Kuchnia
Napisane 29.01.2015 18:44 przez Libby
Kto by pomyślał, że kiedyś założę bloga... 
Poniżej przedstawiam fotki pierwszej kuchni we własnym otoczeniu. Na razie kompletnie niewykończonej. Sprawdzam grafikę. Nie wiem, kiedy znowu odpalę grę, ale to nie do końca zależne ode mnie...

Poniżej przedstawiam fotki pierwszej kuchni we własnym otoczeniu. Na razie kompletnie niewykończonej. Sprawdzam grafikę. Nie wiem, kiedy znowu odpalę grę, ale to nie do końca zależne ode mnie...

Komentarzy 4
Komentarze
-
Napisane 29.01.2015 19:36 przez Diana -
Przede wszystkim - dodatki (no z wyjątkiem lodówki i zlewu) są baaaardzo słabej jakości, takie rzeczy mogłyby być fajne w 2004 roku jak dwójka weszła na rynek, ale teraz już niekoniecznie
A pomijając to, to straszne tam smutno, żadnej roślinki, dekoracji, niczego. Jakiś żywszy kolor by się też przydał. Tapeta rzeczywiście fajna, ale za szafkami przydałoby się coś co się słabiej brudziAaaa, no i szafki wchodzą na okna
No ciekawy jestem co tutaj wymodzisz c:
E. A zdjęcia polecam robić po wciśnięciu TAB-u, nie będzie widać interfejsuNapisane 29.01.2015 20:32 przez Shiver
Updated 29.01.2015 at 20:34 by Shiver -
Dzięki za komentarze
! Co do tapety to niestety nie pamiętam, skąd ją mam
. Dodatki kompletuję hurtowo od bardzo dawna...
Może rzeczywiście wymienię te szafki, bo wahałam się między tymi a innym zestawem...
Shiver, kuchnia jest niewykończona, co zaznaczyłam w poście i dlatego nie ma tam żadnych dodatkówNapisane 29.01.2015 21:38 przez Libby -
Napisane 04.02.2015 18:42 przez Björk