Łazienka
Napisane 07.05.2016 20:54 przez Shiver
Heloł 
Coś mnie dzisiaj wzięło, odpaliłem dwójkę i zbudowałem sobie takie coś. To łazienka na (oczywiście
) challenge na Living Sims. Trzeba było zapewnić wannę "z widokiem", duży prysznic, dwie umywalki, toaletkę do robienia makijażu i fotel/leżankę do odpoczynku. Miało być nowocześnie, przytulnie (i tu pewnie poległem
) i z wykorzystaniem naturalnych materiałów

Rzut
Mam nadzieję, że się spodobało

Coś mnie dzisiaj wzięło, odpaliłem dwójkę i zbudowałem sobie takie coś. To łazienka na (oczywiście

Rzut
Mam nadzieję, że się spodobało

Komentarzy 7
Komentarze
-
Napisane 07.05.2016 21:08 przez Liv -
Zawsze z ogromnym podziwem oglądam te twoje wytwory w TS2 i jestem naprawdę pod wrażeniem
Rzeczywiście, na zdjęciach łazienka wydaje się o wiele mniejsza niż na rzucie, więc brawo za zdjęciaWanna z widokiem <333333333 Brakuje mi tylko trochę więcej "clutteru" na toaletce i przy umywalkach, szczególnie na toaletce - jak robię makijaż, to biurko jest całe zawalone kosmetykami XD Prysznic też taki pusty, chociaż półeczka z szamponami i innymi pierdołami by się tam przydała
I GDZIE SĄ RĘCZNIKI?!
Ale ogółem pięęękne pomieszczenie <3Napisane 07.05.2016 21:27 przez Meryam -
Jak można tworzyć coś takiego w dwójce, ja się pytam. NO JAK?
To jest po prostu cudo, mam nadzieję, że jeśli to challenge w stylu "kto zrobi najlepszy" to jesteś zwycięzcą odrazu.
Duża łazienka, idę wynająć!Napisane 07.05.2016 22:00 przez Laselight -
Dziękuję
Cytat:Napisał LivChociaż ja przy malowaniu się wolałabym mieć trochę niżej to lustro
Cytat:Napisał LivPS: rety, jaka ona wielka!Cytat:Napisał MeryamRzeczywiście, na zdjęciach łazienka wydaje się o wiele mniejsza niż na rzucie, więc brawo za zdjęciaZawsze robię je (za) małe i potem ciężko jest jakoś sensownie je ująć. A rzutów zwykle i tak nie daję, więc to chyba będzie moja nowa taktyka
Cytat:Napisał MeryamBrakuje mi tylko trochę więcej "clutteru" (...)
Cytat:Napisał Laselight(...) mam nadzieję, że jeśli to challenge w stylu "kto zrobi najlepszy" (...)
I uwierz mi, niektórzy robią tam takie rzeczy, że te moje im do pięt nie dorastają
Cieszę się, że się Wam podoba, w ogóle nie spodziewałem się tylu komentarzy (i to na blogu, pewnie jakbym to wrzucił w zwykły temat to tylu bym nie dostał).
Napisane 08.05.2016 10:19 przez Shiver -
Napisane 08.05.2016 20:32 przez Diana -
Napisane 09.05.2016 18:49 przez Nina14! -
Napisane 19.05.2016 00:13 przez Libby