciel, co mu powiesz wsjo i o wszystkim. No i ja też mam takiego. Od gimnazjum, może i od podstawówki. Jest ze mną wszędzie, gdzie się da. Czasem mnie może opuści, ale rzadko. Kocha...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 14948 Komentarze 1 Laselight jest offline Edytuj tagi

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:07.

Partnerzy