-
SKS
Cytat:Ooo, witaj, Mery Jakiś czas temu też mi się przypomniało istnienie blogów, poszperałam trochę i nawet zwróciłam uwagę, że byłaś jedną z najwięcej blogujących osób (może nawet najwięcej?). Poczułam się wręcz zainspirowana, aby może samej zacząć pisać blogaska na tym obskurnym forum. (To zapewne nie nastąpi).
Ale do pisania blogaska zachęcam! Miło by było mieć jakąś zdrową konkurencję
Cytat:
Oj nie, nie! Nie o to mi chodziło, żeby tutaj żebrać o komentarze typu "młoda jesteś, ja to dopiero..." XD Bardziej taka refleksja o odczuwaniu własnego dojrzewania. Ja wiem, że jeszcze wiele przede mną, i bardzo szanuję doświadczenia... no właśnie, bardziej doświadczonych życiowo ode mnie
Cytat:
Równocześnie przypomina mi się piękny tiktok, którego widziałam, z tekstem: "chciałam być silna i niezależna i na **uj mi to było" XD
Cytat:Właśnie tak wyobrażam sobie "mindset' stereotypowych starszych pań siedzących na ławce przed blokiem - obgadać wszystko i wszystkich, wytworzyć tyle negatywnej energii, że mogłaby zasilić wszystkie sprzęty na świecie (elektrownie i oze można wyłączyć z użytkowania) Wisienka na torcie? "ALE CO ZŁEGO, TO NIE JA!!1"
Cytat:Jeśli Cię to pocieszy - im mam więcej lat (i to działa tylko w tę stronę), tym mniej staro się czuję. Seniorkami jeszcze zdążymy się nabyć, ale eliksiru młodości nikt jeszcze nie wynalazł "Mohery" są na przegranej pozycji - uważam, że nie ma co pchać się w ich mentalne "(medyczne) buty".
W ogóle jak teraz czytam ten wpis to widzę, że tylko "liznęłam" temat, który dopiero kiełkuje w mojej głowie. Ale cieszę się, że i tak wywołałam jakąś refleksję i małą dyskusję Dzięki za komentarze dziewczyny!Napisane 17.11.2024 23:27 przez Meryam -
SKS
Moja perspektywa - dzięki Bogu, że jestem już dorosła i w 100% sama o sobie stanowię. Najlepsze, co mogło mi się przytrafić w życiu A ploty to głównie w pracy i też nie za dużo, bo nie ma z kim ani o kim, a bardzo często i kiedy
Właśnie tak wyobrażam sobie "mindset' stereotypowych starszych pań siedzących na ławce przed blokiem - obgadać wszystko i wszystkich, wytworzyć tyle negatywnej energii, że mogłaby zasilić wszystkie sprzęty na świecie (elektrownie i oze można wyłączyć z użytkowania) Wisienka na torcie? "ALE CO ZŁEGO, TO NIE JA!!1"
Jeśli Cię to pocieszy - im mam więcej lat (i to działa tylko w tę stronę), tym mniej staro się czuję. Seniorkami jeszcze zdążymy się nabyć, ale eliksiru młodości nikt jeszcze nie wynalazł "Mohery" są na przegranej pozycji - uważam, że nie ma co pchać się w ich mentalne "(medyczne) buty".Napisane 17.11.2024 16:10 przez Liv