Wróć   TheSims.PL - Forum > Blogi
Zarejestruj się Blogi FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

stare

Łazienka

Napisane 07.05.2016 20:54 przez Shiver

Heloł
Coś mnie dzisiaj wzięło, odpaliłem dwójkę i zbudowałem sobie takie coś. To łazienka na (oczywiście ) challenge na Living Sims. Trzeba było zapewnić wannę "z widokiem", duży prysznic, dwie umywalki, toaletkę do robienia makijażu i fotel/leżankę do odpoczynku. Miało być nowocześnie, przytulnie (i tu pewnie poległem ) i z wykorzystaniem naturalnych materiałów

...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 169819 Komentarze 7 Shiver jest offline Edytuj tagi
stare

Przedmieście - renowacja

Napisane 23.03.2016 19:00 przez Shiver

Heloł
Zainspirowany tworami Paździocha sam ostatnio pobawiłem się trochę w jedynce i stwierdziłem, że może będziecie mieli ochotę sobie pooglądać
Zabrałem się za centrum/przedmieście (tę okolicę, która dochodzi w Randce w każdym razie). Nie wyburzałem jednak istniejących budynków tylko przerabiałem te istniejące, starając się zachować zamysł Maxisa, ale w mojej własnej wersji.
W większości zobaczycie tylko bryłę i otoczenie, wnętrza jakoś mi nie idą (głównie dlatego, że...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 26871 Komentarze 1 Shiver jest offline Edytuj tagi
stare

Noworoczne porządki

Napisane 30.12.2015 10:49 przez Shiver
Updated 30.12.2015 at 11:27 by Shiver

Heloł!
Postanowiłem ogarnąć moje otoczenie do budowania (bo zaczynało mi już brakować miejsca) i stwierdziłem, że popstrykam zdjęcia wszystkim (no w każdym razie tym odpowiednio interesującym) zaczętym i niedokończonym projektom, bo pewnie i tak ich nigdy nie skończę (zresztą to może nawet lepiej, bo za niektóre trochę mi wstyd, noale...)
Trochę tego jest, więc lecimy.

#1 - Randomowa sypialnia:

...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 56667 Komentarze 9 Shiver jest offline Edytuj tagi
stare

Kuchnia #2

Napisane 09.06.2015 21:19 przez Shiver

Heloł
Mam dla Was dzisiaj kilka fotek kuchni zrobionej (a jakże!) na kolejny challenge na LS. Nie chce mi się za bardzo wszystkiego tłumaczyć także oglądajta bez kontekstu

...
Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 38799 Komentarze 4 Shiver jest offline Edytuj tagi
stare

Moje projekty #9

Napisane 20.04.2015 17:52 przez Shiver

Heloł
Mój blog ma już rok, więc warto by coś wrzucić z tej okazji
Jakiśtam salonik, inspirowany stylem z połowy XX w. (pewnie nie ma z nim nic wspólnego, oh well) i nawet niedokończony właściwie
Proszę się nie nastawiać za bardzo na coś więcej, bo ja naprawdę wątpię, że kiedykolwiek skończę i wrzucę coś całego (i porządnego, a nie jak ostatnio )

Napisane w Bez kategorii
Odwiedzin 28633 Komentarze 1 Shiver jest offline Edytuj tagi

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:59.